Şimdi Ara

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
12
Favori
76.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BalearicVision

Kadıköy erya Fenerbahçe stadi altindaki. O fiyati verdi ama arac yoktu. Olsa alacaktim

Alıntıları Göster

Sizde yine fiyat vermişler. Ben Antalya’da sordum şuan araç yok şubatta gelecek fiyat veremiyoruz ama kapora verirseniz size opsiyonlarız dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tncy18 kullanıcısına yanıt

bana opisyonllarız kapora falan da demediler fakat scala için ocakta stoklarda demişlerdi. zaten kamiq bulamazsam ciddi ciddi scala düşüneceğim sunrooflu 214 bine fiyat alanları gördüm zaten aynı araç kamiq sadece yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: BalearicVision

bana opisyonllarız kapora falan da demediler fakat scala için ocakta stoklarda demişlerdi. zaten kamiq bulamazsam ciddi ciddi scala düşüneceğim sunrooflu 214 bine fiyat alanları gördüm zaten aynı araç kamiq sadece yüksek

Şuan bu fiyatlara bulmak çok zor. Sarı sitede cam tavan en uygun 245. Biraz bekleyip araçların gelmesini beklemek çok mantıklı. Birde ÖTV indirim kurdaki düşüş devam ederse güzel olacak.

• Arkadaşlar selam,
    Scala ile 6 aydır 1.0 tsi dsg premium kullanıyorum. İnanın bagajı, kullanımı arka diz mesafesi albenisi ile harika bir araç. Leon ve golf otomatik 300 binin aştında olmayacak. Sarı sitede var gidin aşın binin konforu görün. Şubat elit paket diyecekler. Hayatımda en keyif alarak kullandığım bir araç. Aklınızda olan soru varsa cevaplarım 10 bin kö yi geçtim 👍🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb sw arası forma sahip yakıtı çekişi güzel miş gibi araç
    Tek kafama takılan mqb0 olması ait yapısı

• onder46 kullanıcısına yanıt
    Neden takılıyor o altyapıda olması mesela? Bağımsız süspansiyon farkı var sadece. Ama golfte de yok bağımsız süspansiyon
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt

Platformlar arası geçişte stabiliteleri ve üretinin bakış açıları ortaya çıkıyor

Tiguan ile Alteca art arda sürün tiguan lehine platform farkını görün hocam

B+ C B olay ne

• onder46 kullanıcısına yanıt
    Aracın altyapısı B veya C sınıfı olduğunu belirlemez. Tamamen boyutlar ile alakalı sınıf konusu. Bu araç B sınıfı araçların kullandığı platformu kullansa da C sınıfı olarak geçiyor.
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt

Ölçü işi Çoktan bitti amaç düşük maliyet b seçilirken çünkü stabiliteleri ve rijitlikleri farklı

• Arkadaşlar Scala premium otomatik vitesi Aralık ayında hiçbir bayide bulamadım. Sonra sarı siteden 0 buldum ve uygun fiyata aldım. Gayet memnunum. Şu an gördüğüm kadarıyla bayi fiyatı 290 bin. Ama sarı sitede 230 civarında var. Benim gibi güvenli bir yere expertiz yaptırıp, oradan gayet uygun alabilirsiniz. Zira yakında o fiyatlara bulunmaz. 290 bin ise çok pahalı.

Bu arada araç bence kaliteli. Donanım yeterli. Dikkatli sürüşte soğuk çalıştırmada bile fabrika değerlerine yaklaşıyor. Yine de benim yakıt aldıktan sonraki 400 km de şehir içi ortalamam 7.4 lt.

• quote:

Orijinalden alıntı: seko85

Arkadaşlar selam,
    Scala ile 6 aydır 1.0 tsi dsg premium kullanıyorum. İnanın bagajı, kullanımı arka diz mesafesi albenisi ile harika bir araç. Leon ve golf otomatik 300 binin aştında olmayacak. Sarı sitede var gidin aşın binin konforu görün. Şubat elit paket diyecekler. Hayatımda en keyif alarak kullandığım bir araç. Aklınızda olan soru varsa cevaplarım 10 bin kö yi geçtim 👍🏻

sarı sitede 1.5 TSİ DSG 150 HP premium modeli cam tavanlı 0 km 266 bin'e var, Fiyat listesinde aynı model paket cam tavansız 300 bin civarı, bayi liste fiyatından indirim mi yapıyor yoksa model yılı farkı oluyor mu şu an alsak baya fark var arada merak ettim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: samilcoskun

Arkadaşlar Scala premium otomatik vitesi Aralık ayında hiçbir bayide bulamadım. Sonra sarı siteden 0 buldum ve uygun fiyata aldım. Gayet memnunum. Şu an gördüğüm kadarıyla bayi fiyatı 290 bin. Ama sarı sitede 230 civarında var. Benim gibi güvenli bir yere expertiz yaptırıp, oradan gayet uygun alabilirsiniz. Zira yakında o fiyatlara bulunmaz. 290 bin ise çok pahalı.

