Şimdi Ara

YENİ SİSTEM DİREKSİYON SINAVI DEĞERLENDİRME FORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
20.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarım debriyajı ve gazı her vitese geçişte kullanacaksın, aynısı arabayı yürütmede de geçerli. böylece yeni vitese kolay geçmiş olursun. küçük bir ipucu istersen, ayağını debriyajdan çekene kadar gazı sabit tut yoksa araba boşuna bağırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Ben Temmuzun son haftası aldım direksiyon derslerini. Sınav yerinde oldu zaten hep. Son gün trafiğe çıktım. Aslında bir sorunum yok. Rampada da dur kalk yapabiliyorum ama işte aksilik ya 1 kere stop edersem diye korkuyorum sınavda. Bir de o kadar zor sınavın üstüne stajyer ehliyeti verecekler. İyice çileden çıkarıyorlar. Eğer bana sınavda adam aşağı in derse küçük bir hatadan in derse gerçekten yüzüne çok ağır küfürler ederim adamın.

Aynı durumdayiz. Su anda sorun yok, sınav günüde olmaz umarım

Stajyer ehliyet bize rastlamiyor benim bildiğim. Su anda sadece bu direksiyon sınavının sistemi değişti. Stajyer işi daha sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün girdik bakalım. büyük ihtimal geçeceğim ama yinede belli olmaz kesin birşey söylemeyeyim. bir haftada halletsekte rahatlasak umarım erken çıkar sertifika.

debriyajda herkes başta sıkıntı çeker zamanla alışırsın. ve asla debriyajdan ayağınızı çekerken aceleci olmayın. zamanla ayağınız alışacaktır.
  • lev@ kullanıcısına yanıt
    ayni dertten muzdaribiz demekki. arabayi stop ettirmeden bir turlu kaldiramiyorum, o araba illaki en az bir kere stop edecek sonra kalkacak. kirmizi isiktan sonra kalkarken ozellikle heyecandan midir nedir artik debriyajdan birden ayagimi cekiyorum arabada haliyle duruyor. bunun disinda baska hatam yok, geri geri duz gitme, iki arac arasinda park, rampa kalkisi vs. hepsini sorunsuz yapiyorum ama duz yolda calisan arabayi kaldiramiyorum. hoca gayet guzel suruyosun ama sirf bu stop ettirme yuzunden kalirsin dedi ki hakli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

ayni dertten muzdaribiz demekki. arabayi stop ettirmeden bir turlu kaldiramiyorum, o araba illaki en az bir kere stop edecek sonra kalkacak. kirmizi isiktan sonra kalkarken ozellikle heyecandan midir nedir artik debriyajdan birden ayagimi cekiyorum arabada haliyle duruyor. bunun disinda baska hatam yok, geri geri duz gitme, iki arac arasinda park, rampa kalkisi vs. hepsini sorunsuz yapiyorum ama duz yolda calisan arabayi kaldiramiyorum. hoca gayet guzel suruyosun ama sirf bu stop ettirme yuzunden kalirsin dedi ki hakli...

Işıklarda vitesi boşa alsana en kolayı öyle değil mi ?
    Yeşili görünce bas yap yarım debriyaj kaldır aracı

• Sürücü kursum aynen şunu şöyle söyledi direksiyon sınavında "şöför" görmek istiyorlar artık!!! "acemi" değil.. Sanki yıllardır kullanıyormuşuz gibi kullanacakmışız. :D

Yuh dedim madem böyle birşey var o zaman bana bu sistemi getiriyorsa altyapıda ayarlıyacak ben bilmem nerede 1 saattlik eğitimle usta şöför mü olucam şimdi. ??? Anamın karnından direksiyonla çıkmadım. He 2 3 saatlik eğitimle usta şöför bekliyorlarsa ne diyeyim bu zihniyete... Gerçekten yuh ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panpans

Sürücü kursum aynen şunu şöyle söyledi direksiyon sınavında "şöför" görmek istiyorlar artık!!! "acemi" değil.. Sanki yıllardır kullanıyormuşuz gibi kullanacakmışız. :D

Yuh dedim madem böyle birşey var o zaman bana bu sistemi getiriyorsa altyapıda ayarlıyacak ben bilmem nerede 1 saattlik eğitimle usta şöför mü olucam şimdi. ??? Anamın karnından direksiyonla çıkmadım. He 2 3 saatlik eğitimle usta şöför bekliyorlarsa ne diyeyim bu zihniyete... Gerçekten yuh ya.

Afedersiniz şoför görmek istiyorlarsa başvuran herkese geçici ehliyet verecekler 3-4 aylık . O adam 3-4 ay trafikte pratik yapınca girecek o sınava. Öyle 1 ay içinde alınan 4-5 saatlik boş bir yolda, 1 saat de trafikte alınan ders ile kimse şoför olamaz.

