Şimdi Ara

Yeni Sİstem Athlon2 X4 630 mu yoksa Phenom X2 555 B.E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski ana kart yandığı için yeni sistem toplamak zorunda kaldım power supply ve ekran kartı harddisk var anakart,işlemci,ram alacam bütçem ise 400

bu iki işlemci arasında kaldım sizce hangisi alınmalı
    Athlon2 X4 630 Phenom X2 555 B.E

anakarthttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-785gm-e51-msi-785gm-e51-msi-amd-7850-+-sb710-ddr3-1333mhz-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=40285

ram ise buhttp://www.vatanbilgisayar.com/team-ted32048m1333hc9-2gb-elite-serisi-ddr3-1333mhz-cl9-9-9-24-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=44884

bu anakartı alsam ve de phenom x2 b.e yi alsam çekirdek açabilir miyim bu anakartla olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkhanas -- 31 Temmuz 2010; 17:22:10 >

• 555 sahibi olarak öneririm (: 1.5 volt ile 4ghz tam stabil
    x3 te oluyor benimki, şansına güveniyorsan 555 çok avantajlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QsquR

555 sahibi olarak öneririm (: 1.5 volt ile 4ghz tam stabil
    x3 te oluyor benimki, şansına güveniyorsan 555 çok avantajlı olabilir.

+1
  • quote:

4ghz tam stabil

Yükteyken sıcaklık kaç derecede stabil oluyor?

Konuyu açan arkadaşım TEAM 2GB Elite Serisi DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 Tek Modül Ram performanslı bir rem değil ddr2'den düşük performans verebilir,cl7 modüllerini gözden geçirin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6Clas -- 31 Temmuz 2010; 18:44:51 >
  • çok rahat oluyor hemde (: hatta ilk seferde tam ayar oldu.
    gigabyte anakartımla gelen easy tune 6 ile çarpanı 20 voltajı 1.525 seçtm direk stabil oldu. gta 4 ve dirt 2 de sorun yok
    sıcaklık max 60 gördüm stock head pipe fan max rpm
  • Bu sıcaklarda 60 sıcaklık kullanılabilir seviyede bence güzel.
  • ben çok memnunum 135 liraya forumdan almıştım 2 hafta önce (:
    x3 olarak 3.6 voltajsz daha mantıklı gta 4 testine göre
    digerlerinde pek fark etmyo gibi...
    x2 herşeye yetio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oc yapacaksanız B.E alın zaten bunun için seçilmiş işlemciler, X4 600 ve X3'ler genelde üst serininin oc kabiliyetine sahip olmadıkları için çıktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Oc yapacaksanız B.E alın zaten bunun için seçilmiş işlemciler, X4 600 ve X3'ler genelde üst serininin oc kabiliyetine sahip olmadıkları için çıktılar.

+1

quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Oc yapacaksanız B.E alın zaten bunun için seçilmiş işlemciler, X4 600 ve X3'ler genelde üst serininin oc kabiliyetine sahip olmadıkları için çıktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

quote:

4ghz tam stabil

Yükteyken sıcaklık kaç derecede stabil oluyor?

Konuyu açan arkadaşım TEAM 2GB Elite Serisi DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24 Tek Modül Ram performanslı bir rem değil ddr2'den düşük performans verebilir,cl7 modüllerini gözden geçirin bence.

bu sisteme hangi rami önerirsin
  • 1333 cl7 ram alıp 1600 vurdurrsan tam f\p olr.
    düşük voltajlı modelliri seçmeni önerrim digerlernn ömürleri kısa oluyor yada ısı'ya baglı performans kayıpları gibi.
  • 2 tane alcaksan güzel
    tek ram olcaksan single mod çalışır band genişligi düşer. performansta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.