Şimdi Ara

Yeni Sistem Kurdum Uyumluluk Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sistem kurdum kendi araştırmalarım sonucu uyumlu bir sistem dizdim fakat satın almadan önce bilen birilerine danışmak istedim

Anakart: MSI A68HM-E33 V2
    İşlemci: A8-7600
    SSD : Samsung Evo 850 250 gb
    Ram : Corsair Vengeance Pro 8GB 2 x 4GB DDR3 2400MHz C11

Kafamda bir kaç soru işareti var birincisi anakartın 2133 mhz ram desteklemesi technopat ın sistem videolarında bu anakart ile 2400 mhz ile ram i çalıştırdıklarını gördüm
    ikincisi ise ram in bilgilerini okuduğumda intel i serisi için geliştirildiği yazıyor bu herhangi bir sorun yaşatırmı amd sistemde ?

• fatihozgen F kullanıcısına yanıt
    eskiden problemdi ama artık değil amd sistemdede çalışır. hatta technopatın videolarındada görürsün "teknoloji evrenseldir" gibi bişey zırvalıyor afedersin.
    güzel sistem toplamışsın. ama belki başka fikirlerde çıkar toplama amacı nedir bütçeniz nedir paylaşırsanız başka fikirlerde çıkabilir
  • factorexh F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Bütçem biraz kısıtlı , ssd,işlemci ve ram i amazondan alıcam ssd yi indirimdeyken 230 liraya aldım yolda şuan. Black fridayde bişeyler olur umuduyla bekliyorum şuan bu sistem bana 830 liraya geliyor. Amacım küçük bir kasa ile konsol tadında bir kasa yapmak motor alacağım fazla yatırım yapmak istemiyorum bilgisayara.

Birde şu ram şuan çok uygun gibi geldi fiyatı ama 11 adet kalmış stokta sizce hemen siparişi vermelimiyim ?
    http://www.amazon.com/gp/product/B00GK9GKK4/ref=s9_dcbhz_bw_g147_i3_sh

edit: kırmızı olan modeli dün 65$ idi şuan 51$ olmuşhttp://www.amazon.com/gp/product/B00FMRV7OY?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihozgen -- 17 Kasım 2015; 9:45:58 >

• Sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.