Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
11
Favori
82.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de dün Fabia 1.2 style DSG aldım. Bugün teslim edilecek. Bir klüp kurulursa iyi eğlenceler olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben de geçen hafta 1,2 tsi dsg style paket aldım. ana konu olursa iyi olur herkes araç resmini paylaşır, tecrübelerini aktarır ve ya konu başlığı değişirse de olabilir.
  • mourndare kullanıcısına yanıt
    açmış arkadaş ana konu hayırlı olsun....

http://forum.donanimhaber.com/m_115564306/tm.htm
  • herkese selam. 10 mart gibi 1.2 tsi dsg aldım çokta memnunum.mirrolink konusunda bilgilendirmek istedim. aldığım araçta apple car play çalışıyor. haritalar da aktif.( telefondan maps i açtığınızda aracın ekranına yansıyor). ayrıca sürüş anında da hepsi kullanıma açık. aracın şasi numarasından mirrorlink uygulamasının güncel olup olmadığının kontrol edildiği bir internet sitesi vardı. diğer arkadaşlar oradan kontrol ederlerse büyük ihtimalle yapacakları güncellemeyle düzelecektir. güncellemenin sd kart ile nasıl yapıldığını da anlatıyor. bir diğer husus ise aracımda dahili park sensörü ve otomatik kararan dikiz aynası da var. yeni gelenler de anlaşılan style pakete bu özellikler de eklenmiş.
  • Aracı park etme ile ilgili bir sorum olacak

kılavuzda yazan
    -Aracı durdurunuz fren pedalına tam basınız ve basılı tutunuz
    -el frenini sıkıca çekiniz
    -vites kolunu P konumuna alınız
    -motoru durdurunuz
    -Fren pedealını bırakınız

Bu işlemi yapınca vitesi P ye alınca motordan sanki çalışıyormuş gibi bir ses geliyor.

Bu şekilde park etme doğrumu

2. Yöntem

El frenini çektikten sonra freni bırakıp vitesi P ye almak. hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladiklims

Arkadaşlar ben de dün Fabia 1.2 style DSG aldım. Bugün teslim edilecek. Bir klüp kurulursa iyi eğlenceler olur

merhaba, hayırlısı olsun, araç ne kadara mal oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

bolero 6.5 luk sistemde iphone 6 yı bagladıgımda neden maps uygulaması gorunmuyor bilen duyan varmı?

sakamı bu ????!?!?!??

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım.

Yeni Skoda Fabia 1.2 TSİ 110 DSG Style satın aldım.

Arkadaşlar bu konuyu forumun ilk sayfalarında ben de dile getirmiştim. Şimdi güncel durumu paylaşmak istedim. İphone güncellemesi ile birlikte navigasyon desteği açılmıştır. Artık telefonu bolero ekrana bağladığımda maps uygulaması görülüyor ve gayet başarılı bir şekilde navigasyon olarak kullanılabiliyor. Bilginize..

• x15 kullanıcısına yanıt
    Benim araçtada aynı sesi duyuyorum , siz acaba sebebini öğrenebildiniz mi. beni de aydınlatırsanız bu konuda memnun olurum
  • arkadaşlar merhaba,

30 aralık günü 2015 ini aldım. ben de memnunum genel olarak.
    4-5 kişiyle uzun yol yaptım. hiç zorlanmadı araba.

yalnız şöyle bir durum var;
    istanbul trafiğinde yokuşta kaldığınız zaman frene tam bastığınızda araba sanki boşa geçiyormuş gibi-eğer hemen gaza geçiş yapmazsanız- kaydırıyor. ilk kalkışta olaya ısındıktan sonra sorun değil ama santim santim ilerleyen rampalarda freni üst üste pompalayıp bırakmak zorunda kaldığınızda arabayı kaçırmamak için epey efor sarfetmeniz gerekiyor.

yol yardımını aradım. teknik servis frene tam bastıktan sonra bırakıldığında 3 sn. yokuş kalkış desteği sağlandığını söyledi.

tecrübeleriniz nelerdir?
  • bugun styel paket icin 55.000 tl fiyat aldim, fiyat sizce nasil? boya koruma vs hic bir sey vermediler hediye olarak da
  • Arkadaşlar merhaba, fabia 1.2 otomatik aldım.çarşamba günü teslim alacağım inşallah..Hız Sabitleyici, ve extra sport koltuklar ve beyaz ön konsol).
    Ancak merak ettiğim bir husus var araç yarım otomatik olarak geçiyor, bunu sonrada farkettim.. hali hazırda aracı olan arkdaslar söylerse sevinirim, geri kaydırma yapıyormu, yokuş kalkış desteği kaç sn aracı tutuyor ve sonrasında araç ileri mi geri mi hareket ediyor(gaza basmadan) belirtirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanyildirim -- 9 Mayıs 2016; 19:29:47 >
  • mhakanyildirim M kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun, hangi bayiden aldiniz araci
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Büyükçekmece Özaydın Oto.
  • Alan arkadaşlar ne kadara aldıklarını yazsin lütfen

• Arkadaşlar hayırlı olsun hepinize. Araçlarınızın Fiyatlarını yazarsanız sevinirim.

Ayrıca şehir içi yakıt tüketimleriniz ne kadar? Benim için bu çok önemli.buna göre karar vereceğim.

