Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğalgaz, elektrik vs. gibi zorunlu ihtiyaç olan birçok ürüne defalarca zam geldi. sigaraya da en son mayıs ayında 2 tl zam gelmişti.
    şu zamlardan sonra bilinçli ve tepki göstermesini bilen bir toplum olsak akp ilk seçimde %10 bile oy alamaz ama maalesef ki bu pazar genel seçim olsa akp rahatlıkla %40'ı görür ve en çok oy alan 1. parti olur.
    imamoğlu kazandı diye bazı muhalif arkadaşların umuda kapılıp akp'nin gidici olduğunu düşünmemesi lazım, istanbul , ankara gibi metropol şehirlerdeki insanlar oy tercihlerini anadolu'daki seçmene göre daha kolay değiştirebiliyor. ankara, istanbul gibi metropol şehirlerden ziyade taşradaki akp seçmenini ikna edemedikçe akp bu ülkenin başına daha çok musallat olur. sonuç itibariyle her geçen gün daha da dibe doğru batıyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 3 Ağustos 2019; 2:48:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti zorla devlet dusmani edecekler. Kacak sigara mi alalim yani 3 lira nedir ulan zaten 15 lira bir paket sigara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki zamlarda acaba tekel çıkışlı tutunmu alsam diyordum.. Bu son zamla beni devlet bu fikirimdende uzaklaştırdı.

Bandrollü tekel ürünlerine artık benden vergi çıkmaz. Kaçak tütün+birami rakımı kendim yapiyorum. Bunu bana devlet mecbur etti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    Bu fikriniz devlet düşmanlığı değil hocam. 10 lira 13 lirayı seve seve kabul ettim, olabilir dedim. Ben kaçak tütüne dönüyorum. Asla yapmam dediğim şeyi bana devlet kendi eliyle yaptirtiyor. Suçlusu ben değilim.

• Yarından itibaren sıgarayı bırakıyorum.

Bu ülkede zevkle kendimi bile zehirleyemiyorum arkadaş bune ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

Bu fikriniz devlet düşmanlığı değil hocam. 10 lira 13 lirayı seve seve kabul ettim, olabilir dedim. Ben kaçak tütüne dönüyorum. Asla yapmam dediğim şeyi bana devlet kendi eliyle yaptirtiyor. Suçlusu ben değilim.
    Tütün kaçak değil üstünde marka olanlar kaçak

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahteknik

Herkes birşey parçalamış sigara içmeyin alkol almayın vs... Şimdi bi düşünelim devletin sigaradan ve alkolden aldığı vergiyi diyelimki herkes yarın sigara ve alkol almayı bıraktı yada devlet bunları yasakladı peki aradaki açığı nasıl kapatacak dersiniz benzin ve elektriğe %200 zam gelmesini kabul ediyorum derseniz herkes bıraksın ama ertesi gün 1 karton sigara ile forumda boy boy fotoğraflarınızı görürüz devletin en çok vergi aldığı kesim keşler ve ayyaşlar bunu unutmayın zaten onlarda olmasa herhalde ülke batacak
    Haklısın devlet sigaradan çok vergi alıyor sadece ÖTV geliri 67 milyar alkol ötv'si 8 milyar

İnsanların çoğu tütüne geçse ÖTV düşerdi

Fakat üreticilerde kuzu gibiler diyeceğim devlet vergi zammı yapınca aylar sonra biraz zam yapıyorlar oysa vergi zammın 3-4 katı zam yapsalar vergiler düşer belki bu sefer böyle yapmış olabilirler. Parliament 25 lira bira 20 lira olsun bakalım vergiler nasıl düşüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 3 Ağustos 2019; 7:58:59 >

• Olan yine winston cu lara olacak. Hayır arkadaş parası neyse verelim diyoruz sigara yok.

• Yeni Sigara Zammı!!

Aga 15 Temmuz da sokağa dökülen milyonlar kadar bir kitle olup sokağa dökülsek bence bişiler olabilir ama o zamanda fedöcü medöcü diye içeri alırlar bizi
  • Yuh 11 den 14 e çıkmış Rothmans

• Maalesef üzülerek söylüyorum ki bu ülkede koyulan vergi bu zamana kadar ne kaldırıldı nede indirildi her gelen üstüne üstüne koydu sigara ve alkol 100 TL bile olsa insanlar içer gerekirse hırsızlık yapar arsızlık yapar içer tütün ve alkol bağımlısı olmayan birisine bunu anlatmak zor tabi kendini bu illetlerden kurtarabilene ne mutlu.

• sigarayı bıraktırmak bahane zamlar şahane
  • SİGARA SİZİN DOSTUNUZ DEĞİL DÜŞMANINIZDIR.HER YÖNDEN SİZİ ZARARA SOKUYOR.YOL YAKINKEN BIRAKIN DA YANDAŞLARIN CEPLERİNİ DOLDURMAYIN.ONLARA BİRER SARAY DAHA YAPTIRMAYIN.
  • 25 yıl içtikten sonra ben bıraktım gerçi de en ucuz sigara 14 tl olmuş yav.anlamadığım tekel 2000 ile maltepe samsunun fiyatı aynı nasıl oluyor.tekel 2000 30 yıl önce çıktığında molboro kalitesindeydi şimdi bozuldu herhalde.
  • Keşke 100 lira olsa. Tutun içemiyorum zaten. O vakit heralde k4sin bırakırım

• Zamdan sonra genelde tüketim artarmış.Hakkaten öyle şu haberi gördüğümden beri durumdan sigara yakıyorum sinirden stresten.

• Neyin cezasını çekiyoruz anlamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.