Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimi güzel kaçak sigara ve tütün önerilerinize açığım dostlar
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, bende sadece kanserden ölünüyo biliyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Bende internetten Golden Virginia tütün sipariş ettim bakalım. Artık tekel sigarası almam.

Bira kitlerini zamanında araştırmıştım fakat düzgün yapılmazsa saçma sonuçlar doğurabiliyor dikkat etmek lazım.

Senede 2-3 defa Ukrayna'ya gidiyorum. 2018 Temmuz'da 4 arkadaş gittiğimizde toplam 16 şişe içki almıştık. Şubat 2019'da gittik 2 kişi ordada 8 şişe aldık. Bidahaki gittiğimde risk alıp daha çok alacağım. Bunlara para yedirmem.

Alıntıları Göster
    Biracı değilim senede en fazla 40 50 bira içerim. 1 lira gitmesin bu vampirlere. Atarım dolabıma, canım mı istedi bir gece açar içerim 1 tane nefsim körersin. Fazla elimde bira kalırsa arkadaşlarıma dağıtım. Maliyeti çok düşük

Rakı içerdim ayda 2 sefer.

4 dublede sohbet güzel oluyor en fazla o.

Onuda yapmayı çözerim kazan falan lazım. Onuda çözeceğim.

Yapmak isteyen arkadaşlar var ise.

"Kendimce Denemeler"

diye bir kanal var. Adam "nasıl kör olmayı beceriyorlar" şeklinde video bile çekmiş.

Evinin yanındaki okul bahçesinden erik toplayıp taze taze yapıyor :D

• İcmeyin kardesim su zikkimi

Zamlar iyi olmus dahada artsa keske fiyatlar

Keriz cok paketi 100lira olsa yine alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 davidoff sigaralarına zam geldi mi :D
  • Tütün ne durumda acaba. Tütüne mi geçsek
  • aga batan ülkenin son çırpınışları bunlar olsa gerek..

• hocam bir ropörtajda izlemiştim adam diyor ki bi bira 10 tl bonzai 5 tl, çoğu müptela insan maalesef uyuşturucuya yöneliyor.
  • sigara içmiyorum herkese de bırakmasını tavsiye ediyorum ama bu fiyatlar gerçekten inanılmaz abartı ve gerçekten millete üzüldüm.
    çünkü tiryakinin sigara bırakmasının çok zor olduğunu biliyorum ve günde 15 tl de az para değil
  • Dün gece bırakma kararı aldım.En sevdiğim sigara yemekten sonra ki sigarayı az önce yemek de yedim canım şuan baya istiyor ama içmeyecegim.

• Bence az bile zam yapmışlar. Hele çocuk parkında gelip sigara içenler yok mu?! Yasaklayamıyorsan daya zammı.

Bir zamda içki fiyatlarına bekliyorum. Hatta direkt %100 yapsınlar süper olur.

İçkici kesimden sana oy mu geliyor? Yok. Daha ne daya bunlara zammı bütçede açık bırakma.

Bunlar değil mi gıda fiyatlarına zam geldikçe iyi oldu size diyenler.
    Bunlar değil mi Ramazan'da iftar vakti kasten içip sosyal medyada Ramazan ayı ile alay edenler? Daya %100'ü acıma Reis.
  • Bir iki gün konuşulur sonra herkes zamlı fiyattan almaya devam eder.

Protesto olmaz, eylem olmaz, boykot olmaz. AKP seçmenine koyun deniyor da asıl Türk milletinin tamamı koyun.
  • Ayrıca ben sigara da içmiyorum. Hatta nefret ederim.
    Ama şimdi kalkıp "oh iyi oldu, bana dokunmayan yılan" dersem yarın öbür gün bana olacaklar karşısında da sesimi çıkarma şansım olmaz.

Arabam yok benzine zam gelse ne olur diyen kişiyle, sigara içmiyorum zam gelse ne olur diyen kişi arasında hiç bir fark göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

Biracı değilim senede en fazla 40 50 bira içerim. 1 lira gitmesin bu vampirlere. Atarım dolabıma, canım mı istedi bir gece açar içerim 1 tane nefsim körersin. Fazla elimde bira kalırsa arkadaşlarıma dağıtım. Maliyeti çok düşük

Rakı içerdim ayda 2 sefer.

4 dublede sohbet güzel oluyor en fazla o.

Onuda yapmayı çözerim kazan falan lazım. Onuda çözeceğim.

Yapmak isteyen arkadaşlar var ise.

"Kendimce Denemeler"

diye bir kanal var. Adam "nasıl kör olmayı beceriyorlar" şeklinde video bile çekmiş.

Evinin yanındaki okul bahçesinden erik toplayıp taze taze yapıyor :D

Alıntıları Göster
    Kanal paylaşımı için teşekkürler. El yapımı alkol olayına çok önyargılıyım sanırım. Bu gidişle mecbur kalacağız.

El yapımı alkolden ölüm haberleri gördükçe daha çok tiksindim bu el yapımı alkolden. Bu kendi yapıpta ölen insanların hepsi salak mı diye düşündüm de bilmiyorum vallahi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O değil. Hala bu mevzunun sigarayla mücade kapsamında olduğunu düşünen bir güruh var. Allah akıl fikir versin.s

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yere düşen sigaraları ne yapacağız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Kanal paylaşımı için teşekkürler. El yapımı alkol olayına çok önyargılıyım sanırım. Bu gidişle mecbur kalacağız.

El yapımı alkolden ölüm haberleri gördükçe daha çok tiksindim bu el yapımı alkolden. Bu kendi yapıpta ölen insanların hepsi salak mı diye düşündüm de bilmiyorum vallahi.

Alıntıları Göster
    Öğrendiğimi aktarayım.

Belli sıcaklıklarda üretilen alkol "metil" alkol olarak geçer. Zehirlidir, temizlik malzemelerinde kullanılır.

Belli sıcaklıkla Etil alkol çıkar, her türlü şekerli meyveden üretilir tükettiğimiz alkoldür.

Belli sıcaklıklarla son damıtım alkolü buna butik rakıcılar çöp diyor.

Adam ben buna para verdim, metilide kullanayım diyor ölüyor :D

• Elektronik sigaraya geçiyoruz elhamdulillah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tütüne başladık iyi mi? Bundan sonra da sigarayı bırakırız herhalde.
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Yasaklayamıyorsan daya zammı değil, Kıskanıyorsan daya zammı. Senin gibilerin her gün her saat reddetmeye çalıştığı bilinç altındaki hastalıklı düşünce. Benden olmayan hiç olmasın. Benden olan namusuma göz dikse başımın üstüne. Ayrıca akp kalesi semtler esrarkeşlerin, alemcilerin ve bağımlıların mekanıdır. üst gelir seviyesindeki akp seçmeni istisnasız alkol bağımlısıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.