• şu an bu araç için fiyat alan var mı ? style paket ?
  • alanlar kesin bakmıştır diye soruyorum..

ibiza 1.0 ecotsi dsg mi yoksa fabia 1.2 dsg mi..

fiyat olarak ibiza önde gözüküyor ama farka değer mi merak ettim, ya da siz niye fabiayı tercih ettiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

alanlar kesin bakmıştır diye soruyorum..

ibiza 1.0 ecotsi dsg mi yoksa fabia 1.2 dsg mi..

fiyat olarak ibiza önde gözüküyor ama farka değer mi merak ettim, ya da siz niye fabiayı tercih ettiniz.

bence skoda fabia.

motor olarak golfde kullanılan denenmiş performanslı motor ve şanzıman
    görsel olarak (göreceli) daha güzel.
    malzeme kalitesi bence fabiada daha yüksek. iç malzemede.
    küçük detaylarda dolu (ibizada el tutacağı, arka yolcu ışığı bile yokken, fabiada şöför koltuğu altında özel gözden tutun, telefon tutucu, şemsiyeye kadar düşünmüşler.)
    kredi avantajları (12 ay sıfır faiz 12bin, 9 ay 0,39 hatta kaskodan sonra 0,34 faizle 15bin.)
    renkli bolero ekran 6.1"
    telefon ekranını araç ekranına aktarabilme özelliği,

edit : görsel arka park sensörü de yok sanırım ibizada, fabiada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 30 Temmuz 2016; 23:58:17 >

• Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır farklı forumlarda gezindim, farklı kullanıcılarla konuştum, fiyatları ve testleri karşılaştırdım. Bu segmentte amaca yönelik beğendiğim 3-4 model var.

Polo 1.2 TSI DSG 90bg Lounge ve Fabia 1.2 TSI DSG 110bg Style arasında kalanlar için;

Polo daha pahalı (6-7K TL), daha dar, bagaj hacmi küçük, 20bg daha düşük performans ve Yaklaşık 5-6 yıldır aynı kasa -ama beğendiğim bir dizayna sahip-, Hız sabitleme, soğutmalı torpido ve sensör ekstraları mevcut. Bununla birlikte 2. elde kolaylıkla satılan bir araç.

İbiza 1.0 ECO TSI DSG 110bg Style ve Fabia 1.2 TSI DSG 110bg Style

İbiza 4-5K daha ucuz, 1.0 3 silindir Turbo motor performans olarak 1.2 TSI Fabia ile aynı belki 1 pıtım daha iyi, Hız sabitleme var, 5'' dokunmatik ekran Fabia'dan daha küçük, performans ve yakıt tüketim değerleri Fabia dan iyi. Ama süspansiyon fecaat, konfor ve kalite Fabiadan geride, bagaj ve kabin hacmi Fabiadan kötü. Dizayn olarak arka Fabia 'dan bile kötü. Bu sınıftaki en iyi arka görünüm Polo'da.

Hyundai İ20 1.2 MPİ 84bp Manual Elite Blue ve Fabia 1.2 TSI 90bg Style

Hyundai i20 nin Otomatik 4 ileri tam otomatik Atmosferik motoru ile Fabia DSG'yi karşılaştırmak acımasızlık olur diye manuelleri üzerinden yürüyeyim dedim.

i20 donanım ve dış tasarım olarak Fabia ya gömer, Fiyat olarak ise çok ufak farklılıklar var (1-2K). Hız sabitleme, dış tasarım (bence sınıfının en iyisi), geri görüş kamerasi, soğutmalı torpido vs. Fabia ile kıyaslanmayacak derecede çok artı sunuyor. Manuel atmosferik 84bg i20 motor Turbo Fabia karşısında ölü. Düz şehir içi trafikte hissetmesi zor olan bu fark uzun yol ve hafif eğimde kendini belli ediyor. Yakıt nerden baksanız şehir içi için 1.5lt fark yaratıyor (i20 7.5-8, Fabia 6-6.5). Panaromik seçenekler i20 için çok daha görkemli ve iç dizaynı başka boyuta taşıyor, Fabia cam tavan ise STD bir etki yapıyor.

Sonuç olarak;

2 kişiyiz, kolay satmak istiyoruz, arabanın adı olsun, kalite önceliğimiz derseniz : Polo 1.2 TSI DSG 90bg Lounge (63.600tl)
    Arada 4 kişi de bineriz, bagaj hallice olsun, performans isterim, İstanbulda sol bacak pert olmasın, Polo ya o parayı vermem, satmalık değil kullanmalık alacam derseniz: Fabia 1.2 TSI DSG 110bg Style (58.200tl+400tl Cruise System)
    Aileyiz, donanım teknoloji önemli, otomatik gereksiz, yaşlı başlı insanlarız performans uzun yol aramam şehir içinde sakin kullanacam, şık arabam olsun satışa koyduğum gün satayım derseniz : Hyundai İ20 1.2 MPİ 84bp Manual Elite Blue (54.850)

Allah yardımcınız olsun, çok sıkıntılı bir süreç

• Bu sınıfa bu kadar para veriliyorsa 64.700tl liste fiyatlı Leon 1.2 Dsg Style a hayli hayli verilir diye düşünüyorum. Bilmediğim bir özellik mi, bir durumları mı var acaba bu araçların?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.