Şimdi Ara

YENİ SİSTEMİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oc yapmadım ama oc yapan çogu kisi memnun gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

O değil de OC performansını görünce ne yapacaksın onu merak ediyorum.

G45'i kullandım, bildiğim için yorum yapıyorum hakkında.

Gaming 3 ise G45 ile kapışıyor. Ancak Gaming 3'te Broadwell teknolojisi olacağı için G45; 4.5 GHz de yanıp tutuşacak, kuzey köprüsü 40 dereceyi geçecek...

Bunları kendim test ettim gördüm. İlk nesil Haswell gerçekten berbat.

En yakın zamanda 4670K'yı elimden çıkarıp, 4690K alacağım. O zaman kendi Gaming 5'imin O.C performasını göreceğim.

• İnş görürsün hocam, şu sogutma konusunda bana bi yardimci ol, o.c siz bosta h100i ile 30 derece görüyorum bu normal mi
  • hocam ekran kartı konusunda en iyi ekran kartııdır gtx 770 o.c modelini alabilirdin vatandan ama olsun iyidir gtx 780 arasında 600Tl fark vardır ben farkını söliyim gtx 770 den daha yeni nesil bir ekran karttır 384 bitir.Daha uzun süre kullanabilirsin.Başka bir farkı yoktur fps değerlerinde 5 bilemedin 10 fark vardır overlock la o arayı kapatırsın ayrıca onu alıcaksan alma r9 290 alırsın elinmdeki kart iidir asus sa hiç düşünmeden overlock yap fazla zorlama ama eğer ekran kartını fazla zorlamazsan gtx 780 kadar iyi performans verir :)
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Z97 gaming serisinde en alınası gaming 5 olacaktır muhtemelen.OC peroformansının da iyi olacağını tahmin ediyorum ama maalesef gaming 3`te tam tersini göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Z97 gaming serisinde en alınası gaming 5 olacaktır muhtemelen.OC peroformansının da iyi olacağını tahmin ediyorum ama maalesef gaming 3`te tam tersini göreceğiz.

Neyse ben Gaming 5 imle memnunum, en yakın zamanda inceleme paylaşmayı düşünüyorum.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: generous01

Eyw hocam tskr ederim , ekran kartı konusunda biraz ikileme düstüm acaba gtx 780 alsaydım daha mı iyi mi olurdu

hayırlı olsun

doğrudan hatırlamıyorum seni ama dolaylı olarakta faydamız dokunduysa ne mutlu bize.
  • Eyw hocam, forumda yeniyim hatirlamaman normal, bide sogutma konusunda bi yardim edebilirmisin.
  • quote:

Z97 Gaming 3 modeli son model.boş bir araba olarak düşünürsen,
    Z87 G45 ise 1 yıllık dolu bir araba olarak düşün.Örnek olarak Gaming 3 modeli SLI desteklemiyor.

Intel mal salak felan demiyoruz biz tabii,ama yeni nesiller daha çok notebook,ultrabook gibi mobil platformların pil performansını artırmak,güç tüketimini azaltmak için çıkıyor. 4670K`ya taktığın her ekran kartını 2500k`ya da takmazsan kendimi aşağı atacağım.

+1

Örneğin 1-2 ay sonra Z97+4790K yerine 4770K+Z87 alınabilir.

Sonuçta i7 47XX serisi 2 nesil boyunca eskimeyecek. 2 nesil sonra Broadwell'in yerine kim bilir ne gelecek. Dolayısıyla Broadwell'in üstüne çıkacak chipsete kadar dayanacak her türlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşı toplatmistir sistemi burdan nede olsa gunde 20 30 kisi arkadasi icin tavsiye istiyor

• Yardım edicek kimse yok mu arkadaslar bisey sorduk
  • Puhahaha evet arkadaşım sistemini topladı yarın resimleri atarım
  • quote:

Eyw hocam, forumda yeniyim hatirlamaman normal, bide sogutma konusunda bi yardim edebilirmisin.

sorun ney
  • Hocam h100i ile o.c siz bosta 30 derece goruyor bu degerler normal mi
  • Evet arkadaşlar resimleri atıım yorumlarınızı bekliyorum
  • Çok güzel pc olmuş. Güle güle kullan. kasadan memnunmusun bende plus modelini düşünüyorum da ?

• Kasayi daha iyi bir sey secilebilirdi.

• quote:

Hocam h100i ile o.c siz bosta 30 derece goruyor bu degerler normal mi

Normal merak etme . Daha ne olmasini bekliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Neyse ben Gaming 5 imle memnunum, en yakın zamanda inceleme paylaşmayı düşünüyorum.

İmzada z97-a gorunuyor .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.