Şimdi Ara

Yeni sistemim, tecrübeli arkadaşların yorum ve önerileri almak isterim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hi-fi konusunda tecrübesiz sayılabilecek bir kişiyim. Forumu bir süredir takip etmekteydim ve bugün üye olmaya karar verdim.

Ağırlıklı olarak Rock, Metal, ve Blues gibi tarzları dinlemekteyim. Müzik dinlediğim oda 12-15 m2 civarında.

Yaklaşık 9 yıldır kullandığım eski sistemimi (Yamaha Ax 497 Amfi, Yamaha Cdx 397 MKII Cd Player, JBL E 100 hoparlör) yenilemeyi nihayet başardım.

Forumdan edindiğim bilgilerin de yardımı ile aşağıdaki, Setup'ı kurdum. (Umarım Setup doğru kelimedir )

-Denon PMA 720 AE Amfi
    -Denon DCD 720 AE Cd player
    -Dali Ikon 6 MKII hoparlör.
    -Ayrıca sistemdeki kabloları da değiştirdim

Sonuç gerçekten de şaşırtıcı derecede iyi oldu benim için. Ses kalitesinde ve ayrıntıda 3 kademe birden atladım diyebilirim.

Tecrübeli arkadaşların yorum, öneri ve tavsiyelerini almak isterim.

Saygılarımla.

Yeni sistemim, tecrübeli arkadaşların yorum ve önerileri almak isterim.

Yeni sistemim, tecrübeli arkadaşların yorum ve önerileri almak isterim.Yeni sistemim, tecrübeli arkadaşların yorum ve önerileri almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vader22 -- 17 Mart 2017; 22:35:6 >

• Selamünaleyküm
    Hayırlı olsun. En önemlisi sizin farkı görüp zevkle dinlemeniz zaten. Fotoları da bekleriz . Sağlıcakla..
  • Hayirli olsun.Asil farki ikonlar ile yapmissiniz .yoksa amp ve cdp ler arasinda atla deve bir fark yok.Hatta amp de ileriye dogru bir adım olmamış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 17 Mart 2017; 19:45:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Hayirli olsun.Asil farki ikonlar ile yapmissiniz .yoksa amp ve cdp ler arasinda atla deve bir fark yok.Hatta amp de ileriye dogru bir adım olmamış bence.

Yorumunuz için teşekkürler.

Aslında başlangıçtaki niyetim PMA 1520 almaktı, ama fiyatının bütçemi çok aştığını görüp mecburen vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Selamünaleyküm
    Hayırlı olsun. En önemlisi sizin farkı görüp zevkle dinlemeniz zaten. Fotoları da bekleriz . Sağlıcakla..

Çok teşekkürler, fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim.
  • Hayırlı olsun. Sistemdeki kabloları değiştirdim derken hoparlör kablolarını mı kastettiniz? Eğer öyleyse hangi marka ve model tercih ettiniz öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Hayırlı olsun. Sistemdeki kabloları değiştirdim derken hoparlör kablolarını mı kastettiniz? Eğer öyleyse hangi marka ve model tercih ettiniz öğrenebilir miyim?

Çok teşekkürler.

Değiştirdiğim kablolar şu şekilde;

hoparlör kabloları için : Audioquest X2

amfi ve cd player bağlantısı için : Audioquest Chicago

bilgisayar ve amfi arasında : Audioquest Tower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vader22 -- 17 Mart 2017; 22:27:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vader22 V kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de sinemada önler ve center için Audioquest X2 almayı düşünüyorum.
  • Hayirli olsun. Hoparlorleri nereden kaca aldiniz ?Bende de pma 720 amfi var ve ikon 6 düsünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son üretilen Ikon'lar son stoklarla yetkili bayilerinde 1000eu gibi bir fiyatla satışta idi.

https://www.audiophile.org/haberler/ilan/35367/dali-ikon-6-mk-2-son-uretim/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.