Şimdi Ara

Yeni simkart kaç tl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Semtinizde gözünüze çarpan bir yerde 10-15-20 TL ' ye faturasız sim kart satan var mı ?

Geçen ay vodafone denk geldim 20 TL ' ye satıyordu. Bayrampaşada, bittiği için tam lokasyon vermeme gerek yok ama,

Sizlerin gördüğü falan varsa konum söylerseniz harika olur..

Daha sonra bu konuda, konu dışından çıkıp sabitlenebilir.

• Ucuza satan bu ufak yerlerden bazıları kimlikleri alıp kullanıyorlar demişlerdi. O günden sonra uzaklaşıyorum oralardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Ucuza satan bu ufak yerlerden bazıları kimlikleri alıp kullanıyorlar demişlerdi. O günden sonra uzaklaşıyorum oralardan.

Bunun riski her yerde var hocam, ama aldığım yer vodafone resmi bayisiydi.
  • turkcell faturasız 64 tl balıkesir
  • 75 TL ne yazık ki geçen aldık, güvenilir olması açısından merkezlerden alıyoruz

içinden 35 tl çıkıyor
  • sakın şu avmlerde kurulan gezici standlardan almayın.ben babam için aldım gerekli herşeyi yaptık demişlerdi daha sonra bi baktım hat kapanmış turkcele gittim,evrak eksiğiniz var nereden aldınız dediler direk.onlarca mağdur varmış böyle 1 hafta sonra normale döndü
  • Manisa merkezde iki gün önce turkcell 15 e gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Manisa merkezde iki gün önce turkcell 15 e gördüm

Keşke istanbul da da olsa..
  • geçen gün vodafone faturasız hat 14,90 tl di. içinde 35 tl ile 49,90 tl ye veriyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

geçen gün vodafone faturasız hat 14,90 tl di. içinde 35 tl ile 49,90 tl ye veriyorlardı.

Deme ya..
    Semt neresiydi hocam tam olarak lokasyon söyleyebiliyor musunuz ?
  • yeni sim kart dediğniz yeni hat sanırm. sağda sodla hat açma bedva vs yazıları vardı bi aralar. bitti mi o iş ? 70 tl ye hat mı olur yahu. yuh.
  • Bimlerde 35 TL. En kötü Bimden alınıp başka yere taşınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yeni sim kart dediğniz yeni hat sanırm. sağda sodla hat açma bedva vs yazıları vardı bi aralar. bitti mi o iş ? 70 tl ye hat mı olur yahu. yuh.

Evet hocam bildiğiniz sıfır hat..

Geçen ay 20 tl ye aldım bende. Aynı fırsattan bulursam faydalanmak istiyorum :)

Acelem yok beklemedeyim.

Genelde ay sonu kotalarını doldurmak için ucuza verdiklerini söylüyorlar ama..
  • Afyonda aylarca 10 liraya satmışlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmange kako kako

Afyonda aylarca 10 liraya satmışlardı

Çılgınmış :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.