Şimdi Ara

Yeni Skoda Octavia hüsranı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
2
Favori
37.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir sorum olacak. Bir hafta önce Megane 4 arabanın iç tavan aydınlatmalarından ön tarafta olanları LED olarak değiştirdim. Fakat şöyle bir şey oldu. Arabaya girip kontağı çalıştırınca ledler de yanıyor. Aslında bir zararı yok. Hiç bir ışık gücü yok. Ölü ışık. Sadece ben buradayım dercesine silik bir şekilde yanıyor. Düğmeye basınca kuvvetli yanıyor. Arabanın içini aydınlatıyor. Tekrar basınca tamamen sönmüyor. Ölü ışık haline geliyor. Orijinal sarı lambası yanmıyordu. Tamamen sönüktü.

Takan oto elektrikçiye sordum. Bu normal abi dedi. LED sızdırması denir buna dedi. Aküden hiç bir kuvvet almaz. Ama kendi kendine yanıyormuş gibi görünür dedi. Arabadan çıkıp kapılarını kilitleyince yaklaşık 30-40 saniye sonra tamamen sönüyor.

Led sızdırması dile bir şey mi var. Nette arattım. Led lamba sızdırması yazdım. TV'lerdeki LED ekranlardaki sızdırmalardan bahsediyor hep.   Asıl istediğim bilgiyi bulamadım.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Merhaba.Öyle şeymi olur.Güç kaynağını tüketmeden asla hiçbir parça çalışmaz.Az veya çok.Yolda kalırsınız akü biter,üzülür zorluk yaşarsınız.

• froster2006 kullanıcısına yanıt

Merhaba.

İşin aslını nihayet öğrendim. İşin aslı bu videoda. Adam sebebini çok güzel ve uygulamalı anlatmış.

Bugrayoutube
    Merhaba, Bu videoda Renault Megane 3 - Fluence araçların iç aydınlatma ampullerinin LED ile değiştirilmesi sonucunda LED'lerin kısık yanar vaziyette kalmasının sebeplerine değiniyoruz. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=k0bGVCHD9Eg
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.