Şimdi Ara

Yeni sistem aldım nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü vatan pc etilerdeki şubesinden yeni sitem toplattım. Pek bilgim olmadığı için çalışan abiye toplattım. Kabloları falan düzelttirdim. Saolsun çok güzel topladı. sadece watch dogs ve bf4 indirebildim ama pc yi yeni nesil oyunlar için aldığım için şüphelerim var.
    Sistem
    i5 4590
    msi z97
    8gb
    1tb
    msi geforce gtx 760
    cm k350
    toplam 2400 Tl tuttu

• çaysimit kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun diyorum ama keşke bizlere danışarak sistemi alsaydınız diyorum eğer bizlere sormuş olsaydınız bu sistem ayarında eminim herkes tavsiye edecekti ama olsun yapacak bir şey yok parçalarınız güzel fakat msi z97 anakartda dual bios özelliği yok keşke gigabyte z97x alsaydınız ama oc yapmıyacaksanız anakarta o kadar para vermeseydiniz keşke

Yeni sistem aldım nasıl ? Yeni sistem aldım nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 28 Kasım 2014; 23:03:05 >

• Teşekkürler hocam. Z97 almamın sebebi atx anakart seviyor olmam çok fiyat farkı yoktu ondan aldım. Birde GTX 760 yeni nesil oyunlara yetmez mi ? 3-4 sene sonra değiştirebilirim ekran kartını. İşlemci değiştirmemek için i5 aldım. Keşke size sorsaydım :(
    hayır kart gayet yeterli sadece 2400 tl ye anakartdan biraz kırparak ekran kartına yüklene bilirdik daha iyi sistem ortaya çıkabilirdi bende aynı kartı kullanıyorum far cry 4 mesela full hd very high txaa2x nvidia teknolojileri açık bir şekilde 35-40 fps alıyorum.gönlün rahat olsun sistemin gayet güzel
  • Garip bir şekilde çok para vereceğin kötü bir sistem toplamamış vatan elemanları ciddi anlamda şaşırdım . Sistem fena değil ( Çaktırma benimkinden biraz daha iyi ) ancak öncelikle almadan danışsan daha iyi birşeyler illaki çıkardı bence . Hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 28 Kasım 2014; 23:13:30 >
  • Monitör dahil 2400 Tl. Monitörğm 1366x768 olduğu için değiştirdim onu belirtmedim kusura bakmayın :D
    Aldığım monitör :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vs229ha-genis-ekran-led-monitor.html
  • Bence gtx 760 olmamış fazla iyi bir kart değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topladım Nasıl Olmuş
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaysimit

Pazartesi günü vatan pc etilerdeki şubesinden yeni sitem toplattım. Pek bilgim olmadığı için çalışan abiye toplattım. Kabloları falan düzelttirdim. Saolsun çok güzel topladı. sadece watch dogs ve bf4 indirebildim ama pc yi yeni nesil oyunlar için aldığım için şüphelerim var.
    Sistem
    i5 4590
    msi z97
    8gb
    1tb
    msi geforce gtx 760
    cm k350
    toplam 2400 Tl tuttu

Sen şu olmamış bu uymamış gibi yersiz,gereksiz,olumsuz yorumlara takılma dostum , Gtx 760 iyi bir karttır.Her oyunu 1fps eksiksiz oynatamaz hiçbir sistem :) bence ideal bir kartla nvidia a geçmişsin.Zira 770 alsaydın kızardım Cünkü az daha yukaruı fiyata 970 satılıyor fakat 760 600 lira civarlarında 970 in yarısından da az bu yüzden bütçe dostu kart.Hayırlı olsun

Aynı fiyatlara radeon kartlarada yönelebilirdin fakat x760 a tekabül eden amd kart da en fazla 50 lira daha ucuzdur çokda bişe kaybettiğini sanmıyıorum...

Sadece kasa biraz sırıttı gibi o sistemde o da yapıcak bişe yok almışsın bir defa güç kaynagı konusunda sıkıntı yapmaz umarım.

Bu arada Faturalarına bakarak şu z97 anakart demişsin tamamda hangi model ? :) Z97 gaming 3 mü 5 mi ?

Ram 8gb marka-model CL değeri , ?

gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 28 Kasım 2014; 23:43:36 >

• Hocam gerçekten rahatlattınız. 3-4 yıl sonra kart değiştiriceğim için işlemciyi abarttım. Anakartın kutusunda Z97 PC Mate yazıyor sadece atx olduğu için aldım. :D O.c den anlamam zaten :D Kasada 564 watt veriyor diye biliyorum.
  • Sisteminiz gayet güzel hayırlı olsun...

Kasa aslında bir tık daha iyi psu'ya sahip K380 serisi alınabilirdi o kadar.

K350'de soğutma olarak, önde tek fanla geliyor, arkasına egsoz fan ilavesi yapın;

Yeni sistem aldım nasıl ?
  • Sistem güzel. Fevkalade ama z97 pc mate olmamış o sisteme. 3-5 kuruşuna kıyıp daha iyisini alabilirdin.

Arkadaşın biri 770 alsaydın kızardım 970 var o fiyata demiş. 970 serisi sorunlu bir karttır.

Birtanede arkadaş O.C yapmayacaksanız niye onu aldınız demiş. Zaten k serisi işlemcilere o.c yapılır bunuda hatırlatayım dedim.
    Hayırlı olsun.
    K350 408 w verir.564 w veren k380 keşke onu alsaydınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistemi kötü yapmamış şaşırtıcı bir şekilde. O kasanın arkasına bir egzoz fan takmazsanız içeriye tellak getirin kese atsın kıvamına gelir, mutlaka almanız gerekiyor.

Gtx 760 yeterli bir kart, o bütçeye belki oyun performansı daha yüksek olacak, daha yüksek ekran kartlı bir sistem toplanabilirdi. Ama sisteminiz de kötü değil üzülecek bir durum yok. İlerleyen vakitlerde ekran kartını 2. elden çıkarıp üst modele geçersiniz sistem zaten kaldıracaktır daha güçlü modelleri :) Kasanın PSU'su biraz kötü her ekran kartına gereken gücü veremeyebilir. Araştırın eğer dediğim işi yapmaya karar verirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 29 Kasım 2014; 2:03:26 >
  • Monitör hariç 2000TL tuttu ama GTX 760 yetmez diyorsanız kartı ve kasayı iade edip daha iyi bir kart önerirseniz onu alabilirim. Ramlerde Gskill 8gb 1600 cl9
    yok hocam sistemin gayet güzel bende aynı kartı kullanıyorum 2-3 yıl çok rahat yetergüle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.