Şimdi Ara

Yeni Sezonda Ne Oynayacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 sezonda da monk oynadım normalde de monk oynuyorum ama bu sefer değişiklik yapıp DH oynamayı düşünüyorum. Ya siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişmezim barbar. yeni set gelmiş bahanem olur barbar :)
  • Sezon oynamayacağım gibi : ) bence sizlerde oynamayın, sürekli sıfırdan kasmak cidden aşırı sıkıcı. 2.2 sonrası için değerlendireyim, normalde barbarian ana karakterimdi ama greater rift olayı gelince uzunca dönem demon hunter oynadım sonra sezon 2 demon hunter oynadım ama şu an patch ile birlikte barbarian veya monk düşünüyorum. Sezonda monk oynadım ve palm skilli çok keyifliydi, gerçi 2.2 ile dashing strike ön plana çıkacakmış sanırım o setin bütün parçalarını kırıyordum : D üşenmem umarım tekrar toplamaya monk oynamakta aşırı zevkli ve bence en karizmatik karakter monk oyunda.

Bir sürü yenilik olacak bakalım neye karar veririm, sezon oynamayacağıma karar verdim sadece : ) craft malzemelerini sıfırdan topla, gold kas biraz, gemleri yükselt, itemleri bul bunları tekrar tekrar yapmak o denli sıkıyor ki anlatamam, hiç değilse craft ve gem sezon dışından getirilse hiç fena olmaz neden yapılmıyorsa. Nasılsan sezon bitince oraya aktarabiliyoruz, sezonda 70 level olunca aktif olacaklar şekilde ayarlarsınız veya buna benzer bir uygulama düşünülebilir.Sezon daha kısa sürer aylık falan olur, nerede oynasam burada mı kalsam demeyiz.

• Sezon oynamayacağım bende. Bir sürü yeni şey en azından denenecek bir sürü şey geliyor. O kadar itemi, materyali 2-3 aylığına kazımadım ben.
    NS 3'e tabikide barbarımla devam edeceğim. IK pants, Mortick Brace, yeni Wastes set, IK'nın modifiyelenmiş Boulder Break'i Focus + Restraint yüzük.... daha bulunacak bir sürü şey var.
    IKnın çeşitli kombinasyonları
    Raekorun yeni bracersla denenmesi
    Wastes seti
    Wastes + IK seti
    IK seti + Bul Kathos silahlar
    Raekor + IK derken çooook denenecek kombinasyon var. Sezon 3e sıfırdan başlayıp tekrar tekrar bunları bulup, bulurken sinir krizleri ve materyal eksikliği zartı zurtu çekemem.

Barbar'dan sonra tabikide sıra ilk göz ağrım Monk olacak.
    Zaten sezon 3'dede bu iki classa çok ahım şahım bir item gelmeyecek. Yeni gemlerinide alsınlar duvarlarına süs diye assınlar.
  • Hep içimde ukte olarak kalan bir türlü fırsat bulup oynayamadığım, monk oynarım bende. Kısmet sezon 3eymiş.

• normal takılırım gibi sezon sarmıyor artık :)
  • Herzamanki gibi hardcore sezon , barbarla baslarim .

• Hardcore sezon oynarım. İlk kez barbar oynayacağım.
    Keyifli oyunlar herkese.
  • Büyük ihtimalle HC DH oynarım. Alternatif olarak da Mage olabilir.
  • Barbar sezon. IK set, mordick bracer, Royal-SOJ yüzük, Tasker ve aughild set itemler; tough of nails ve süpertition pasiflerle tank ağırlıklı gideceğim. Diğer varyasyonlarla hiç uğraşılmaz sonuçta sezon oynuyorsun. Merak ediyorum da 500 civarı paragon yapsam sezonda diğer tarafta da 500 var zaten. Sezon bitimi kaç olur paragon ?

• HC WD oynayacağım, yeni eşyaları özellikleri merak ediyorum.
    Ama haftasonu başlayamayıp biraz geç başlayacağım, tek canımı sıkan bu.
    WD den sıkılırsam da Wizard düşünüyorum.
  • Hardcore sezon devam ama karakterde kararsızım. Son patchin getireceklerine göre başlayacağım

• Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Seninkisi yine 500 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Seninkisi yine 500 olur.

Toplanmıyor mu expler. Ben sezon işine hiç girmeyim o zaman. Çok sağol boşuna kasacaktım az daha

• Experinece puanı ne kadar kazandıysanız, o sezon dışı karaktere ekleniyor, paragon üzerinden düşünmemek lazım. Son aldığım duyuma göre 2.2 sanırım sezon 3'e gelecekmiş, 8 nisan diyorlardı klan beni mi yiyor anlamadım 3-4 kişi daha söyledi,birde public oynarken birisi daha dedi : ( milleti sezona mecbur mu bırakıyorlar.
  • Arkadaşlar diablo 3 e başlamak istiyorum ama diablo hakkında hiç bir bilgim yok. İlk defa başlayacağım. İlk başta pve wizard oynayacağım. Sonra ne yapacağım bilmiyorum pvp oyunlarda hiç tecrubem yok ama wizard çok sevdim yani pvp nasıl alisacagim bilmiyorum. Oyunda sezonlar filan varmış sanırım onları anlatabilir misiniz. Oyunla ilgili hiç bir şey bilmiyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum.

Konu açamıyorum buraya yazayım dedim kusura bakmayın.

• haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    öyle olursa 3-4 günden beri torchlight 2 ye başlamıştım ona devam eder, sezon 3 bitip patch te sezon dışına gelirse diabloya dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Experinece puanı ne kadar kazandıysanız, o sezon dışı karaktere ekleniyor, paragon üzerinden düşünmemek lazım. Son aldığım duyuma göre 2.2 sanırım sezon 3'e gelecekmiş, 8 nisan diyorlardı klan beni mi yiyor anlamadım 3-4 kişi daha söyledi,birde public oynarken birisi daha dedi : ( milleti sezona mecbur mu bırakıyorlar.

Öncelikle merhabalar,
    Dediğiniz gibi bir durum( non-season 2.1.2 season 2.2 ) teknik olarak mümkün fakat Blizzard ın buna kalkışacağını sanmam. Şöyle ki bunu yapmaları için 2 farklı server oluşturup accountları her 2 serverada season ve non season olarak kopyalamaları ve her oyuna girişte giriş yaptığınız hesap idiniz ve oynadığınız oyun türüne göre sizi serverlar arasında geçiş yapmaları gerektirir bu da firmaya hem maliyet hemde kullanıcıya bol bekleme ekranı ve lag doğurur. Ayrıca 2 farklı ekip 2 farklı servera sürekli olarak bakım yapmaları gerekir ki buna hiç bir şekilde kalkışmaz Blizzard. Size tam olamamakla beraber kısa bir bilgi aktarmak istedim anlatmadığım eksik noktaları var fakat en kolay kavrayacağınız şekilde sizi genel olarak bilgilendirmek istedim.
    Konumuza geri dönecek olursak, önceki gelen güncellemeler hem sezona hemde sezon dışına ortak olarak geldi. Fakat aralarındaki fark sezon özel itemler oldu. Örnek veriyorum bir item sezonda varken sezon dışında yoktu. Sezon bitince sezon dışına aktarılıyordu. Bunu yapmak yukarıda bahsettiğim işlemden çok daha kolay tek server üzerinde bir hesabın 2 farklı durum için datalarını kullanıp ortak bir 2. Bir kod listesinden sezon ve sezon dışı için kullanacakları erişilebilirlik ile itmlerin sezonda mı sezon dışında mı erişilebilir olacağına imkân verip oyunun bu ayrımı anlamasına ve yeni itemlerin sadece sezonda kullanılmasına olanak sağlıyorlar ( bu da sezon oynamak için milleti teşvik etme amaçlı). Yeni gelecek 2.2 güncellemesi ile de aynı şeyleri yapacaklar diye biliyorum ben güncelleme sezona ve sezon dışına gelecek fakat tam olarak sezon 3 notlarını okumadım eğer yanlış bir bilgi veriyorsam af ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 6 Nisan 2015; 18:34:05 >

• dh barb monk sıralaması deniyeceğim bu sezon bakalım bu arada yeni yamayı ne zaman yükleyebileceğiz bilen varmı?
  • Yine Sezon HC Demon Hunter. Vazgeçilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.