Bildirim
Yeni Sigara Zammı!! (20. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Üstteki karton isviçreden geldi isviçre marlborosu touch bluelar migrostan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette bazı yerlerde paylaşmışlar.Eğer bu doğruysa yuh olsun artık.Alanı öpsünler bu fiyata.
-
Hahahahh her ay toplu alıyorum zaten hocam dışarda yads evde hergün market aramaya bakkala gitmeye üşeniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 27 Ağustos 2019; 3:10:25 >
Para gerçekten zor kazanılan bir şey en son 11.5 liraya chester içiyordum 14.5 olunca o tarihten beri almadım 5 liraya hazır sarılmış tütün alıyorum onda da 20 tane var bunda da çok da bir farkı kalmıyor alışınca da tütün ile sigaranın
Ne saçmalıyorsun? Realitelerden bahsediyorum. Akp'li damgasını da direk yapıştırmışsın. Büyük hakaret olarak kabul ediyorum.
oyle bir realite yok ateroskleroz dogumdan itibaren baslayan bir surec sigara icmeyen insanlarin bile damarlari yas ile birlikte plaklarla kaplaniyor sigara bu sureci hizlandirabilir ama tek basina neden olmaz ailene bakacaksin yakinlarinda boyle durumlar varsa icmeyeceksin herkese yasaklamak yada zam yapmanin mesrutiyeti olamaz bu durumquote:
Orijinalden alıntı: Mirror of Deception
Ne saçmalıyorsun? Realitelerden bahsediyorum. Akp'li damgasını da direk yapıştırmışsın. Büyük hakaret olarak kabul ediyorum.
Sigara emeklilik sistemi için çok faydalı. Sigara içenler 5 sene erken vefat etse 5 sene az emekli maaşı ödenir ki tiryaki sayisi milyonlarla carpilirsa ekonomi düzlüğe çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir kardiyoloji bölümü servisine gitmeni tavsiye ediyorum doğumdan itibaren ateroskleroz oluştuğunu biliyorsan anamnezi de biliyorsundur. Yatan hastalara sigara içip içmediğini, ne zamandan beri içtiğini ve hangi tedavileri aldığını sor. Sonra kardiyoloji uzmanına bir hastanın tedavi maliyetini sor. Memnun kalacağın cevapları alacaksın.
Sen direk ailende varsa içme yoksa kafana göre takıl mantığıyla gidersen çok hasta öldürürsün. Sana tavsiyem yurt dışındaki özellikle Avrupa'daki sigara paketlerinden alınan vergiye de bakmanı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X