Şimdi Ara

YENİ SİSTEM DİREKSİYON SINAVI DEĞERLENDİRME FORMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
20.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize 5 saat hak verdiler. 2 saatini aldım şimdiye kadar. Normalde 2 + 2 + 1 saat şekinde ama hoca 1+1+1+1+1 alsan daha iyi olur dedi. O şekilde yaptık. İlk kez oturdum direksiyona ilk saatimde debriyaj falan hiç ayarlayamadım sert kalkış yaptım sürekli. Durunca frenden ayağımı falan çekiyordum araba kayıyordu , virajlarda gaza basıyordum. Sinyaller falan karışıyordu , sağa gideceğim aşağı indiriyorum sola gidecem yukarı kaldırıyorum vs.

İkinci saatimi hocanın tavsiyesiyle 1 hafta sonra aldım , 1 hafta kafanda kurup halledersin dedi. Gittim 2. saate dün , kurs verilen boş alanı apaçiler doldurmuştu akıllarınca drift falan yapıyorlar , hoca da çok işlek olmayan bir caddeye çıkarttı beni (dakikada 5-6 araba falan geçiyor). Hocanın dediği gibi 2. saatimde oturur oturmaz debriyajı ayarlayabildim yumuşak kalkış yaptım hep. Sinyaller falan karışmadı. Trafikte dolaştım 1 saat , iyiydi. 3. ve 4. saatlerde Allah'ın izniyle kaparım bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bize 5 saat hak verdiler. 2 saatini aldım şimdiye kadar. Normalde 2 + 2 + 1 saat şekinde ama hoca 1+1+1+1+1 alsan daha iyi olur dedi. O şekilde yaptık. İlk kez oturdum direksiyona ilk saatimde debriyaj falan hiç ayarlayamadım sert kalkış yaptım sürekli. Durunca frenden ayağımı falan çekiyordum araba kayıyordu , virajlarda gaza basıyordum. Sinyaller falan karışıyordu , sağa gideceğim aşağı indiriyorum sola gidecem yukarı kaldırıyorum vs.

İkinci saatimi hocanın tavsiyesiyle 1 hafta sonra aldım , 1 hafta kafanda kurup halledersin dedi. Gittim 2. saate dün , kurs verilen boş alanı apaçiler doldurmuştu akıllarınca drift falan yapıyorlar , hoca da çok işlek olmayan bir caddeye çıkarttı beni (dakikada 5-6 araba falan geçiyor). Hocanın dediği gibi 2. saatimde oturur oturmaz debriyajı ayarlayabildim yumuşak kalkış yaptım hep. Sinyaller falan karışmadı. Trafikte dolaştım 1 saat , iyiydi. 3. ve 4. saatlerde Allah'ın izniyle kaparım bu işi.

inş kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 7 Ekim 2014; 16:04:35 >

• Motor ehliyetinde durum nedir arkadaşlar yeni sistemde ? 2 sene kadar önce B aldım ama şimdi A2de almam gerekiyor. Sadece direksiyon sınavına girecekmişim ama yeni sistem nasıl bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabam ve arabasini alistirma yapmak icin isteyebilecegim bi akrabam olmadigi icin kursun dersleri disinda calisma firsatim olmuyor. kursun verdigi dersler de bana yetersiz gibi geldi. aslinda gayet iyiyim ama biraz dur-kalk calismam lazim sadece, birazda heyecanimi yenmem lazim. bunlar icinde illaki calisacak arac lazim ama yok. bende kursa gittim fazladan ders istedim (12 saate ek olarak) bana saati 50tl dedi. bende oldu dedim. suratsiz cirkef bi kadini dikmisler oraya, verdiginiz dersler bana yeterli gelmedi ucretsiz ders vermek sizin sorumlulugunuz falan diye ben bastirinca kadinda iyice dellendi sacma sapan zirvaladi biseyler bende sinirlendim ciktim. o kadar para ver hakkini iste, sonra kovulmaktan beter etsinler seni.yeni sistem sinavdan biraz korkuyorum acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 8 Eylül 2013; 1:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Motor ehliyetinde durum nedir arkadaşlar yeni sistemde ? 2 sene kadar önce B aldım ama şimdi A2de almam gerekiyor. Sadece direksiyon sınavına girecekmişim ama yeni sistem nasıl bilmiyorum.

