Şimdi Ara

yeni sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ösym nin yeni sistemini kavrayabilen varmı? ygsyi hadi barajı geçsinler diye kolay sordular onu anladım ama asıl öğrencileri seçecek olan lys sorularını neden bu kadar kolay soruyorlar. açıkçası ben lysme güvenipte ygsye fazla çalışmamıştım. şimdi lyslerdede kolay sorulunca sınavda herkes yerini korumuş oluyor.
    Burdan çıkarılacak sonuç seneye arkadaşlar ygsye çalışın lysde yerinizi koruyun sistemi getirilmiş oldu.

Gerçi daha lys3 ile lys 2 olmadı acaba onlardamı seçicekler. Yani mühendisler için fizik tıpçılar içinde biyoloji kazık gelebilir. Yoksa bunlarıda kolay soracaklarsa o zaman tekrar 99-05 öss sistemine dönülsün. Hem öğrenciler o kadar masraftan kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akum30 -- 20 Haziran 2010; 19:16:57 >

• Artistlik taslamak için mi açtın bu konuyu? Anladık, sorular çok kekti, hepsini mükemmel yaptın, bravo.
  • ya su sorular cok kolaydı lafı beni deli edio ya benmi yanlıs goruom soruları bana gore öss tarihinin en zor matıydı ben butun öys leride cozdum 2006 7 8 9 mat2leri de cozdum hepsi zor deildi hep bilindik soru tipleri sorulmustu...bu sene tamemen soru tipi deiştirildi hep farklı soru tipleri soruldu...tabi burdaki arkadasların cogu cok calıskan oldukları için yapmıs olabilir ayrıyeten sizin arkadaslarınızda calıskandır onlarda kolay gelmiş olabilir ama siz genel dusnun biraz bu sorularda tum turkiye zorlandı....zor olsaydı diyosun dahada zor olsaydı heralde turkiyenin mat ortalaması 5 e felan duserdi..............
  • Sorular kolaysa full yaptın değil mi arkadaşım ? Bu sene 1.lerden biriside sensin.. Full çekmediysen gelip burda sorular kolaydı şöyleydi böyleydi diye gelip artistlik yapma.
  • arkdasım k.bakma konu acıp sorular kolaydı demen kadar aptalca bisey olamaz herkes senın gıbı gece gunduz calısıp bı taraflarını yırtmıor kolay gelınce yapıorlar demekki
  • kolay felan değildi abi birkere o 50 mat sorusuna 75 dk yetişmedi yalanmı herkes böyle söylüyor
    ama yazındaki şu noktaya hak veriyorum
    "Gerçi daha lys3 ile lys 2 olmadı acaba onlardamı seçicekler. Yani mühendisler için fizik tıpçılar içinde biyoloji kazık gelebilir."

yani fizik kimya biyolojinin zor olma ihtimali yüksek.
  • Daha ne kadar zor olacak bu sorular. Gelip de burda kolaydı diye artistlik taslayanlara uyuz oluyom ha...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda...

ya su sorular cok kolaydı lafı beni deli edio ya benmi yanlıs goruom soruları bana gore öss tarihinin en zor matıydı ben butun öys leride cozdum 2006 7 8 9 mat2leri de cozdum hepsi zor deildi hep bilindik soru tipleri sorulmustu...bu sene tamemen soru tipi deiştirildi hep farklı soru tipleri soruldu...tabi burdaki arkadasların cogu cok calıskan oldukları için yapmıs olabilir ayrıyeten sizin arkadaslarınızda calıskandır onlarda kolay gelmiş olabilir ama siz genel dusnun biraz bu sorularda tum turkiye zorlandı....zor olsaydı diyosun dahada zor olsaydı heralde turkiyenin mat ortalaması 5 e felan duserdi..............
    2018'e bekleriz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.