Merhaba Arkadaşlar Sizlere Danışmak Önerilerini Almak İstediim Parçalar Şunlar: Parçaları Okuyunca Eminim Küfür Ediceksiniz Füzemi Yapıcan Die Aslında Amacım Şu 2-3Aya Kadar Bir İnternet Kafe Açmayı Düşünüyorum Ortalama 50 Makine Olucak (elbetteki 50sinede bu parçaları koycak diilim) Bu Bilgisayardan 2tane düşünüorum biri cafeye ana makina olarak birisinide eve koyucam evden kafedeki yani cafedeki ana makina dan farksız olucak sebebi şu cafe bir plazada olucak ve güvenlik sistemini üstlenmem için bi teklif aldım mekanın tüm kameralarını elbette 2pcden yönetmicem fakat her an bakabileceğim bir düzenek lazım bana bu yüzden böle bişiler arıorum NEYSE İŞİN TİCARİ KISMINI BOŞVERİN YARDIMLARINIZI ESİRGEMECEĞİNİZİ UMUYORUM SAYGILAR
3800 baştan beri tercihim olan bi işlemci di baktıım çoğu sitede perf. olarak iyi fiat olarak makul modellerdendi ama VENİCE olanları pek ortalıklarda yok
Daha Sonra Opteronlar Bayaa bi sevildi Opteronlar overclok severlerin beyenisini kazandı genelin tercihi çoğu baktıım forumda 146-148 di
Sizce 148 almak mantıklımı nasılsa 146ya overclokla 148in orj. ghzi olan 2.2yi geçerim Sizce 146mı 146mi akılcı
2-Anakart
Hiç Kuşkusuzki DFI Olacak Fakat O Kadar Çok Modeli Varki Kafam Karışıo Doorusu
Bende Anlıamadım Bazı Aynı İsimli Modellerden 2Tane Var Siz Olsadınız Hangisini Tercih Ederdiniz Bide ATI Ekran KartlarıOverclock İşlemlerinde Daha İyi Fakat NF4 Çipsetli ve Slı destekli bi anakart alacaksam ATI VGA Almak Mantıksız Die Düşünüorum Üstelik SLI Yapmasam Bile Nvidia bir VGA daa iyi bench skorları vermezmi yani
bole garip bi sistem duymadım alakasız alakasız parcalar secmissin.bi kere dfi anakrtla server kurmak bana cok ama cok amntıksız geldi.Server kurcaksan bence daha klararlı stabil bir kart almalısın. 2.olarak server makinesine overclock mu yapıccaksın butun parcalrı ona gore secmissin bana buda mantıksız geldi. 3.6800ultra denen kart piyasda yok ve teknolojisi eskidi onun yerine 7800gt almalısın .Bu secimindde yanııs. 4.islemciye gelince madem server olcak bence ya opreton ya cift cekirdek al.