Sınavsız girebiliyorsun ben ilk once okul icerisinde parkurda sürdum.okul içerisinde dubalar arası zig zag çizerek geciyorsun.ondan sonra dikdörtgen bir alan var içerisinde sekiz çiziyorsun.oradan çıkıp duz bir demirden zemin uzerinden geciyorsun bu zemin anca motosikletin tekeri anca sığar o kadar kucuk bu parkuru gectinmi ana yola dışarı cikiyorsun.oradada zaten gecersin önemli olan iceri parkuru geçmek

• quote:

Orijinalden alıntı: asilturk4646

quote:

Motor ehliyetinde durum nedir arkadaşlar yeni sistemde ? 2 sene kadar önce B aldım ama şimdi A2de almam gerekiyor. Sadece direksiyon sınavına girecekmişim ama yeni sistem nasıl bilmiyorum.

Sınavsız girebiliyorsun ben ilk once okul icerisinde parkurda sürdum.okul içerisinde dubalar arası zig zag çizerek geciyorsun.ondan sonra dikdörtgen bir alan var içerisinde sekiz çiziyorsun.oradan çıkıp duz bir demirden zemin uzerinden geciyorsun bu zemin anca motosikletin tekeri anca sığar o kadar kucuk bu parkuru gectinmi ana yola dışarı cikiyorsun.oradada zaten gecersin önemli olan iceri parkuru geçmek

Zig zag kısmında sorun yok. 8 çizmeyi de alan bulur deneriz ama demir üzerinde nasıl geçeriz bilmiyorum. Neyse gelecek yılın ilk direksiyon sınavına girerim belki o zamana kadar çözeriz işi. Teşekkürler.

• önümüzdeki sınava 1 hafta kaldı galiba. daha araba kulanmadım denebilir. babam öğreticek ama bakalım. kursta giidp 10 dk kullanıyoduk gitmedim bende. gelde başarılı ol sınavda. bide sormak istediğim bişey var. sınavı kurs arabasıyla mı oluyoruz. kursun 2 tane arabası var. ne kadar beklerim? sınavı olup hemen şehir dışına çıkmam lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asilturk4646

quote:

Zig zag kısmında sorun yok. 8 çizmeyi de alan bulur deneriz ama demir üzerinde nasıl geçeriz bilmiyorum. Neyse gelecek yılın ilk direksiyon sınavına girerim belki o zamana kadar çözeriz işi. Teşekkürler.

Özellikle Sekiz olayını iyice öğren diğerleri çok kolay

demirden parkur kolay yavaş girme cok hızlıda girme orta gir.

direksiyonu sabit tutmaya bak üstündeyken yoksa sorun oluyor.

• selam B den ilk defa girdim ve kaldım maalesef, inanın tiksiniyorum artık vazgeçmeye az kaldı. ne biçim sistem ya. Hatasız sürücü mü olur, yıllarını vermiş insanlar bile bazen trafikte öyle hatalar yapıyorlar ki, heyacanı olan bir sürücü adayı nasıl yapmasın, duba parkı ve heyacan yenmek için ne yapılabilir h aftaya yine sınavım var. anti depresan mı alsam sınavdan önce
  • Çok iyi olmuş. Ben böylelerini trafikte görmek istemiyorum. Gereği ne ise yapılsın. Arkalarındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janparey -- 29 Eylül 2013; 17:13:39 >
  • Hocam daha stajer ehliyet yürürlüğe girmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_66

Çok iyi olmuş. Ben böylelerini trafikte görmek istemiyorum. Gereği ne ise yapılsın. Arkalarındayım.

