|
Yeni Skoda Octavia Türkiye fiyatı belli oldu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hadi biz bir şekilde göçüp gideceğiz bizden sonra gelen nesil neye binecek, hangi bilgisayarı kullanacak, telefon olarak tuşlu ya mı geçecek, 6 ayda bir mi et tüketecek, bu alım gücü ne zamana kadar böyle azalmaya devam edecek?
-
araba çok güzel, asıl soru o fiyatı hakediyor mu ? 1.0 motoruyla polo dizel otomatik ile aynı fiyattan satıldığını düşünürsek bence çok mantıklı.
-
Binemicez :D Ailesinden mal falan kalanlar binebilir, fakat hiçbir şey kalmıyorsa çok zor.
-
Maşallah bakalım nereye kadar yükselmeye devam edecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 18 Aralık 2020; 13:42:54 > -
Orta ekranın çerçeveleri çok kalın -
A3 fiyatına skoda -
Çocuklu ailelerin otomobili, sayfa sayfa gezip bagaj yeter mi, arka koltuk 3 kişi sığacak mı diye düşünmenize gerek Yok, Octavia bu özellikleri karşılar, 1.0 motor yeterli değil, en az 1.5 olanı tercih edilmeli, 1.0 motor 230 Bin olmalı , bu iki Motoru aynı fiyat bandına koymak olmamış,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer araç fiyatları göz önüne alındığında mantıklı gibi duruyor.
-
Clio fiyatına Octavia satıyorlar daha ne olsun.
-
330’a Haziran ayında super b full aldı arkadaş , 5 ayda ülkenin geldiği durum -
Diğer araçlar? Corolla, megane, civic?quote:
Orijinalden alıntı: termomuk
diğer araç fiyatları göz önüne alındığında mantıklı gibi duruyor.
Hangi c sedan 300 binden başlıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giriş paketi 240 binden başlar diye düşünüyordum ama ülkenin geldiği durum ve ithalatçı - bayi kar marjı ile gelinen durumun özeti..
-
Bu fiyatlara zor satar aynı segmente çok daha ucuza rakipleri var Skoda f/p aracı olmaktan çıkmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resimdeki araba muhtesem. ici falan cok kaliteli ama bu full olani tabii ki. kalite level atlamis ama. hafif audi kalitesi gelmis gibi.
-
Resimde gördüklerimiz neredeyse tüm avrupa markalarında olduğu gibi opsiyoneldir zaten, ekledikçe bu fiyatı da aşar.
Ekledikçe 450.000’e doğru çıkar fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 18 Aralık 2020; 14:35:45 > -
Baz paketin vergisiz fiyatı 15.015 Euro. Böyle düşününce çok acı değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: eCoLL
Giriş paketi 240 binden başlar diye düşünüyordum ama ülkenin geldiği durum ve ithalatçı - bayi kar marjı ile gelinen durumun özeti..240 a araç satılamaz. Ya 230.100 e satılır en fazla ya da 276.120 ye satılır. Arasında araç satılamaz.
-
2-3 sene önce sıfır Passat'ları 150bin'e görüp, 'çok pahalı' derdim.
Şimdi WV Passat'dan daha ucuz olan bir araba 320bin'den giriş yapıyor ülkeye.
Neyse.
-
Oh oh azda suyundan alayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hadi biz bir şekilde göçüp gideceğiz bizden sonra gelen nesil neye binecek, hangi bilgisayarı kullanacak, telefon olarak tuşlu ya mı geçecek, 6 ayda bir mi et tüketecek, bu alım gücü ne zamana kadar böyle azalmaya devam edecek?
|
Binemicez :D Ailesinden mal falan kalanlar binebilir, fakat hiçbir şey kalmıyorsa çok zor.
|
araba çok güzel, asıl soru o fiyatı hakediyor mu ? 1.0 motoruyla polo dizel otomatik ile aynı fiyattan satıldığını düşünürsek bence çok mantıklı.
|
Bir ülke düşün ki 2.350 birim maaşı var aynı ülkede hoşuna gidip almak isteyeceğin araba 300.000 birimden başlasın. Kazançlar ve gider arasında uçurum bu derece açıldıysa çok ciddi oranda hırsız artmıştır ve üretim, ülke geliri durmuş, aynı şekilde hırsızlara göz yuman hakkını aramayan aç kalanlar çoğalmış demektir.
|
Şundan 3 yıl önce 80-100 bandında olan bir aracın geldiği nokta. Halimize iyi diyenler utansın.
|
bitmişiz biz ağlayanımız yok. 3-4 sene evvel 100k idi bu arabalar. o zaman bile kim alıyor yav bu kadar para verip diyordum. şimdi çok ciddi şekilde merak ediyorum kim alıyor 300k ya
|
Bittik tükendik birileri görsün artık. 23 yaşına geldim bir arabamız bile olmadı, dolmuşlarda ordan oraya sürünüyoruz, gezmek zaten hayal. Bu alım gücü daha ne kadar eriyecek zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor neden kimse buna önlem almıyor şu arabaların fiyatlarına bakın, asgari ücretliyi uçan teneke arabalara mahkum ediyorlar ilk kazada canından oluyor insanlar yazık herkes siyasetin hırsında ülkeyi hırpalıyor o kadar üzülüyorum ki yeni arabaların konforunu yaşayamayacak, yeni ev alabilme heyecanını tadamayacak, gönlünce şu ülkede insan gibi yaşamayacak milyonlarca insan var siyasetinizde politikalarınızda yerin dibine batsın biz artık insan gibi yaşamak istiyoruz. |
Ya müdür olsan 10 bin lira net gelirin olsa, tek çocuklu bir aileyi geçindirsen, üstüne kira vermesen kendi evinde otursan yine de bu arabayı alamazsın. Bu paraya 2 yıl önce bmw mercedes satılıyordu. Fakirlicek bir alan kalmadı bundan kötüsünde alt kesimde açlık başlar..
|
330’a Haziran ayında super b full aldı arkadaş , 5 ayda ülkenin geldiği durum
|
Benzer içerikler
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- instagram gizli hesap görme
- instagram şifremi unuttum
- office 2024
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X