Şimdi Ara

Yeni sistem kendini yeniden başlatıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar. Ekran kartı işlemci ve anakartı yeni olan sistemim kendi kendine yeniden başlatıyor sürekli hiçbir işlem yaptırmıyor bana. Farklı power ile denedim aynı şekil devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Harddiski formatlayıp temiz kurulum yapmadıysan ondan olabilir.Formatlayıp yeniden işletim sistemi kurup deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MurNesPc kullanıcısına yanıt
    Onuda denedim yeni ssd almıştım bu hatayla karşılaşınca tekrar format attım yine çözüm olmadı

• Hangi noktada reset atıyor,açılışta mı işletim sistemini başlatırken mi veya başka bir noktada mı?

• MurNesPc kullanıcısına yanıt
    Açılışta değil herhangi bir işlem yaparken bir anda gidiyor sonra tekrar açılıyor video atabileceğim bir yer varsa yollayabilirim

• Sistem özelliklerinide mesaja eklerseniz daha kolay yardımcı olunur.Güç kaynağını değiştirip denedim demişsiniz ama gücü kaç watt,belki yetmiyor olabilir.Veya sistemde bir çakışma söz konusu olabilir.
    Ben bitcoinden dolayı parça fiyatları pahalandığından beri bilgisayarlara uzağım,o yüzden paslandım biraz😀

• https://wetransfer.com/downloads/5679aedad2b2d47a29672c8c1b74ff5e20240724182952/b0889b videoyu buraya yükledim bakabilirmisiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine yeniden foruma devam :)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.