soruma gelcek olursak başlangıçta 3 kere bip sesi birkere daha bip sesi öbürnden farklı 4 kere yani sonra bilgisayar açılıyor bip sesleri kafama takıldı . teknik servisi aradım normal dediler kasanın içinde ufak haporlör varmış heralde ondanmış takılmasaymış bip ses hiç çıkmazmış sizce normalmi bip sesleri. bilgisayar normal açılıyor hiç bir sorunda yok sadece kafama takıldı. başlangıçta 3 bip sesi bir bip sesi daha 4tane sonra açılıyor rahatlıkta bir sorun olsaydı açılmazdı değilmi?
açılıyorsa sıkıntı olmaz kendi fikrimce bu işlemcinin özelliğiyle ilgilidir diye düşünüyorum
Teşekkürler yorum için inşallah sorun değildir zaten normal çalışıyor hiç bir yerde hata yok biraz takıntılı olduğum için böyle oluyor :) MSI Anakartlarda oluyormuş heralde bu ard arda bip sesi.
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin
açılıyorsa sıkıntı olmaz kendi fikrimce bu işlemcinin özelliğiyle ilgilidir diye düşünüyorum
Zaten normalde var olan bir özellik.Benim sistem açılırken 2 nip sesi veriyor.Hatadan kaynaklanan bip sesi olsaydı sistemin açılmazdı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: lack
Teşekkürler yorum için inşallah sorun değildir zaten normal çalışıyor hiç bir yerde hata yok biraz takıntılı olduğum için böyle oluyor :) MSI Anakartlarda oluyormuş heralde bu ard arda bip sesi.
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin
yanlış söyledim anakart haklısın :) boşver takıntı yapma çalısıyorsa keyfini cıkarr :)