Şimdi Ara

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
12
Favori
76.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dipgaz gezmeye başlamışlar otobanda gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç bayiyi aradım hem scala hem kamiq, eylüle kadar gelecek olan bütün araçlar opsiyonlanmış.

doğuş oto maslak, kamiq için 5bin kişi sırada dedi. Eylül sonrası için şimdilik sıra vermiyorlarmış.

kesinlikle galerilere satmıyoruz ve 1 yıl elden çıkarmama taahhüdü alıyoruz dedi. Ne kadar doğrudur bilemem. zaten 5 6 adet araç geliyor bilgisi verdi.

birileri vatandaşı fena kopartıyor ama hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatangaburak

bir kaç bayiyi aradım hem scala hem kamiq, eylüle kadar gelecek olan bütün araçlar opsiyonlanmış.

doğuş oto maslak, kamiq için 5bin kişi sırada dedi. Eylül sonrası için şimdilik sıra vermiyorlarmış.

kesinlikle galerilere satmıyoruz ve 1 yıl elden çıkarmama taahhüdü alıyoruz dedi. Ne kadar doğrudur bilemem. zaten 5 6 adet araç geliyor bilgisi verdi.

birileri vatandaşı fena kopartıyor ama hadi bakalım.
    Bu forumu takip edecek kadar otomotiv dünyası içinde olan kişilerden önce nasıl birileri gidip opsiyonlamış anlamıyorum.

Birileri opsiyonlayacaksa bu araçları buralardan birileri olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Bu forumu takip edecek kadar otomotiv dünyası içinde olan kişilerden önce nasıl birileri gidip opsiyonlamış anlamıyorum.

Birileri opsiyonlayacaksa bu araçları buralardan birileri olması lazım

Alıntıları Göster
    enteresan bir durum hocam. lansmanı yapılmamış, daha bilinmeyen araçların opsiyonlanması gerçekten çok garip.
  • quote:

enteresan bir durum hocam. lansmanı yapılmamış, daha bilinmeyen araçların opsiyonlanması gerçekten çok garip.

Alıntıları Göster
    Az önce Skoda Kamiq konusunda bir arkadaş gördüm. Haziran ayında kapora gönderdim demiş.

Demek ki konuları takip edip hemen harekete geçen birileri varmış :)
  • Şimdi Scala geldi mi gelmedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Şimdi Scala geldi mi gelmedi mi?
    Daha gelmedi, ama gelecek.
  • Kamiq'in fiyatı belli oldu, buna bakınca scalanın fiyatı ne kadar olur acaba ?

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snorlax55 -- 16 Temmuz 2020; 19:24:53 >
  • snorlax55 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı tahmini yapmaya çalışıyorum. 1.0 benzer donanımlı araç 185 seviyesine gelebilir gibi duruyor. Zaten ilk sayfalarda da o civarda bir fiyat zikretmiştim.
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatik 210 civarı olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamiq fiyatlarından pay biçince dizel otomatik pahalıya gelir gibi duruyor. O zaman avantajı kalır mı?

• Kamiqler biraz yuksek fiyatla geldi, vazgecen vok olur gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: snorlax55

Kamiq'in fiyatı belli oldu, buna bakınca scalanın fiyatı ne kadar olur acaba ?

Bu aracı ,firma B Suv olarak konumlandırdıysa Scala da
    C segmenti bir araç ise fiyatlar scala için buna çok yakın olacaktır. Dizel otomatik 213 altı olması çok düşük olasılık. 1.0 tsi turbo çok yeterli bir motordur.( Kullanan bilir )Dizelin bir avantajı kaldığına inanmıyorum

• Bugün skoda web sitesinin araç bul kısmında scala da açılmıştı nedense yazılımsal bir hata oldu sanırım. 2 donanım paketi vardı ve manuel şanzıman bulunmamaktaydı. Boş pakette sadece 1.0tsi dsg bulunmaktaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Şu anda tahmin yapmak çok zor. Daha donanımlar bile Türkiye için nasıl olacak bilmiyoruz.

Ama ben yine de bir rakam zikredeyim tahmin olarak: Alt donanım ve otomatik 1.0tsi araç 182.000 tl olur diyeyim.

Alıntıları Göster
    Ben şöyle bir tahmin yaptım bundan 10 gün önce. Çok farklı düşünmüyorum hala.

Premium doluluğunda getirirlerse araçları yine aynı şekilde

1.0 tsi 190bin
    1.5 tsi 210bin
    1.6 tdi 230bin olur gibi.

Bir ihtimal zorlarlarsa 185,200,210 gibi gelebilir (Belki donanımdan kısarak)

• 2 gün önce gördüm tasarımını hiç begenmedim b hatchback gibi duruyordu.

• Dün İstanbul’da otobanda gördüm. Gidişi iyiydi. Fiyat olarak düşük konumlandırırsa piyasaya iyi giriş yapar. Eğer ederinin seviyesinde girerse üç beş fazla verip golfe leona yönlenir bizim insanımız

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Dün İstanbul’da otobanda gördüm. Gidişi iyiydi. Fiyat olarak düşük konumlandırırsa piyasaya iyi giriş yapar. Eğer ederinin seviyesinde girerse üç beş fazla verip golfe leona yönlenir bizim insanımız
    e tabi abi, fiyat avantajı olmazsa (ki bence olmayacak gibi duruyor dizel otomatikte) neden ara form araç alayım, 2.eli olur mu olmaz mı bilinmeyen bir arabayı neden alayım.

kamiq'den sonra anladım ki yanlış beklentiler içindeyiz bu araçla ilgili. kaldı ki piyasada araç yok en az eylül'e kadar
  • tatangaburak T kullanıcısına yanıt
    1 yıl satmama taahhütu nasıl işleyecek parayı vermiş arabayı almış ister kullanır ister satar ister tiridine banar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

e tabi abi, fiyat avantajı olmazsa (ki bence olmayacak gibi duruyor dizel otomatikte) neden ara form araç alayım, 2.eli olur mu olmaz mı bilinmeyen bir arabayı neden alayım.

kamiq'den sonra anladım ki yanlış beklentiler içindeyiz bu araçla ilgili. kaldı ki piyasada araç yok en az eylül'e kadar

Alıntıları Göster
    Hocam aracı sevmeyecek olsanız bile şu andan kapora bırakmak lazım ama onun da altını çizeyim

Kamiq'ler geldikten sonra karar veren hiç kimse aracı bulamadı gördüğünüz gibi.

Kapora bırakıp, beğenmezsiz vazgeçmek daha makul.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.