3- 2 adet 6'x9' HOPARLÖR (şu an henüz markası belli değil)
Amfinin çıkışları şöyle: 4ohm: 4x50 watt+2x75 watt 2ohm: 4x63 watt+2x90 watt köprülü 4 ohm: 2x125 watt+1x180 watt şimdi ben bunu köprüsüz olarak 4 ohm'da kullanmak istiyorum. bu 6 kanalın 4'ünü birden toplam 250 watt olacak şekilde woofer'a bağlasam (4 kanalı birden tek woofer'a) amfi veya woofer yanar mı? sisteme herhangi bir zararı olur mu? aşağıdaki şekildeki gibi.
öyle bir bağlantı şekli yok.o amfi yerine sound magus c90 bakabilirsin.
evet zararı olur, sadece bas çıkışlarına subu bağlayın
Arkadaşlar öyle bağlanmaz diyosunuz ama; internette gezinirken şöyle birşeye denk geldim. aşağıdaki linkteki şekil 4.2'deki ilk satırı bir okurmusunuz. şöyle diyor; ''Amfilerin çıkışları birleştirilip daha yüksek ses elde edilebilir.''
Arkadaşlar öyle bağlanmaz diyosunuz ama; internette gezinirken şöyle birşeye denk geldim. aşağıdaki linkteki şekil 4.2'deki ilk satırı bir okurmusunuz. şöyle diyor; ''Amfilerin çıkışları birleştirilip daha yüksek ses elde edilebilir.''
dosya bende açılmadı, ss çekip koyarsanız inceleme fırsatımız olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
quote:
Orijinalden alıntı: spyagent
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: audiocu
quote:
köprülemeden bahsediyor, birinci amplifikatör ile ikinci amplifikatörü birleştirmekten değil. ama biribirinin aynı modeli iki amfiyi birleştirebilirsiniz ancak bu amfilerde master slave geçiş özelliği olması gerekir.
yani sizin yapmak istediğiniz başka, resimdeki amfi birleştirmek başka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme