Şimdi Ara

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
485
Cevap
12
Favori
76.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce Tem Hasdal civarında gördüm bu Abdi İbrahim gümüş grilerinden birini

Renginden dolayı mı bilinmez araba dümdüz geldi bana.Yani hiçbir tasarım hilesi ne bileyim göz zevkine uygun bi olayı yok.Yani eyvallah üretiliş amacı belli zaten ama bizim ülkemizdeki absürt fiyatlardan dolayı beklenti artmış olabilir

Önden ve arkadan Fabia-Rapid (özellikle arkadan direk rapid dersin) kırması yandan Hb'den çok sw'ye yakın bir görüntüsü var.Ve kesinlikle Golf'ten çok daha iri ve yüksek

Yani fotoğrafta daha bir şık duruyordu.Aynı olayı 508'de de yaşadım, fotoğraflarda efsane canlıda hakikaten gram bi numarası yok.Şimdi bana 508 fotoğrafı atacak arkadaşlara peşinen söyleyeyim fotoğrafta güzel duruyor 508, evet

Bayiye gelsin de daha detaylı inceleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

1 saat önce Tem Hasdal civarında gördüm bu Abdi İbrahim gümüş grilerinden birini

Renginden dolayı mı bilinmez araba dümdüz geldi bana.Yani hiçbir tasarım hilesi ne bileyim göz zevkine uygun bi olayı yok.Yani eyvallah üretiliş amacı belli zaten ama bizim ülkemizdeki absürt fiyatlardan dolayı beklenti artmış olabilir

Önden ve arkadan Fabia-Rapid (özellikle arkadan direk rapid dersin) kırması yandan Hb'den çok sw'ye yakın bir görüntüsü var.Ve kesinlikle Golf'ten çok daha iri ve yüksek

Yani fotoğrafta daha bir şık duruyordu.Aynı olayı 508'de de yaşadım, fotoğraflarda efsane canlıda hakikaten gram bi numarası yok.Şimdi bana 508 fotoğrafı atacak arkadaşlara peşinen söyleyeyim fotoğrafta güzel duruyor 508, evet

Senin ilacin Mazda

Ozellikle yeni 3 serisini canli gormen lazim , arac dururken dahi yuruyor gibi gorunuyor , mukemmel dizayn/golge oyunlari , Mazda 3 disinda yeni cikan C serisi HB araclarin bana gore pek albenisi kalmadi.

508 SW Gt olani da epey cekici hatta fotografta gorundugunden daha iyi.

• _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Gördüklerim genelde sedandı ki bi önceki kasa 508'in Sw'si bile tasarım olarak sedanına göre 2 gömlek üstündü

Bu kasada da durum değişmemiştir sw açısından

C segmentindeki arabaların artık çoğu düz yani çok oyun yok.Oyunun büyüğü kesinlikle B Crossoverlarda dönüyor, tasarım hilesi yüzde 110da

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Elektronik park freni olmaması konusu bu araç için en çok yapılacak eleştiri olacaktır muhtemelen ancak bu sistemin orta bölümde yer kazanımı haricinde pek bir artısı yok bana göre.

Otomatik vitesli bir araç kullanıyorsanız ve şanzıman sağlığına önem veriyorsanız aracı park ettikten sonra ilk olarak vitesi N'ye alıp el frenini çektikten sonra vitesi P konumuna almalısınız ki bu esnada el frenini(elektronik park freni) kullanıyor olacaksınız.

Aracı çalıştırdıktan sonra kaldırırken de eğer el frenini(elektronik park freni) kendiniz indirmezseniz ve bu işlemi aracın kendisine bırakırsanız ilk kalkış esnasında arka tekerleklerden bir kasılma hissedeceksiniz. Bu nedenle el frenini yine kendim indirmeyi tercih ederim.

Sonuç olarak, bir araçta elektronik park freni olduğu zaman el frenini hiç kullanmama gerek yok düşüncesi olabilir çoğu kişide ancak bana kalırsa hem araç yerinden kaldırılırken hem de park ettikten sonra kesinlikle manuel olarak kullanılmalıdır. Bu nedenle en başta yazdığım gibi vitesin arkasındaki yer kazanımı haricinde bu sistemin bir artısı yok bana göre.

• quote:

1 saat önce Tem Hasdal civarında gördüm bu Abdi İbrahim gümüş grilerinden birini

Hocam 508 konusunda yuzde yuz haklisiniz. 2 hafta once gri renk gordum. Sanirim baslangic paketiydi. Dumduz bir araba heybet yok . Sonra neden passat superb cok satiliyor diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Elektronik park freni olmaması konusu bu araç için en çok yapılacak eleştiri olacaktır muhtemelen ancak bu sistemin orta bölümde yer kazanımı haricinde pek bir artısı yok bana göre.

Otomatik vitesli bir araç kullanıyorsanız ve şanzıman sağlığına önem veriyorsanız aracı park ettikten sonra ilk olarak vitesi N'ye alıp el frenini çektikten sonra vitesi P konumuna almalısınız ki bu esnada el frenini(elektronik park freni) kullanıyor olacaksınız.

Aracı çalıştırdıktan sonra kaldırırken de eğer el frenini(elektronik park freni) kendiniz indirmezseniz ve bu işlemi aracın kendisine bırakırsanız ilk kalkış esnasında arka tekerleklerden bir kasılma hissedeceksiniz. Bu nedenle el frenini yine kendim indirmeyi tercih ederim.

