Şimdi Ara

Yeni Sistem Görüşler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi geceler.Yeni bir bilgisayar toplamaya başladım.Sağolun forumdan okuduklarımla az çok fikir edindim.Toplamayı düşündüğüm sistem şu şekilde :
    ASUS P5W DH Deluxe/WiFi-AP 249.99$+KDV Inventus
    INTEL Core 2 duo E6600 337.99$+KDV Inventus
    Corsair XMS2 2Gb (2x1gb) DDR2 800mhz 4-4-4-12 345.00$+KDV DFS
    Thermaltake Kandalf VA9000SWA KAsa 250.00$+KDV Inventus

Psu , hard-disk ve ekran kartı için max bütçem 1 milyar kadar kdv dahil.Diğer bileşenler bende var.Önerilerinizi alabilirmiyim.Ekran kartı için min 1800xt almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasturan -- 18 Eylül 2006; 1:52:32 >

• psu fsp bluestor olabilir 89+ kdv hdd 300 gb bişe al samsung veya seagate geriyede ekran kartı için epey para kalıyor onunlada bence ikinci elde satılan x1900xtx lerden al sonra dx 10 çıkınca değiştirirsin sistem benim toplamak istediğim gibi hayırlı olsun
  • Bu sistem için görüş olmaz bence,
    herhangi bir görüş yapmak için şu kadar bütçem şunu alabilirim,hangi amaç için kullanım gibi kriterler olması gerekir
    bunlaarın hiçbirini göremedim en üst seviyedki parçaları yazarak bunlar nasıl diye sorarsan iyi derim sadece
    diğerleri içinde 1 milyar bütçen varmış gidip en iyi parçaları alabilirsin hayırlı olsun....
  • Sistem genellikle oyun oynamak için kullanılcak.Görüşlerinizi şu amaç için sormuştum daha iyi bir alternatif daha iyi bir ücrete olabilir mi .Boştan yere parayı fazla fazla vermekte istemiyorum.Mesela ramler bana çok pahalı geldi ama bir forumda bu ramler özellikle tavsiye edilmiş bu anakart için.Zaten bu bileşenleride diğer arkadaşların açmış oldukları forumlara yapılan görüşlere dayanarak oluşturdum.
    Birde inventus bilgisayar çok fazla övülmüş , buna dayanarak parçaları ordan almayı düşünüyorum ve sanıyorumki en iyi fiyatı onlar vermekte.
    Ekran kartı içinde x800xt ler piyasaya yeni çıkmışken heves edip almıştım ama vermiş olduğum o paraya değmediğini düşünmüştüm o yüzden bu sefer esas yatırım stabilite ve hız sağlayan bileşenlere ayırmak istedim.
    Ne diyorsunuz özellikle anakart ve ramler için ?
    Birde hard-disk konusunda aynı kapasiteye sahip seagate samsung arasında fiyatı ucuz olanı mı seçmeliyim yoksa performans konusunda hard disk lerde önemli mi ?

• quote:

Sistem genellikle oyun oynamak için kullanılcak.

dersen hocam senin alcağın en ii parça vga olmalıydı başdan

hdd yi 250gb sata2 samsung al yada w.d

psu en az 480watt tagan yada enermax al

vga yıda ati 1900xt al
    linki aşağıda
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd48194
  • Böyle bir sisteme seçtiğin ekran kartı yanlış. Oyun içinse yatrımı VGA ya yapmanı öneririm. 1900xtx yakışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sistem tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.