Bir de beyler direksiyondan kalırsak yazılı sınava tekrar mı gireceğiz. Girmezsek 2. direksiyon sınavı için yine para yatıracaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Sürücü kursum aynen şunu şöyle söyledi direksiyon sınavında "şöför" görmek istiyorlar artık!!! "acemi" değil.. Sanki yıllardır kullanıyormuşuz gibi kullanacakmışız. :D

Afedersiniz şoför görmek istiyorlarsa başvuran herkese geçici ehliyet verecekler 3-4 aylık . O adam 3-4 ay trafikte pratik yapınca girecek o sınava. Öyle 1 ay içinde alınan 4-5 saatlik boş bir yolda, 1 saat de trafikte alınan ders ile kimse şoför olamaz.

Bir de beyler direksiyondan kalırsak yazılı sınava tekrar mı gireceğiz. Girmezsek 2. direksiyon sınavı için yine para yatıracaz mı ?

direksiyondan kalırsan 4 yada 5 sınav hakkın daha oluyo.4 sanırım.her sınav için para yatırma şartı var.
    direksiyondan kalan yazılıya tekrar girmiyor.sınav haklarının hiçbirinden geçemezse dosya yenileniyo tekrar yazılı sınava giriyosun.kursa tekrar kayıt oluyosun

direksiyon sınavına girmezsen de hakkın yanar.tekrar para yatırıp tekrar direksiyon sınavına girersin bir sonraki en yakın sınava

• verdikleri ders saati zaten toplamda 12 saat, surus yaptigimiz yerler belli, sehir trafigine girmedik bile. ben daha once sofor koltuguna hic oturmadim ilk defa kursta ogrendim. bu kadarcik egitimle nasil "sofor" olupta sifir hata ile kusursuz bi surus yapacakmisim sinavda?
  • işte bende iyice gerildim. ya gaz verdi bana bilmiyorum ama imkanı yok süremezsin yani...

tamam bazısı sürüyor adamın altında araba var imkanı var yıllardır aşina ona koymuyor bu durum ama madem böyle bir zorluk var bu sisteme geçildi bana alt yapını hazırla bana eğitim alanı yap adam gibi eğitimini ver oraya buraya alışveriş merkezi dikene kadar. :D sonra bana sistemle gel... :D sinirim bozuldu resmen kurstaki adama :D
  • birde dediler ki kaç saat direksiyon eğitimi aldınız diye sorarlarsa sallayın 15 20 saat dedi. sizin yararınıza olur. şimdi burda kendi totosunumu kurtarmaya çalışıyor benim mi orasını anlamadım. toplam şu an 2 saat eğitim aldım...

sizde nasıl?
  • quote:

birde dediler ki kaç saat direksiyon eğitimi aldınız diye sorarlarsa sallayın 15 20 saat dedi. sizin yararınıza olur. şimdi burda kendi totosunumu kurtarmaya çalışıyor benim mi orasını anlamadım. toplam şu an 2 saat eğitim aldım...

sizde nasıl?

Ben valla 6 saat aldım. Sorarlarsa 6 diyeceğim. Bence sizin sürücü kursu toto kurtarmaya çalışıyor. Sınavda adam onu sorupta 10-20 saat aldım derseniz bi hatanızda eleyebilirler. Bu bu kadar ders almış ama bi yol olmamış diye.
  • İşin kağıt üstünde görünen kısmı bu 3 kere stop eden 37 yaşındaki bir ablaya dahi veriyorlar. Ki bunlar zaten olması gereken şeyler. Güzergah bomboş hatta yetersiz akan trafin ve uzun yol deneyimi 4 5 vites kullanımı olması gerekli bu şekilde zaten herkes alıyor.
  • panpans P kullanıcısına yanıt
    gerçeği söyleyin sınavı yapanlar da halden anlarlar biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Ya başlayacağım böyle işe, 2 tane derse girdim şu ana kadar hala şu debriyaja alışamadım, geri kalan hiçbirşey de sorun yok. Ama sürekli arabayı bağırttırıyorum vites attırırken veya kalkarken, şu debriyajdan ayağı çekerken gaza basma olayını hala anlamadım, ve ne zaman debriyaja yarım basıyoruz onuda anlamadım, keşke otomatik vites ehliyeti diye bir şey olsaydı.

ehliyetsiz trafiğe çıkmış biri olarak şu direksiyon derslerini merak ediyorum.

Bende merak ediyorum hocam 3 yildirkullaniyorum kim gorse begeniyor surusumu ama bu foruma girip konulara bakinca korkuyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sürücü kursu kaç saat direksiyon eğitimi vermek zorunda? bilgisi olan var mı?
  • quote:

arkadaşlar sürücü kursu kaç saat direksiyon eğitimi vermek zorunda? bilgisi olan var mı?

Ben 3 saat kullandım yeter dediler :D

Normali 16 saat sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

arkadaşlar sürücü kursu kaç saat direksiyon eğitimi vermek zorunda? bilgisi olan var mı?

Normali 16 saat sanırım.

bakalım bende pazartesi kullanıcam.yarım saat mi sürdürürler artık bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Normali 16 saat sanırım.

Hocayla çıkçaksan hazırladıkları parkur 22 dk.

5 dk'da muhabbet toplam 30 dk.

Diyecekler laf oo kesin yaparsın sınavı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Normali 16 saat sanırım.

Hocayla çıkçaksan hazırladıkları parkur 22 dk.

5 dk'da muhabbet toplam 30 dk.

Diyecekler laf oo kesin yaparsın sınavı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.