Sonuç olarak, bir araçta elektronik park freni olduğu zaman el frenini hiç kullanmama gerek yok düşüncesi olabilir çoğu kişide ancak bana kalırsa hem araç yerinden kaldırılırken hem de park ettikten sonra kesinlikle manuel olarak kullanılmalıdır. Bu nedenle en başta yazdığım gibi vitesin arkasındaki yer kazanımı haricinde bu sistemin bir artısı yok bana göre.
    Kesinlikle katıldığım bir bakış açısı (Kendi aracında elektronik park freni kullanmama rağmen)

Fazla bilinçli bir kullanıcı iseniz zaten elektronik frenin nimetlerini çok da fazla kullanmıyorsunuz. Benim için tek artısı yer tasarrufu ve göze hoş gelmesi tasarım olarak.

İyi tasarlanmış mekanik bir el freninden rahatsız olmam.

Örneğin touch paket megane el frenleri gayet şık.

Keza Octavia'larda kullanılan el freninden de şikayet eden duymadım

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Auto-Hold özelliği kullanışlı oluyor,ışıklarda falan frene basmak zorunda olmamak güzel.
  • 1-2 sene sonra galericilerin gözde araçlarından olacaktır intercity satınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatangaburak

Erhan abi genelde bu tarz sorulara cevap vermekten uzak durur aslında ☺️ İlginç bir diyalog olmuş.

• 207m kullanıcısına yanıt
    Hocam soyadlarımız aynı oradan bi yakınlık hissetti zaar
    😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

😁
  • quote:

😁
    Olabilir ☺️ zaten cana yakın biridir. Sadece bu tarz platformlarda böyle diyaloglara pek girmez, görevi icabı girmemeside gayet doğal tabi.

• Dün akşam Ankara Çukurambar tarafında trafikte 34 Plakalı (test aracıydı sanırım) Skoda Scala'ya denk geldim. Tasarım olarak bence Golf ve Leondan bir tık daha büyük ve bu iki modele göre daha ilgi çekici görünüyordu, ya da ben ilk defa gördüğüm için heyecanlandım . Mavi renkli, sun rooflu ve Audilerdeki kayar sinyalleri vardı sanırım full paket vardı araçta. İlginç olan ise Skodanın veya araç kiralama sitelerinde Scala modeli yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydyn

Dün akşam Ankara Çukurambar tarafında trafikte 34 Plakalı (test aracıydı sanırım) Skoda Scala'ya denk geldim. Tasarım olarak bence Golf ve Leondan bir tık daha büyük ve bu iki modele göre daha ilgi çekici görünüyordu, ya da ben ilk defa gördüğüm için heyecanlandım . Mavi renkli, sun rooflu ve Audilerdeki kayar sinyalleri vardı sanırım full paket vardı araçta. İlginç olan ise Skodanın veya araç kiralama sitelerinde Scala modeli yok.
    Daha satışı başlamadı zaten normal hocam sitelerde olmaması. Sadece 2 bine yakın araç kiralandı ve dağıldı trafiğe
  • Bugün trafikte önümdeyken 1-2 fotoğraf çektim. Donanımından mıdır nedir bilmiyorum ama arkadaki siyah alan falan bana çok çirkin geldi. Egea hb daha iyi duruyor kanımca.

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

• Muqarnas kullanıcısına yanıt
    Benim beklediğimden daha güzel duruyor açıkçası. Fiyatlar belli olsa da ona göre değerlendirebilsek
  • Beş İleriyoutube
    TÜRKİYE'DE TEK | SKODA SCALA ÖN İNCELEME | SIFIR ARAÇ
    https://www.youtube.com/watch?v=LVStR7nT7J4&feature=youtu.be

Yeni skoda scala incelemesi.

• quote:

Mükemmel tespit

Bugün bende canlı gördüm ve aynı duyguları paylaşıyorum volvo hb gibi arka cam denemesi başarısız olmuş

Paylaşılan resimdeki aracın aynısı gördüm golf ile leon ile alakası yok , bence de egea hb daha isabetli seçim olur egea hb çok daha sportif bunun yanında

Bana da arkadan dar yandan uzun hafif sw gibi geldi

Buraya yazıyorum :) Yeni leon yeni golfünde scala zaten scala dışında :) içinden geçer

• Bugün trafikte gri rengini gördüm. Daha ufak bir şey sanıyordum görsellerden çıkardığım sonuca göre. Epey heybetli göründü bana. Rapid'den daha şık olduğu aşikar.. Rekabetçi fiyatla satışa sunulursa iş yapar.
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Golf'ün Scala'dan çok satacağını tahmin etmek sandığınız kadar çılgın bir tahmin değil haberiniz olsun

Zaten öyle bir iddia sahibi de yok ne forumda ne de Skoda genel merkezinde. Sadece fena olmayan bir pay elde edebilir diyor insanlar. Yıllardır Avrupa'nın en çok satan modeli olan Golf'ü geçmesi mümkün değil.

Bu arada benim çılgın olmayan iddiam da şu olsun: Egea HB'den çok satar Scala. Egea yerli olmasına rağmen.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.