Şimdi Ara

Yeni Sistem SIKINTISI BI EL ATIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yeni alacağım sistem aşada listelenmiştir. Genellikle oyun amaçlı kullanıyorum ve performansa büyük önem veriyorum, e tabi kalitesine de. Ve vista hakkında da görüşünüzü belirtin, formattan sonra XP'de kalmayı düşünüyorum, vista çok mu daha güvenlidir hani trojanla uğraşmaktan bıktım vs.. veya vista çok mu yavaşlatır ? Çünkü vistaya geçmek de istiyo bi yanım.

<<<Sistem>>>

Anakart
    ----------------

GIGABYTE GA-P35C-DS3R (rev2.0) Core2 Duo, Core 2 Quad INTEL; LGA775; PCI-E16X; INTEL P35; DDR2-1066Mhz - DDR3-1333MHz; 8xSes; GLan; SATA RAID; USB; ATX; Kutulu
    133,99$

İşlemci
    -------------

INTEL E6750 G0 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz FSB LGA775; 4MB L2; 2660Mhz; 65nm; Kutulu
    194,99$

Bellek
    -------------

KINGSTON KHX8500D2K2/2G HYPERX PC2-8500 Dual 2x1GB; DDR2-1066Mhz; Cas 5 (5-5-5-15); Kutulu
    149,99$

Sabitdisk
    ------------

SEAGATE ST3160815AS 160GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 8MB; NCQ 59,99$

KASA
    -----------

COOLER MASTER Centurion 534+ Güç kaynağı yok; 1 adet 120mm arka fan, 1 adet 120mm yan kapak fan; Kutulu; Gümüş & Siyah
    69,99$

Power Supply
    -----------
    XILENCE X04 XP550.(12) 550W / PCI-E Kutulu; Gümüş
    75,99$

Ekran Kartı
    ----------
    PALIT 8800GT HDMI nVidia GeForce 8800GT; 2xPCI-E16X 2.0; 512MB/256bit DDR3; HDTV-out, 2xDVI; Kutulu
    264,99$

KDV Dahil 1365YTL

çok ustası değilim uymayan yanlış olduğunu düşündüğünüz veya daha ekonomik olabilirdi diyeceğiniz bi bölüm varsa lütfen belirtin. Yoksa bayram hedeleri biter bitmez inventusa uçup alacağım.

• 15$ daha verip, Sabit diskini ST3250410AS yap çok akıllıca olur.
  • o 8mb 16mb farkı nedir hocam ?
  • önbellek farkı
  • leziz pc olmuş inventusda bu parçaların tamamı var daha ucuza getirebilirsin hayırlı olsun
  • enermax kasalarada bir bakmanı tavsiye ederim
  • gayet güzel şimdiden hayırlı olsun
  • HDD yi değiştirmeni öneririm arkadaşların dediği gibi 16MB Cache li alırsan çok daha iyi olur bence.
  • combo anakartı kimse görmedi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

combo anakartı kimse görmedi mi

evet görmemişler galiba
    çaĞan gelsin de combo almayın diye bagırsın buralarda
  • flyingelephant
    asıl ben bağırırım burada combo almayın diye dikkatle takip edin

aynı kuzey köprü üzerinde iki farklı bellek kontrolcüsü çok sıkıntılı bir iş
  • OErdem

flyingelephant

geldim gördüm ve gidiyorum

Gitmeden dostum anakartını p35-ds3r yapmanı tavsiye ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 22 Aralık 2007; 15:27:51 >
  • quote:

flyingelephant

senin de herkesi uyardığını biliyorum sadece çağan la benim ufak bi diyalogum olmuştu topiclerden birinde, o yüzden böyle dedim.

anakartını değiştir ve P35-DS3R al combo alma

bu arada droll senin de adın çağan ise, hiç üstüne alınma ben cagann nickli olan çağana demiştim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingelephant -- 21 Aralık 2007; 14:51:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: flyingelephant

quote:

flyingelephant

senin de herkesi uyardığını biliyorum sadece çağan la benim ufak bi diyalogum olmuştu topiclerden birinde, o yüzden böyle dedim.

anakartını değiştir ve P35-DS3R al combo alma

bu arada droll senin de adın çağan ise, hiç üstüne alınma ben cagann nickli olan çağana demiştim onu

yok adım Çağan değil

• quote:

Orjinalden alıntı: droll

OErdem

flyingelephant

Gitmeden dostum anakartını p35c-ds3r yapmanı tavsiye ederim ...

Dedigin Anakart Combo Zten P35-DS3R Combo Deil P35C-DS3R Combo Bi Anakart sanrım Yanlş Yazdın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scarling

quote:

Orjinalden alıntı: droll

OErdem

flyingelephant

Gitmeden dostum anakartını p35c-ds3r yapmanı tavsiye ederim ...

Dedigin Anakart Combo Zten P35-DS3R Combo Deil P35C-DS3R Combo Bi Anakart sanrım Yanlş Yazdın

dostum düzeltmen için saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.