Şimdi Ara

YENİ SİSTEMİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x OC, 4GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit, 1137/7012 Mhz rev 2.0
    8GB (2x4GB) Gskill Trident X DDR3 2666MHz CL10 1.65V Dual Kit Ram
    120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Corsair Hydro Serisi™ H100i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
    HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    AOC 23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

http://imageshack.com/a/img845/7361/vy1l1.jpg
    http://imageshack.com/a/img835/9986/7ogp.jpg
    http://imageshack.com/a/img834/2588/q93ju.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generous01 -- 21 Mayıs 2014; 17:19:26 >

• generous01 G kullanıcısına yanıt
    Sistem alindi mi hocam hayirli olsun iyi gunlerde kullanin cok guzel sistem

En yakin zamanda resimleri bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

Sistem alindi mi hocam hayirli olsun iyi gunlerde kullanin cok guzel sistem

En yakin zamanda resimleri bekliyoruz
    Eyw hocam saolasın. Evet alındı yarın resimleri atıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: generous01

Eyw hocam saolasın. Evet alındı yarın resimleri atıcam.

Alıntıları Göster
    Neden hala Z87 alınır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Neden hala Z87 alınır ki

Alıntıları Göster
    Ne önerirsin
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Z97 pahalı
    Kaç kere söyledim,tekrar söylüyorum.
    İŞLEMCİ GÜNCELLENMEZ,İYİSİNİ ALIRSIN 5 SENE KULLANIRSIN.Zaten Boardwell ile Sandy Bridge arasında samimi söylüyorum gıdım fark yok.Boşa para israfı.

• generous01 G kullanıcısına yanıt
    Bellekleri nereden aldınız hocam 2666 mhz ilk sizde gördüm birde özel değilse kaç para bu bellekler

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mevcut Sistemim nasıl?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Bellekleri nereden aldınız hocam 2666 mhz ilk sizde gördüm birde özel değilse kaç para bu bellekler

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız.
    Tesekkür ederim hocam, 350 tlye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Z97 pahalı
    İŞLEMCİ GÜNCELLENMEZ,İYİSİNİ ALIRSIN 5 SENE KULLANIRSIN.Zaten Boardwell ile Sandy Bridge arasında samimi söylüyorum gıdım fark yok.Boşa para israfı.

Z87-G45 yerine Z97 GAMİNG 3 alınabilirdi. Ayrıca gıdım kadar fark yoksa herkez salak, bir siz akıllısınız; İntel milleti kandırıyor, aynı performansı isim değiştirerek sunuyor.

Ayrıca 5 sene sonra işlemci değiştireceğinde Z97 anakart ararsın. Şimdiden alıp, geleceğe yönelik sistem hazırlamaktansa; gidip Z87 almak inanılmaz mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Z97 pahalı

Z87-G45 yerine Z97 GAMİNG 3 alınabilirdi. Ayrıca gıdım kadar fark yoksa herkez salak, bir siz akıllısınız; İntel milleti kandırıyor, aynı performansı isim değiştirerek sunuyor.

Ayrıca 5 sene sonra işlemci değiştireceğinde Z97 anakart ararsın. Şimdiden alıp, geleceğe yönelik sistem hazırlamaktansa; gidip Z87 almak inanılmaz mantıksız.

Alıntıları Göster
    Bi sorum olucak arkadaşlar 25 derece oda sıcaklığında h100i ile o.c siz bosta cpu sıcaklıgı kac derece olmalı

• Hayalimdeki sistem acayip kiskandim

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hayalimdeki sistem acayip kiskandim
    İnş daha iyi bi sistemin olur kardeşim
  • quote:

İnş daha iyi bi sistemin olur kardeşim

Alıntıları Göster
    Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar, h100i ile cpu için ideal ısı degerleri nedir

Z97 Gaming 3 modeli son model.boş bir araba olarak düşünürsen,
    Z87 G45 ise 1 yıllık dolu bir araba olarak düşün.Örnek olarak Gaming 3 modeli SLI desteklemiyor.

Intel mal salak felan demiyoruz biz tabii,ama yeni nesiller daha çok notebook,ultrabook gibi mobil platformların pil performansını artırmak,güç tüketimini azaltmak için çıkıyor. 4670K`ya taktığın her ekran kartını 2500k`ya da takmazsan kendimi aşağı atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Z87 G45 ise 1 yıllık dolu bir araba olarak düşün.Örnek olarak Gaming 3 modeli SLI desteklemiyor.

Intel mal salak felan demiyoruz biz tabii,ama yeni nesiller daha çok notebook,ultrabook gibi mobil platformların pil performansını artırmak,güç tüketimini azaltmak için çıkıyor. 4670K`ya taktığın her ekran kartını 2500k`ya da takmazsan kendimi aşağı atacağım.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodotsk

Hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Saol allah razı olsun.
  • quote:

Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar, h100i ile cpu için ideal ısı degerleri nedir

Alıntıları Göster
    hocam tebrikler z87 anakart filan takmayın kafanıza elindeki en güçlü ekran kartlarından birisi var ii bir işlemci anakart da güzel tam dengeli bir sistem kurmuşsunuz eğer kasanıza molotof filan atmadığınız sürece gelecek sene çıkacak oyunları bile ultrada oynatır adım gibi eminim abartmıyorum :) Hayırlı olsun ss'yi de bekliyorum :)
  • quote:

Bence siz Z97 Gaming 3'ü kolay lokma zannediyorsunuz. Tamam G45 güzel de; Gaming 3, G45'i havada karada oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

hocam tebrikler z87 anakart filan takmayın kafanıza elindeki en güçlü ekran kartlarından birisi var ii bir işlemci anakart da güzel tam dengeli bir sistem kurmuşsunuz eğer kasanıza molotof filan atmadığınız sürece gelecek sene çıkacak oyunları bile ultrada oynatır adım gibi eminim abartmıyorum :) Hayırlı olsun ss'yi de bekliyorum :)

Alıntıları Göster
    Eyw hocam tskr ederim , ekran kartı konusunda biraz ikileme düstüm acaba gtx 780 alsaydım daha mı iyi mi olurdu

O değil de OC performansını görünce ne yapacaksın onu merak ediyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.