Şimdi Ara

Yeni sistem Bir Bakın ustalar eksik gedik birşey varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Msi x58 Pro
    OCz 3x1 1600 Gold
    Palit gts 250 1 gb
    Seagate 1.5 Tb 7200.11 32mb
    Güzel bir kasa psu klavye maouse seti

Yarın almayı düşünüyoruz. Yorumlarınızı alabilirmiyim? Tavsiyeleriniz, değiştir diyebileceğiniz bir parça?

Şimdiden teşekkürler...

• Ekran kartı olmamış çok uyumsuz olmuş o sistem için en aşagı gtx275 AMP veya HD4890 1GHZ alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbaz34

Ekran kartı olmamış çok uyumsuz olmuş o sistem için en aşagı gtx275 AMP veya HD4890 1GHZ alabilirsin

Abartma okadar da değil yaw,gts 250 de iyi bir karttır.Ancak 280tl 1gb lık modeli.Uyumsuz falanda değil ekran kartın sisteminle.
    GTX275 465tl den HD4890da 405tl den baslio,280tl ye alınabilecek en iyi kartlardan birini secmiş bence arkadas.
    Ancak tabiki Gtx275 ve HD4890 la cok daha iyi performans alınabilir.
  • Eğer bütçe müsaitse ekran kartını biraz daha iyi bir modelden seçebilirsiniz.(GTX 260,275 veya HD4890 gibi)
  • o sisteme en azından gtx260 hd4870 gtx275 hd4890 alınmalı
  • Ekran kartın K.Kahriman hocamın dediği gibi en azından hd4890 falan alınmalı.Birde Ramları OCZ değil Blade almanı öneririm ufak sorunlar çıkartabiliyor diye duymuştum.
  • o ekran kartı ferrariye tüp takmak gibi birşey mümkünse en azından gtx 260 almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam gtx 275 alırım.Ama param yok dersen en azından gtx 260 alki sistemin hakkını versin.
  • arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için.
    Hepsi yerinde ve mantıklı.
    Ekran kartı zaten tek düşündüren konuydu fakat, F/P olarak o kartı seçtim şimdilik.
    kartlar biraz daha düştüğünde yükseltmeyi düşünüyorum.
    Ramlerin problem çıkarabildiğini duymamıştım bu bilgi de iyi oldu teşekkürler tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.