Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia Ambition 2015 1.2 TSI 90PS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar benim bir konu hakkında fikrinize ihtiyaç duyuyorum. Yeni Skoda Fabia Ambition 2015 1.2 TSI 90 SP almayı düşünüyorum
    ancak daha önce 1.2 TSI motor cinsinden bir araca binip kullanmadım bu konu hakkındaki tecrübe görüşlerinizi öğrenebilirmiyim ? ve ayrıca 5-10 sene kullandıktan sonra bu sınıf bir aracın satışında herhangi bir problem yaşayabilirmiyim ?

Teşekkür ederim..

Kısaca araç özellikleri :

1)90 Hp
    2)1.2 TSI Motor
    3)Max. Tork 160/1.400-3.500
    4)4 Silindir
    5)Fabrika yakıt tüketim verileri : Ş.içi : 6 lt. Ş.Arası : 4 lt. Ortalama : 4,7 lt.
    6)Benzin
    7)Ağırlık (sürücü dahil) : 1.109

• Aracı bulabildiniz mi?
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

istanbulda bir bayi ile görüştüm şu an araç yok, sıraya yazalım diyorlar. Fabia 1,2 TSI 110 HP DSG ve Ibiza 1,2 TSI 105 HP DSG'yi test ettim, konu dışına çıkmamak için detaylı yazmadım ama istenirse yazabilirim.

İyi Günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyag

Arkadaşlar herkese merhaba,

istanbulda bir bayi ile görüştüm şu an araç yok, sıraya yazalım diyorlar. Fabia 1,2 TSI 110 HP DSG ve Ibiza 1,2 TSI 105 HP DSG'yi test ettim, konu dışına çıkmamak için detaylı yazmadım ama istenirse yazabilirim.

İyi Günler

1,2 tsi dsg 110 bg için yorumlarınızı yazabılır mısınız ?
  • 1,2 tsi 110 hp dsg fabia benim için testte hiç ummadığım kadar başarılıydı.

yeni euro6 motoruyla aracın performansı gerçekten çok iyi. 110 hp araca biraz fazla gibi ancak, ibizada bulunan 1,2 tsi 105 hp motora göre yakıt tüketimi yaklaşık %15 daha düşük. bu da aracı bir adım önde tutuyor, yol tutuşu ve araç içi ses alması ibizaya göre çok başarılı, aracın hızlanması ani hareketlere tepkisi vw grubuna yakışır düzeyde. ön konsola yerleştirilmiş lcd ekran aracın araca ayrı bir hava katmış ve aracın bazı özelliklerini buradan kontrolünü sağlıyor. style pakette digital klima mevcut, lcd ekran ile birlikte ön konsol bütünlüğünü tamamlıyor. gösterge paneli kardeşi polo ile neredeyse aynı, okunaklı rahat görülebilen yol bilgisayarı da sürüşte ayrı bir tat veriyor. araçta start-stop özelliği mevcut ve style pakette anahtarsız çalıştırma özelliği var, bu özellikler bana üst araç segmentinde bir araç kullandığım hissi verdi. arka oturma mesafesi segmentine göre neredeyse aynı ama rahatsız edici değil, araç ibiza ya göre daha ferah. dış görünüş ben çok beğendim, neredeyse polo ile aynı. style pakette ön gündüz led farları mevcut. araçta tek zorlandığım konu elektrikli yan aynaların ayarlama düğmesi, bana biraz kullanışsız geldi. diğer konularda aracı gerçekten çok beğendim.

1,2 tsi 110 hp dsg style şu an 50,900 tl, aynı pakette polo lounge 55,000 civarı, ancak polo 1,2 tsi 90 hp dsg, yakıt tüketimleri neredeyse aynı. aracın ölçülerine baktığımız zaman dingil mesafeleri aynı olmasına karşın fabia daha geniş polodan.

segmentine göre araç başarılı bence verilen parayı hakedecek bir araç, hyundai i10 1,2 otomatik aracın 44.100 tl olduğu yerde, fabia 1,2 tsi 110 hp dsg ambiation araca 46.900 tl vermek çok olmaması gerekir.

• hız sabitleyici hangi donanım paketinde var? opsiyon olarak alabiliyor muyuz?
  • hız sabitleyici(cruise control) opsiyonal olarak alınıyor. Araçta Hız Limitleyicisi(maksimum hız limiti ekleme) mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba benim de bir sorum olacak sizlere fabia 1.4 tdi almayı düşünüyoruz bayiye gittik 1.2 tsi dsg kullandım gayet güzeldi memnun kaldım fakat ben öğrenciyim her hafta edirne istanbul arası gidip gelicem yaklaşık bir haftada 600 km yol yapıcam bu yüzden dizel istiyoruz size sorum şu 1.4 tdi lar nasıldır ? yol tutuşu olsun gidişi olsun dizel olduğu için fazla ses alır mı içeri beni bilgilendirirseniz teşekkür ederim
    @
  • evet yeni fabia 110 hp olması harıka bence alınır
  • Alan var mi araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.