Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gerçek mi la 3 eylül de 20 tl tam 5 6 lira zam gelecek deniyor

Yeni Sigara Zammı!!
  • Ben hep 17 liralık alıyorum öbür zama kadar idare ediyo
    Yeni Sigara Zammı!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki karton isviçreden geldi isviçre marlborosu touch bluelar migrostan

• İnternette bazı yerlerde paylaşmışlar.Eğer bu doğruysa yuh olsun artık.Alanı öpsünler bu fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

Ben hep 17 liralık alıyorum öbür zama kadar idare ediyo
    zam gelcek diyip koli koli sigasa sattiriyorlar millete vay be

• Hahahahh her ay toplu alıyorum zaten hocam dışarda yads evde hergün market aramaya bakkala gitmeye üşeniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 27 Ağustos 2019; 3:10:25 >
  • Para gerçekten zor kazanılan bir şey en son 11.5 liraya chester içiyordum 14.5 olunca o tarihten beri almadım 5 liraya hazır sarılmış tütün alıyorum onda da 20 tane var bunda da çok da bir farkı kalmıyor alışınca da tütün ile sigaranın

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyorsun? Realitelerden bahsediyorum. Akp'li damgasını da direk yapıştırmışsın. Büyük hakaret olarak kabul ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

Ne saçmalıyorsun? Realitelerden bahsediyorum. Akp'li damgasını da direk yapıştırmışsın. Büyük hakaret olarak kabul ediyorum.
    oyle bir realite yok ateroskleroz dogumdan itibaren baslayan bir surec sigara icmeyen insanlarin bile damarlari yas ile birlikte plaklarla kaplaniyor sigara bu sureci hizlandirabilir ama tek basina neden olmaz ailene bakacaksin yakinlarinda boyle durumlar varsa icmeyeceksin herkese yasaklamak yada zam yapmanin mesrutiyeti olamaz bu durum

• Sigara emeklilik sistemi için çok faydalı. Sigara içenler 5 sene erken vefat etse 5 sene az emekli maaşı ödenir ki tiryaki sayisi milyonlarla carpilirsa ekonomi düzlüğe çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kardiyoloji bölümü servisine gitmeni tavsiye ediyorum doğumdan itibaren ateroskleroz oluştuğunu biliyorsan anamnezi de biliyorsundur. Yatan hastalara sigara içip içmediğini, ne zamandan beri içtiğini ve hangi tedavileri aldığını sor. Sonra kardiyoloji uzmanına bir hastanın tedavi maliyetini sor. Memnun kalacağın cevapları alacaksın.

Sen direk ailende varsa içme yoksa kafana göre takıl mantığıyla gidersen çok hasta öldürürsün. Sana tavsiyem yurt dışındaki özellikle Avrupa'daki sigara paketlerinden alınan vergiye de bakmanı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.