Şimdi Ara

Yeni Sistem Kolay Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistem bana çok kolay gibi geldi

bence milletin daha kolay geçmesi sağlanacak

hele ki bide çan eğrisi var iyice düşecektir diye düşünüyorum geçiş puanları

sizin düşünceleriniz nedir ?

• bende öyle düşünüyorumda şu bütünleme işi biraz kafanı karıştırdı.gerçi olmasada olur eğerki çan eğrisi yeterince eğri olursa üstünden kolaylıkla atlayabilirsem sorun falan olmamalı die düşünüyorum..
  • arkadaşlar ben aöf işletme 2.sınıf öğrencisiyim. daha doğrusu öyle olduğumu düşünüyorum. yani epeydir büroya uğradığım harç yatırdığım falan yok. en son 2008 affı ile tekrar kayıt yaptırmıştım ondan sonra ne sınava girdim ne harç yatırdım. bürodaki bayan bana artık kayıt silinmesi diye bir şey olmadığını söylemişti. şimdi ben bu sene kaydımı yeniletsem tekrardan kaldığım yerden devam edebiliyormuyum onu merak ettim gece gece.
    sanki başka sıkıntılarım yokmuş gibi bu kafama takıldı işte :)
  • kaldığın yerden devam edebilirsin.

Bahar döneminden başlayacan artık. Eski sistemde bazı derslerin isimleri değişti veya ikiye bölündü haberin yoktur belki. Önceki senelerden kalan derslerin varsa bahar döneminde almayı unutma. Aslında boşuna söyledim zaten kaldığın dersler ders ekle-sil işlemleri sırasında sistem tarafından otomatik atanıyor, onları her halükarda almak zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 10 Ocak 2013; 2:05:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.