Şimdi Ara

Yeni sistemim için ekran kartı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Phenom II X4 940 AM2+ 3.0 GHz, AM2+, QUAD-CORE, BOX İşlemci, Black Edition
    BIOSTAR TA790GX, AMD 790GX, DDR2, 2X PCIExp, Socket 940 AM2, CrossFire
    A-DATA 4 GB (2048 x 2) DDR2 800 MHZ RAM Extreme Edition
    SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB (ST3500418AS)
    AeroCool V12XT Karbon-Fiber Kasa
    OCZ 600W StealthXStream PSU

Sistem bu arkadaşlar 1.Ekran kartı (SAPPHIRE HD4870 VAPOR-X, 1024 MB) mu? yoksa(SAPPHIRE 1 GB HD4870 TOXIC (256Bit)GDDR5 PCIEX) ekran kartımı alayım karar veremedim bunların hangisi daha iyi bilen varsa yardım istiyorum 2. bu sistemi 600w psu kaldırırmı? 3.genel olarak bu sistem hakkında da bilgi verirseniz sevinirim çünkü bu konuda fazla bilgim yok ancak internetten araştırdığım kadar bu kadarını yapabildim teşekkürler. not:oyun maçlı bir pc olucak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1) Hızlarına bakmanız gerekiyor ikisi arasındaki farkı anlamak için. Ki Toxic modelinde saat hızları biraz daha yüksek. Ancak bulunabilirliği biraz sorun teşkil eder. Eğer ekran kartında biraz daha bütçenizi zorlarsanız HD 4890 modeline bakmanızda da fayda var. HD 4890 fiyat bilgisi için tıklayınız...

2)600W güç kaynağı yeterli olacaktır.

3)Güzel bir sistem. Oyunlarda size fazlasıyla yetecektir. 4GB bellek için sanırım 64bit işletim sistemi kullanmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Tüm bunların dışında aklıma bir şey gelmiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.