Şimdi Ara

Yeni Sistem Kuruyorum Yorumlarınızı Bekliyorum (özellikle anakart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet Arkadaşlar. üstatlar, bilgisayardan anlayanlar, anlamayanlar ;
    uzun süren p4 2.00 fx5200 hayatım sona eriyor :)

alcağım sistem (keseyi de düşünüyorumda :) )

Amd X2 5200+ 65nm 2.7 ghz
    Palit 9600gt sonic
    ocz platinum 2 x1 800mhz
    seagate 250 gb 16mb cache ncq

bunlar kesin olacak yalnız anakart konusunda karar veremedim.(Bu parçalar için yorumlarınızı da bekliyorum)
    Malum amd nin pheanomdaki başarısızlığı sonucu benim yeni 770 veya 790x chipsetli bir amd anakart almama gerek kalmayacağını düşünüyorum(aslında kesin değil). Msi in 790x chipseti de iyi biostar 770 ile aynı fiyat sayılır.20 dolar az fiyata 690g ler
    var. sapphire 690g, biostar690g, gigabyte 690g (atx yapıda olanı).

Biostar Ta-690g
    Gigabyte MA69G-S3H------
    Biostar ta-770-------
    Msi K9a2 CF 790x------
    gigabyte 770 chipsetli olan

işaretlediklerimin arasında kaldım özellkle msi 790x iyice kafamı karıştıryor

amd phenomları şu an için düşünmediğim ve ilerdede almayacağım için elenebilir yeni chipsetli olanlar fakat yeni chipsetlerin getirisi ne pek fazla bilgiye ulaşamadım aslında istediğim bilgiler yoktu. özellikle overlock performansları için 690 tartışmaya gerek yok heryer süper diyor. 770 bir yerde overclock ii oluyo diyo ve sonra ekliyor 770 chipset başlangıç 790 lar daha uygun overclock için .Sonra sli olayları, parça kaliteleri, servis işleri, performansı tam olarak , bios sürümleri faln filan

Ben overclock u ilerde bilgisayar performansı geride kalınca kullnmak istiyorum. Şuan için toplayacağım sistem yeterli herhalde oyun oynamak(yeni tip oyunlar özellkle) için ofis işlemleri için değil mi?

son olarak yorumlarınızı bekliyorum sadece bakıp geçmeyin aklınıza ne geliyorsa yazın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.