Şimdi Ara

yeni şifre alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ama şifre alınmıyo state bölümü yok bundan sonrasını başaran varmı?

• boşuna uğraşma account alsan bile mail i gelmiyo ben 2 tane aldım daha 1 tanesinin mail i yok ortada.
    1 tanesini dün gece saat 1 de almıştım. ama hala ortada mail yok onun için boşuna kendini yorup da account almaya çalışma.
  • ya peki bu account olayı sence bittimi

eğer şimdi açılmazsa zaten mu ya başlıcam kafaya koydum
  • Ben dün akşam almıştım geldi mail(gmail) orda durdu activtion bu gün manes açıldığında activeledim

3gün bronze war şu an

o bitmeden en az 50 olcam manesde itemlerimide dizcem
  • account alınır da şifre gelmez
    yeni server geldi ya herkes daha hızlı girmek için yeni şifre alıyo bunun için site çökme durumuna kadar gelmiş ya da çökmüş olabilir. onun için bi süre account alamayabilirsin.
  • ya bunda g maildi ne bilem hotmaildi sizce farkedermi ben hotmail deniyorum ama state kısmından dolayı alınmıyo bi b.. anlamadım şerefsizim
  • quote:

Orjinalden alıntı: K2an

Ben dün akşam almıştım geldi mail(gmail) orda durdu activtion bu gün manes açıldığında activeledim

3gün bronze war şu an

o bitmeden en az 50 olcam manesde itemlerimide dizcem

ben daha önceden gmail e almıştım hemen geldi sonra hotmail e aldım 1 gün gecikmeli geldi mafya.com dan bi email adresi almıştım ona da hemen geldi mynet e aldım dün daha gelmedi bakalım ne zaman gelcek onu bekliyorum. ve bugün mafya.com dan 1 tane daha email adresi aldım ama daha onda da mail yok beni de şaşırtan bu önceden aldığımda hemen gelmişti şimdi yok. bence siteye çok yüklenme oldu herkes premium sahibi olmak için account aldı ve site buna yetişemiyor.

• Şifre gelır ama bıraz geç gelır.Yoksa yenı account açmada her hangi bir sorun yok.
  • umarım bu geç kalma yüklenmeden dolayıdır
  • 30 40 tane email aldım olması tepem attı yarın bronz alcam 1 aylık dayanamıyom
  • en iyisini yaparsın olmazsa ben de alıcam zaten ya bu ne a..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.