Şimdi Ara

Yeni Sistemimi Sipariş Ettim :D (3293 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgisi ve emeği geçen tüm arkadaşlara DH ailesine ve özellikle bjk_murat'a teşekkürler

Siparişini verdiğim sistem şu şekildedir;

Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci ------------------------------- 525,81 TL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram ------------------------------ 211,21 TL
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk ------------------------------ 131,45 TL
    Z11 PLUS MidT ATX SİYAH KASA -------------------------------------------------------- 169,85 TL
    VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI ---------------------------------------------------------- 160,99 TL
    KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET ------------------------------------------ 49,48 TL
    DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI ------------------------------------- 50,22 TL
    23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ------------------------------------------------- 429,81 TL
    GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı -------------- 766,56 TL
    Z87-G43 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart ----- 295,40 TL

Ara Toplam ----- 2.790,78 TL
    KDV --------------502,35 TL
    Kargo Tutarı ----- 0,00 TL

TOPLAM Tutar -----3.293,13 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah.b -- 18 Mayıs 2014; 18:57:52 >

• emrah.b E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel sistem. Sadece anakart z97 alınabilirdi ilerisi için onun dışında oyun için dört dörtlük
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • vn247 yi nerden aldın 429a vatanda 507tl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun arkadaşlar. İnşallah kısa sürede ulaştırılır da bir an önce başlarım montaja :) Allah daha iyilerini de sizlere versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

vn247 yi nerden aldın 429a vatanda 507tl ?

Dikkatli bakarsanız aşağıda KDV hesabı ayrıca var. Verdiğiniz fiyat 507 TL KDV dahil fiyatıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.b

Saolun arkadaşlar. İnşallah kısa sürede ulaştırılır da bir an önce başlarım montaja :) Allah daha iyilerini de sizlere versin

hadi hayırlı olsun geldikte sonra oyunlara dalıp bizi unutma ha

al seni dahada heyecanlandıralım.

DCU2 kartın böyle birşey olacak.

• quote:

quote:

Dikkatli bakarsanız aşağıda KDV hesabı ayrıca var. Verdiğiniz fiyat 507 TL KDV dahil fiyatıdır

görmemişim k.b hayırlı olsun birde keşke şubeden test yapıp alsaymışsın ölü pixel ışıksızması çok çıkıyormuş o modelde kargo vs. uğraşmazdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intrepid -- 18 Mayıs 2014; 19:08:08 >
  • quote:

quote:

quote:

görmemişim k.b hayırlı olsun birde keşke şubeden test yapıp alsaymışsın ölü pixel ışıksızması çok çıkıyormuş o modelde kargo vs. uğraşmazdın

Bulunduğum ilde Vatan yok malesef. Artık hayırlısı dedik. Umarım sıkıntı çıkmaz :)

• emrah.b E kullanıcısına yanıt
    çıkmaz umarım tekrardan hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Saolun arkadaşlar. İnşallah kısa sürede ulaştırılır da bir an önce başlarım montaja :) Allah daha iyilerini de sizlere versin

hadi hayırlı olsun geldikte sonra oyunlara dalıp bizi unutma ha

al seni dahada heyecanlandıralım.

DCU2 kartın böyle birşey olacak.

İlgilendin baya sağolasın :) Unutmak konusunda sıkıntı çıkmaz sanırım. Bu kadar yıllık takipçisiyim DH'nin. Video'yu da izledim :D sabırsızlık fena birşey, körükledin iyice sağol

• Hangi mağazadan aldınız ?
  • Hayirli olsun. Benim sistemde de son 3 parca kaldi bi turlu alamadim. En pahali onlar olunca malesef uzun suruyor. Imzamdaki siyahlar alinacaklar.

• www.vatanbilgisayar.com'dan online sipariş ettim.

Fiyatlardan dolayı sorduysanız KDV hesabı aşağıda :) Yanıltıcı olmasın rakamlar
  • Hayirli olsun hocam iyi günlerde kullanin

• quote:

www.vatanbilgisayar.com'dan online sipariş ettim.

Fiyatlardan dolayı sorduysanız KDV hesabı aşağıda :) Yanıltıcı olmasın rakamlar

Monitörde o fiyatı görünce şok oldum Sonra girdim Vatan'a baktım 510 TL

• Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.