Şimdi Ara

Yeni sistem topladım sıkıntı neden kaynaklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gtx750ti ve intel x3440 ile ekran kartını henüz almadan önce düşük çaplı r7240 gibi Bi ekran kartı ile sistemi denedim sıkıntısız çalıştı. Dün ekran kartı aldım taktım format atıyorum atarken kırmızı kırmızı noktalar çıkıp durdu ekranda sonra gecer dedim driver yükleyince ama driver yüklerken bir anda aşağıda görüntüdeki gibi oldu. Buarada güç kaynağım çok iyi değil highpower 420 w model ama eski ikinci el aldım. Güç kaynağı yetersiz geldiği durumlarda pc de böyle sıkıntılar olur mu görsel olarak.bir de açılırken pc Biraz bekliyor siyah ekranda ondan sonra bios ekranı geliyor ve açılıyor pc. Bütün bu sıkıntılar psudan kaynaklı olabilir mi. Yeni sistem topladım sıkıntı neden kaynaklı?

• Ekran kartında arıza da olabilir . Başka bir bilgisayara takıp test et . Yine aynı sıkıntıyı yaşarsan garantiye gönder derim.
  • 2.el hocam garanti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fffurkan9

2.el hocam garanti yok
    PSU ikinci el , ekran kartı ikinci el ama gel gelelim konu başlığı "YENİ SİSTEM "
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tüh ne yapsak ki.İnsanlar yardım etsin diye konu açtım ukalalık ve çok bilmişlik yapsın diye değil. O yüzden ukalalık yapma fikrin yoksa sus.
  • quote:

Hadi ya tüh ne yapsak ki.İnsanlar yardım etsin diye konu açtım ukalalık ve çok bilmişlik yapsın diye değil. O yüzden ukalalık yapma fikrin yoksa sus.
    Denemeden ürün alırsan daha çok başın ağrır. Asıl ukala olan sensin. Mesajımda art niyet yoktu. Amma ki kimin yardımı hak Edip kimin edemediğini bilemiyoruz. Ders oluyor bize.
    Birincisi sistemimin bütün parçalarını ayrı ayrı topladığım için farklı makinelerde denedim en son sistemimi biraraya getirdim ve ortaya bu sıkıntı çıktı.İkincisi kimse kimseye durduk yere ukala demez.Sizin gibilerden çok var burda yok mesajın şurası eğri bu harf büyük bu harf küçük.Ayrıca bütün dersleri geçtim sen bi insanlık dersi al önce.Mesajımda art niyet yoktu vs. kelime oyunları yapmana gerek yok.
  • quote:

Birincisi sistemimin bütün parçalarını ayrı ayrı topladığım için farklı makinelerde denedim en son sistemimi biraraya getirdim ve ortaya bu sıkıntı çıktı.İkincisi kimse kimseye durduk yere ukala demez.Sizin gibilerden çok var burda yok mesajın şurası eğri bu harf büyük bu harf küçük.Ayrıca bütün dersleri geçtim sen bi insanlık dersi al önce.Mesajımda art niyet yoktu vs. kelime oyunları yapmana gerek yok.
    psikolojik sorunların var belli ki. uzatmanın anlamı yok. İkinci el sisteminle sana mutluluklar.
    He bu arada bütün dersleri geçmişsin ama hakederek değil kopya ile . :)
    aynen senin gibi primciler bozuyor psikolojimi :) ben bişekilde geçmişim ama sen o insanlık sınıfına adım dahi atamamışsın bu gidişle de atamican gibi görünüyor.
  • Muhtemelen ekran kartı arızalı.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için
  • İşlemcinin dahili grafik birimi mevcut ise anakarttan görüntü almayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

İşlemcinin dahili grafik birimi mevcut ise anakarttan görüntü almayı deneyin.
    Bunu yapamadıysanız ekran kartını sökünüz ve BIOS pilini çıkartıp tekrar takınız. Anakarta monitörü bağlayınız.
  • Anakarttan bi görüntü almayı dener misin ? Eğer anakarttan sorunsuz görüntü alırsan üzülerek söylüyorum ki ekran kartın arızalı. Gtx 750ti larda tamiri çok meblağlı gatantisinde. Nereden baksan 2. El 1050 fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8EB4BF65

Bunu yapamadıysanız ekran kartını sökünüz ve BIOS pilini çıkartıp tekrar takınız. Anakarta monitörü bağlayınız.

Alıntıları Göster
    Normalde anakarta taktığımda hiçgörüntü gelmiyor pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.denedim dediğinizi yani.teşekkür ederim buarada cevap için
  • zostex Z kullanıcısına yanıt
    Malesef anakarttan görüntü alamıyorum dün bir bilgisayar tamircisine gittim ekran kartı arızalı dedi.biraz dişimi sıkıp gtx 1050 alıyım diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.