Şimdi Ara

Yeni sistem alacağım (bazı parçalar elimde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem alacağım bazı parçalar elimde var veya almayı kwsin kararlaştırdığım parçalar var gerisini tamamlıyamıyorum sistem oyun ve 3d programlar için olacak. şimdiden teşekkürler

cpu:
    m.b.:
    ram: 2x1 gb ddr2 675mhz corsair xms2 (elimde var)
    vga: 320mb 8800gts düşünüyorum ama r600 beklemelimiyim bilmiyorum
    hdd: samsung 250gb sII 2 adet (elimde var)
    monitor: samsung 226bw düşünüyorum
    kasa : aopen h600b (elimde var)
    güç kaynağı: antec 480watt neo power düşünüyorum
    speaker: 5+1 falan olup olmaması önemli değil 2+1 olsada olur zaten evde kullanacağım için yüksek seste çok sık kullanamam sadece basları tok ve sesi net olan ucuz bir ses sistemi istiyorum (max. 100ytl)
    klavye: sanırım logitech g-15 alacağım çünkü macrolanabilir tuşlar lazım eğer macrolanabilir tuşlara sahip başka klavyeler varsa daha uygun onlarıda düşünebilirim
    mouse: vallaha işyerine a-4 tech x710-f almıştım gayet hoş kendi sistemim içinde x-750 alacağım sanırım g5 yada g-7 gerçekten çok pahalı geliyor
    dvd : samsung 18x dvd writer (elimde var)
    floppy: alps 1.44 (elimde var)

• e4400 veya e4300
    ds3 veya p6n sli fi

bütçeni belirtsen daha iyi olurdu..
  • Anakart Olarak Gigabyte DS3 ü Düşünebilirsin. İşlemci Olarak Bu Sisteme Uyacak İntel Core 2 Duo 6320. Ses Sistemi Olarak CHIP Dergisinde Gerek Özellikleriyle Gerekse Görünüşüyle Çok Hoşuma Giden
    Frısby FS-5007 5+1 Ses Sistemi Sana Uyar. Fiyatı Kdv Dahil 75$.Bunun Dışında Özellikleri İyi. Mouse Olarak X-750F Seçimini Yapman Yerinde Olmuş. Ekran Kartı Konusuna Gelince R600 Ü Bekle Derim. Çünkü ATI Özellikleriyle Ve Fiyatlarıyla Rekabet Ortamı Yaratacak. Tıpkı İntel Ve Amd Gibi. İntelde Core 2 Duo Serisini Çıkarınca AMD Fiyatlarını Aşağıya Çekmişti. Bence NVIDIA Ve ATI Arasında da Bu Olacak. Bayağı Bir Uzun Oldu. Umarım ardımcı Olmuşumdur. Bilgisayarın Hayırlı Olsun...
  • çok teşekkür ederim kardeş fiyat açısındanda uygun oluyor gerçekten
  • yani mutlaka intelmi almalıyım arkadaşlar amd diyeniniz yokmu intelin anakartlarına dair bilgim 0 sanırım en iyisi 680i chipset fakat o da çok pahalı 300$ üstü. ama amd de 590 sli 250$ civarı gidiyor işlemciden çok anakarta yönelmek istiyorum şu an eski sistemimde amd athlon var ve açıkçası çok eski olmasına rağmen geçen yıllara göre hesaplarsak o kadar kötü değil bu yüzden işlemciye çok fazla önem vermek gerektiğini düşünmüyroum ama intel alırsamda yeni serilerden xx20 olanlardan almayı uygun görüyorum çünkü l2 4mb imiş amd böyle bir işlemci çıkarmayacakmı acaba ?
    bana intel için anakart önerisi lazım o/c öğrenmek için çok stabil olan bir anakart
  • Dediğim Gibi DS3 Yada DS4 Oc Açısından Çok Avantajlar Sunuyor. Gelişmiş Bios OC Seçenekleriyle Bir Kaç Dk İçinde Oc Yapabilirsin. Ayrıca Bir Çok Oc Teknolojisinide İçinde Barındırıyor. Yüksek FSB Hızlara Çıkabiliyor. Katı Kapasitörleri Sayesinde Isınma Problemi Oluşturmuyor...
  • çok teşekkür ederim böylece anakartımda belli oldu %90
  • bu tavsiye edilen 2 işlemci de oyun ve programarda (özellikle 3 d işlerin varsa) bir süre sonra zorlanacaklar bu yüzden ya O/C ya da upgrade şart olacak....eğer sadece O/C yaparım diyorsan en mantıklısı Thermalteke Big Typhoon biraz daha tuzlu ama sağlam olsun dersen de Titan Amanda TEC cooler alırsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.