Şimdi Ara

Yeni Sistem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel i5 2500k sasmsung 500gb 7200 sata2 2x
    sunbeam core-contact freezer 1156c
    cooler master rc 932 haf 800w perf
    vtx ati hd6950 2gb ddr5 256bit
    msı 67a-gd55 intel p67 b3

sistem toplattırdım kargoyla geldi elime

soruma gelcek olursak başlangıçta 3 kere bip sesi birkere daha bip sesi öbürnden farklı 4 kere yani sonra bilgisayar açılıyor bip sesleri kafama takıldı .
    teknik servisi aradım normal dediler kasanın içinde ufak haporlör varmış heralde ondanmış takılmasaymış bip ses hiç çıkmazmış sizce normalmi bip sesleri.
    bilgisayar normal açılıyor hiç bir sorunda yok sadece kafama takıldı. başlangıçta 3 bip sesi bir bip sesi daha 4tane sonra açılıyor rahatlıkta bir sorun olsaydı açılmazdı değilmi?

• açılıyorsa sıkıntı olmaz kendi fikrimce bu işlemcinin özelliğiyle ilgilidir diye düşünüyorum
  • Teşekkürler yorum için inşallah sorun değildir zaten normal çalışıyor hiç bir yerde hata yok biraz takıntılı olduğum için böyle oluyor :) MSI Anakartlarda oluyormuş heralde bu ard arda bip sesi.
    quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

açılıyorsa sıkıntı olmaz kendi fikrimce bu işlemcinin özelliğiyle ilgilidir diye düşünüyorum
  • Zaten normalde var olan bir özellik.Benim sistem açılırken 2 nip sesi veriyor.Hatadan kaynaklanan bip sesi olsaydı sistemin açılmazdı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lack

Teşekkürler yorum için inşallah sorun değildir zaten normal çalışıyor hiç bir yerde hata yok biraz takıntılı olduğum için böyle oluyor :) MSI Anakartlarda oluyormuş heralde bu ard arda bip sesi.
    quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

açılıyorsa sıkıntı olmaz kendi fikrimce bu işlemcinin özelliğiyle ilgilidir diye düşünüyorum

yanlış söyledim anakart haklısın :) boşver takıntı yapma çalısıyorsa keyfini cıkarr :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Yeni sistem tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.