yav he he
    böyleleri yine geçiyor reis takma kafana.
    kız güzelse birazda hocalara yavşasın araba sürmesede olur
    aynı kursta aynı araçta eğitim gördüğüm araba sürmeyi bilmeyen kız geçti
    gerçi kız çok canayakındı. tatlı dilli şeker bir kız ama biraz saf iyi güzel. ama arabayla alakası yok. sanırım komisyonun hoşuna gitti kız geçirdiler.
    neyse genel olarak bakınca sadece kursta araba sürmüş. sürücülük hayatı 2 saati geçmeyen adamlar geçiyor. tanıdık hoca gelirse geçiyorlar.
    uzun lafın kısası bilmeyenide geçiriyorlar rahat ol

• Kimse üstüne alınmasında, bu direksiyon sınavından kalan ÖĞRETMEN var mı gösterebilirmisiniz ?? çok merak ediyorum. aynı anda ders aldığımız bayan hoca, bizim kursun hocasını çıldırttı ama öğrendiğim kadarıyla geçmiş,
  • bayramdan sonra girecem bende inşallah kolay olur biraz esnek davranırlar 4/4 lük süremem belki idare ederlerse çok güzel olur.

bide şu dizel arabalarda gaza basmadan sadece kavramayla kaç kişiye kadar çeker. malum sınav günü aracın içi full olucak

onun için debriyajı kavramaya geldiği an biraz gaza da bassam iyi olurmu sizce?
  • uppp!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

bayramdan sonra girecem bende inşallah kolay olur biraz esnek davranırlar 4/4 lük süremem belki idare ederlerse çok güzel olur.

bide şu dizel arabalarda gaza basmadan sadece kavramayla kaç kişiye kadar çeker. malum sınav günü aracın içi full olucak

Kavramaya gelince hafiften gaz verin hocam ben de öyle yapacağım ne olur ne olmaz nerede sınava gireceksiniz bende bayramdan sonra ki ilk hafta sonu sınava gireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

bayramdan sonra girecem bende inşallah kolay olur biraz esnek davranırlar 4/4 lük süremem belki idare ederlerse çok güzel olur.

Kavramaya gelince hafiften gaz verin hocam ben de öyle yapacağım ne olur ne olmaz nerede sınava gireceksiniz bende bayramdan sonra ki ilk hafta sonu sınava gireceğim.

izmir bucada giriyorum sınava aynen bu hafta sonu pazar günüymüş.

parkur biraz uzun ama idare edecez hocam

inşallah kalmayız çok disiplinli bir sınav olucak gibime geliyor biraz esnek davranırlarsa süper olur.

• Benimde parkur uzun 70 80 le gittiğimde ortalama 25 30 dakika sürüyor sınav disiplinli olacağa benziyor ya yapamazsam diye korkmaya başladım hafiften Ama alırız heralde kimler ehliyet alıyor hocam bize de verirler. Esnek davranan komisyon varmış hocam ama bize nasıl bir şey denk gelir bilemiyorum.
  • quote:

Benimde parkur uzun 70 80 le gittiğimde ortalama 25 30 dakika sürüyor sınav disiplinli olacağa benziyor ya yapamazsam diye korkmaya başladım hafiften Ama alırız heralde kimler ehliyet alıyor hocam bize de verirler. Esnek davranan komisyon varmış hocam ama bize nasıl bir şey denk gelir bilemiyorum.

hocam sizinki hangi gün kurs bana bugün mesajla bildirdi 12 si, pazar günüymüş benim sınavım.
  • quote:

quote:

Benimde parkur uzun 70 80 le gittiğimde ortalama 25 30 dakika sürüyor sınav disiplinli olacağa benziyor ya yapamazsam diye korkmaya başladım hafiften Ama alırız heralde kimler ehliyet alıyor hocam bize de verirler. Esnek davranan komisyon varmış hocam ama bize nasıl bir şey denk gelir bilemiyorum.

hocam sizinki hangi gün kurs bana bugün mesajla bildirdi 12 si, pazar günüymüş benim sınavım.

Henüz bir şey söylemediler hocam ama büyük ihtimal cumartesi olacak benim sınavım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.