Şimdi Ara

YENİ SİSTEMİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasa estetik olarak iyi ama daha sonra sivi sogutmayi konusunda hayal kirikligina ugradim h100i kullaniyorum icine sigdirmakta zorlandim sivi sogutma dusunuyorsan daha buyuk bi kasa almalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hayalimdeki sistem acayip kiskandim

İnşAllah sizin de olur hocam.(Konu sahibi ben değilim) Ben de ne yalan söylim bende ''olsaydı iyi olurdu be'' dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Z97 gaming serisinde en alınası gaming 5 olacaktır muhtemelen.OC peroformansının da iyi olacağını tahmin ediyorum ama maalesef gaming 3`te tam tersini göreceğiz.

Neyse ben Gaming 5 imle memnunum, en yakın zamanda inceleme paylaşmayı düşünüyorum.

İmzada z97-a gorunuyor .

İnceleme yapılmak için gönderilen anakartı günlük kullanmamı beklemiyorsunuz hehalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Z97 gaming serisinde en alınası gaming 5 olacaktır muhtemelen.OC peroformansının da iyi olacağını tahmin ediyorum ama maalesef gaming 3`te tam tersini göreceğiz.

Neyse ben Gaming 5 imle memnunum, en yakın zamanda inceleme paylaşmayı düşünüyorum.

İmzada z97-a gorunuyor .

İnceleme yapılmak için gönderilen anakartı günlük kullanmamı beklemiyorsunuz hehalde

Herhalde oyle bir sey beklemiyorum. Nerden biliyim inceleme icin gonderdiklerini .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 21 Mayıs 2014; 18:04:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmzada z97-a gorunuyor .

Herhalde oyle bir sey beklemiyorum. Nerden biliyim inceleme icin gonderdiklerini .

Problem değil. Zaten artık bırakmak istiyorum bu işleri. Bir ton yük var üstümde . Bir tarafta ASUS, bir tarafta MSİ. Başımın etini yediler vallaha

• Toplam ne kadar tuttu ?

• Gtx 770 ise kesinlikle asus almani oneririm

• Monitorle beraber 4500-4700 arasi biseydi sanırım tam hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.