Şimdi Ara

Yeni Sistem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gaming ve Multimedya amaçlı PC toplamak üzereyim.Forumda konunun üstadlarının yorumlarını okudum,kendimce bir liste belirledim.Çok da tecrübesi olmayan biri olarak sizlerden alacağım fikirlerle durumu gözden geçirmek istiyorum.

CARBIDE SERİSİ™ 300R MidT ATX SİYAH KASA

ASUS H87-PLUS Intel H87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart

CORSAIR VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI

INTEL Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

SEAGATE 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

daha önceden kullandığım bir Blu Ray player'ı sisteme dahil edeceğim...

Bu bileşenler arasında deneyiminize göre uzak dur diyecekleriniz var mı?

Ve asıl aklıma takılan konulardan biri evimde kullandığım Sony KDL-47W805 117 Ekran 400Hz Full HD 3D LED Televizyon... Bilgisayarı topladıktan sonra gerek oyun için gerekse multimedia için bunun haricinde illa bir monitor almalı mıyım? Negatif yanları var mıdır...

Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkürler.

• Anakartı H serisi pek önermezler en kötü B serisi almalısın MSI B85 g43 olabilir mesela işlemciyide oc yapmak istiyorsan 4670k alabilirsin
  • Sağolun...Anakart konusunu biraz daha araştırmam gerekecek...Monitor vs Led Tv olayı hakkında bir yorum alsam çok iyi olacak...
  • Ferplexa F kullanıcısına yanıt
    net bilgim yok onu baştan söyleyeyim ama birinden okuduğum kadarıyla led tv de oyun filan tamam oynanıyor ama internette surf yaparken gözler fena oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferplexa

Merhabalar Arkadaşlar;

Gaming ve Multimedya amaçlı PC toplamak üzereyim.Forumda konunun üstadlarının yorumlarını okudum,kendimce bir liste belirledim.Çok da tecrübesi olmayan biri olarak sizlerden alacağım fikirlerle durumu gözden geçirmek istiyorum.

CARBIDE SERİSİ™ 300R MidT ATX SİYAH KASA

ASUS H87-PLUS Intel H87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart

CORSAIR VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI

INTEL Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

ASUS GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

SEAGATE 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

daha önceden kullandığım bir Blu Ray player'ı sisteme dahil edeceğim...

Bu bileşenler arasında deneyiminize göre uzak dur diyecekleriniz var mı?

Ve asıl aklıma takılan konulardan biri evimde kullandığım Sony KDL-47W805 117 Ekran 400Hz Full HD 3D LED Televizyon... Bilgisayarı topladıktan sonra gerek oyun için gerekse multimedia için bunun haricinde illa bir monitor almalı mıyım? Negatif yanları var mıdır...

Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkürler.

Anakartı bu yapabilirsin senin seçtiğin anakarttan pek memnun değiller monitör konusundada bir bilgim yok.

http://www.vatanbilgisayar.com/b85-g43-gaming-intel-b85-soket-1150-ddr3-1600-mhz-sata-30-usb-30-anakart.html

• Psu 550w yeterlidir anakart değiştirebilirsin h81 bir anakart işini gorecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ne olursa olsun alırken birkere alınıyor cüzzi farklar için mutlaka K seriisinden işlemci alın ileride çok ekmeğini yersiniz

anakart zaten olmamış

en düşük MSI Z87 G43 alın

birde 300R yi tek olarak alan bir sizi gördüm nesini beğendinizde koydunuz

ZALMAN Z3 PLUS MIDT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA
    127 TL

bunu koyun hem para açılır diğer parçalara

gerisi güzel beğendim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah,işlemcide K serisi,anakart konusunda söylenenleri elbette kaale aldım.Şöyle bir durum var msi laptop kullanmış biri olarak firmaya güvenim sıfır.Bahsettiğin z87 platformunda asus'tan tavsiyen nedir?

Ve kasa konusunda haklısın Bu kasaya fan eklemem gerekecek mi peki? pSU 500W yeterlimi 650 gereksiz masraf mı olur?

Çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferplexa

Eyvallah,işlemcide K serisi,anakart konusunda söylenenleri elbette kaale aldım.Şöyle bir durum var msi laptop kullanmış biri olarak firmaya güvenim sıfır.Bahsettiğin z87 platformunda asus'tan tavsiyen nedir?

Ve kasa konusunda haklısın Bu kasaya fan eklemem gerekecek mi peki? pSU 500W yeterlimi 650 gereksiz masraf mı olur?

Çok sağolun

yok zaten ayn paralar bunu alman daha iyi olur psuda

olayı kişisel boyuta taşıma boşa bu anakartlar en iyi şuan intelde gaming olarak bunlar var

illa asus diyosan z87-A al dümdüz anakarta birsürü para ver
    H87 nin z87 tek farkı oc özelliklerinin kırpılmış olması oc yapmıyacaksın zaten z87 fuzuli

anakart filan iyi seçim hiç kafana takma z87 yi filan asus idir msi dan benimde ağzım yandı

bence z87 ve k masrafına hiç gerek yok işlemci 3.8 e turbo boost la çıkıyor zaten bende k serisi war 4.2 ye max anca çıktı 0.4 ghz için bu kadar masrafa gerek yok bence

bence micro atx ile küçük küp kasalardan toplayabilirsin onu bi düşün derim ben

power supply olarak 600 watt xıgmatek centouro nun fiyatı gayet makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 13 Mart 2014; 1:26:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.