Merhaba, Mevcut sistemimi 1 hafta içinde yenilemeyi düşünüyorum. Araştırmalardan sonra aşağıdaki sisteme karar verdim. OC yapmayı düşünüyorum. Oyun oynarım ama çok yüksek kalite takıntım yok. Bir de sanallaştırma ile ilgileniyorum. Bu doğrultuda yorum yapabilirseniz sevinirim.
bütçeniz 1 milyarsa 4 parça için en iyisi budur bence.Biraz üste çıkıp 8400 alın alabilirsiniz o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMeat
Merhaba, Mevcut sistemimi 1 hafta içinde yenilemeyi düşünüyorum. Araştırmalardan sonra aşağıdaki sisteme karar verdim. OC yapmayı düşünüyorum. Oyun oynarım ama çok yüksek kalite takıntım yok. Bir de sanallaştırma ile ilgileniyorum. Bu doğrultuda yorum yapabilirseniz sevinirim.
ama bana kalırsa dersek eğer: anakart gigabyte x38-dq6 işlemci e8400
almanı tavsıye ederım.
Yorumlar için teşekkürler.
X38 DQ6 çok pahalı onun için onu düşünmüyorum.
Önceki tercihim 8400'dü, ancak fiyat artınca 7200 şimdilik yeterli olur diye düşündüm. Belki tekrardan 8400'e dönebilirim.
parçalar gayet iyi hayırlı olsun
Bence gayet güzel sistem, hayırlı olsun $imdiden
Bence de iyi bir sistem olmuş anakartı 100$ seviyesinde gigabyte yapıp işlemciyi 8200 veya 8400 yapabilirsiniz.Fiyat değişmez.Seçtiğiniz anakart da yakışıklı ama.Size kalmış.
Bence de iyi bir sistem olmuş anakartı 100$ seviyesinde gigabyte yapıp işlemciyi 8200 veya 8400 yapabilirsiniz.Fiyat değişmez.Seçtiğiniz anakart da yakışıklı ama.Size kalmış.
+1 sistem güzel olmuş ama myozcan arkadaşın dediği gibi olabilirse bence daha iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Immortal King
quote:
Orjinalden alıntı: myozcan
+1 sistem güzel olmuş ama myozcan arkadaşın dediği gibi olabilirse bence daha iyi olur.
OC amacım olduğu için iyi bir anakartım olsun istiyorum. Gigabyte'ın da anakartları iyi ama DFI'ın OC konusunda ünü başka. Bu arada sanırım bütçemi biraz daha zorlayıp almışken 8400 alıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme