Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Sigara Zammı!!
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Medeni ülkelerde Avrıpa Birliği ülkelerinde çocuk parkında sigara içemezsin yakınında bile içemezsin. Kameralar dahil ger türlü tespit ediliyor ağır cezaları vardır.

Türkiye de uygulanmalı derhal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tütün alın 50 gram bile yeter bu hainlere para kazandirmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Bütçe açığı tek seferlik gelirlere rağmen tarihi rekora koşuyor. Vatandaşın nefesi kesildi. Bankalar kredi vermiyor. Haliyle kredili refah dönemi bitti.

Tüketim ekonomisi berhava oldu. Yetkin tek bir kişi dahi ekonomi yönetiminde olmayınca Akp gibi bir partiden ancak böyle adımlar geliyor.

Faiz takıntıları da bu yüzden. Ribacı Akp, hala faiz düşsün herkes borçlansın büyüyelim derdinde. Tabi ki kalkınma değil, yalnızca borçla büyüme.

Her yer araba avmler dolu tayfasına yıllardır anlatamadığımız buydu. İş işten geçti. Ekonomiye deli gömleği giydirdiler bir kere.

Vatandaşta ev araba alacak hal kalmayınca zaten bağımlılığı nedeniyle kullanacağı sigaraya, mecburiyetten kullanacağımız doğalgaza köklüyor zammı. Bunun ardı arkası gelmez artık.
    Hislerime tercüman oldunuz.Gelmiş geçmiş en iyi ekonomi yorumu olabilir.

• Buradan gelen vergiler ilede dini kurumları ve diyaneti fonluyorlar ne hazin değil mi haramı helal mi yapıyorlar kendi kafalarında acaba sözde haram olarak belirtilmiş bir kazancı ibadet ehline ve ona ait görev üstlenen yerlere dağıtıyorlar.
  • çıkartmadan 15 posta kaymak diye ben buna derim

• Boşuna enayi otu dememişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 5 Ağustos 2019; 15:13:20 >
  • Auckland kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam.

Sadece umudumuz kalmadı. Çünkü umudu besleyecek kadar bile çaba yok ekonomi yönetiminde. Uzun vadeli değil orta vadede bile bir planları yok.

Biz de savrulup duruyoruz. En kötüsünün geride kalmadığını görüyor artık çoğu insan.

• Neyse efkarlandım ,ben bi vergi yakayım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Içme hocam sende yeşilay takıl...

• iyi olmuş içmeyen anasını satayım külliyen zarar
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Sigara lanet bir şey ama hiç değilse legal. Gençler ne olduğu belli olmayan insanlarla muhattap olacak üstüne ne olduğu belli olmayan maddeler kullanacak. Gerçekten çok korkunç

• Benim üstümden daha para kazanamayacaklar ben bırakıyorum. Tepki veremediğimiz şu günlerde küçük bile olsa ben tepkimi koyuyorum. Ne alkol ne sigara içmem.

• Takılmayın Bu Kadar Süper Lüx Kesim Adıyaman Tütünü 120 Lira Kilosu

Alın Tepe Tepe Kullanın Emin Olun Şuan Normal Sigara İcemiyorum.

Ha derseniz yeni geçicem tütüne Tütüncüler de 30/40/50 liraya 50/60 Gram paketli tütünler var onları deneyin

• Arkadaşlar şu 12 liranın altında olan bazı sigaralar var a101 de falan görüyoruz. HD Blue, Medley falan bunlardan içilebilen var mıdır ? Tadı en azından bir camel kadar olsa yeter. Tavsiye bekliyorum bundan sonra marlbora almak imkansız oldu

Şu fotoğraftakilerden:
    Yeni Sigara Zammı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stravious -- 5 Ağustos 2019; 17:19:0 >
  • Bu millet zaten on yillardir hic refah icinde yasayamadi.

Akp doneminde sicak para girisiyle, yuksek alim gucune ulastik bir nebze. 2002-2010 fena degildi.

Millet yine de temel ihtiyaclara rahatlikla ulasabiliyordu.. Sebze, meyve, et, sut ve sut urunleri, ekmek ulasilabilirdi.. Benzin bu kadar pahali degildi. Insanlar yine basini sokacak bir ev alabiliyordu, iyi kotu arabasi vardi yakit koyabiliyordu.

Geldgimiz su zamanda, temel ihtiyaclarin hepsi fahis derece pahalandi. Sebze meyve bile pahalandi. Et zaten 50 lira olmus kilosu. Araba sahibbi olmak icin belli bir gelir duzeyinde olmaniz lazim. Milletin ictigi 3 kurusluk sigaraya bile zam yapmislar artik kisaca diyorlar ki..

Siz yasamayin, beslenmeyin, ev-bark sahibi olmayin, ama bunu dert ederken iceceginiz sigarayi icerken de rahat yok. Onu da etmeyin. Napsin bu insanlar akil hastanesine mi yatsin lan?
  • Yeni Sigara Zammı!!

• Stravious kullanıcısına yanıt
    Normalde marlboro içiyorum ama artik beni zorlayacak bu listeden tavsiyeniz varsa deneyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stravious

Arkadaşlar şu 12 liranın altında olan bazı sigaralar var a101 de falan görüyoruz. HD Blue, Medley falan bunlardan içilebilen var mıdır ? Tadı en azından bir camel kadar olsa yeter. Tavsiye bekliyorum bundan sonra marlbora almak imkansız oldu

Şu fotoğraftakilerden:
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 20:52:38 >
  • 39 saattir içmiyorum

Çok zor valla

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.