Bildirim
Yeni sistemim Sata M2 SSD görmüyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BIOS'ta görünüyorsa, Windows'tan Disk Yönetiminden diski yapılandırmanız gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ekim 2022; 11:3:42 > -
orada da gözükmüyor maalesef, 4 tane slot var m2 için hepsini denedim sonuç değişmedi
-
-
Görünmeyen M2 ssdyi tek başına takın sisteme, başka herhangi bir hdd, ssd bağlı olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışan ssd nin sata kablosunu çıkarıp açtım pc yi biosa girdim gene aynı.
-
Anakartın özelliklerine bakınca sata m.2 desteğinden bahsedilmemiş.
Mesela Asus tuf gaming X670e-plus modeli. Sadece M.2_2 yuvasının sata desteği var. Chipsetten gelen m.2 yuvalarından biri.
https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-GAMING-X670E-PLUS/techspec/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allahım allahım çöp oldu iyi mi şimdi 1 tb m2.
-
USB kutu alıp, harici olarak kullanabilirsiniz.
-
takıntılıyım ben öyle içim rahat etmez :( NVME M2 SSD almam gerekiyor o zaman değil mi ?
-
Elinizdekini satabilirsiniz hocam, ya da dediğim gibi değerlendirilebilir.
Ya da çeviriyle de bağlanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ekim 2022; 13:7:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X