Bu arada araç bence kaliteli. Donanım yeterli. Dikkatli sürüşte soğuk çalıştırmada bile fabrika değerlerine yaklaşıyor. Yine de benim yakıt aldıktan sonraki 400 km de şehir içi ortalamam 7.4 lt.

Aynı donanım değildir sanırım 60.000 TL fark olacak kadar

Ben de düşünüyorum Volvo V40 bagajı artık küçük geliyor . İki sorum olacak şaft tüneli var sanırım yine bu 3. Kişiyi etkiliyor mu arkada, bir de kayan sinyaller hangi donanımda var

• quote:

Orijinalden alıntı: samilcoskun

Arkadaşlar Scala premium otomatik vitesi Aralık ayında hiçbir bayide bulamadım. Sonra sarı siteden 0 buldum ve uygun fiyata aldım. Gayet memnunum. Şu an gördüğüm kadarıyla bayi fiyatı 290 bin. Ama sarı sitede 230 civarında var. Benim gibi güvenli bir yere expertiz yaptırıp, oradan gayet uygun alabilirsiniz. Zira yakında o fiyatlara bulunmaz. 290 bin ise çok pahalı.

Motoru nedir?
  • Kamiq için bayiye gidip Scalayı daha çok beğendiğimden Kamiq'ten vazgeçtim. Scala Elite paketin fiyatı uygun ama özellikleriden çok kısmışlar benim beklentilerime göre. Sarı siteden premium araç almak istiyorum ama bu araçlar çekiciyle getirilmiş vs. Benim merak ettiğim soru sarı sitede galeri veya sahibinden satan kişilerden alınacak bu sıfır araçları nasıl ekspertiz yaptırabiliriz? Araç sahibi haliyle garajından çıkartmak istemeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: halogen666

Kamiq için bayiye gidip Scalayı daha çok beğendiğimden Kamiq'ten vazgeçtim. Scala Elite paketin fiyatı uygun ama özellikleriden çok kısmışlar benim beklentilerime göre. Sarı siteden premium araç almak istiyorum ama bu araçlar çekiciyle getirilmiş vs. Benim merak ettiğim soru sarı sitede galeri veya sahibinden satan kişilerden alınacak bu sıfır araçları nasıl ekspertiz yaptırabiliriz? Araç sahibi haliyle garajından çıkartmak istemeyecektir.

Hocam scala elit paketi inceledim arac cok bos. Front asist hiz sabitleyici yok. Ayrica manuel klima var. Bence bu donemde bu donanim kabul edilemez.

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt

Bende aynısını düşünüyorum. Verilen para az değil, vergi dilimine sokabilmek için arabayı bu şekilde satmak hoş olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: halogen666

Bende aynısını düşünüyorum. Verilen para az değil, vergi dilimine sokabilmek için arabayı bu şekilde satmak hoş olmamış.

Hocam katlanir ayna otomatik far yagmur sensoru olmaz anlarim da hiz sabitleyici ve otomatik klima olmamasi bu paralara kabul edilemez. Avantajlari yok degil ama. C sinifi genis otomatik bir otomobil bu fiyatlara yok. Eger bu araca gececekseniz bir onceki aracinizin donanim fakiri olmasi gerekir ki bir seyler gozune batmasin.

• halogen666 H kullanıcısına yanıt

Eksperi götürebilirsiniz

• Elite paket o fiyata alınmaz bir paket bence de. Premium alt dilimdeyse premium alınmalı
  • Merhaba arkadaşlar, ben de geçen hafta 1.0 premium paket aldım. Kasım ayında satın alıp garajına çeken bi vatandaştan aldım. 20 km idi araç yine de ekspertize soktum. Ankara’da ikamet ediyorum araç istanbuldaydı. 1 gün İstanbul içinde kullandım ertesi gün İstanbuldan Ankara’ya çok keyifli bir yolculuk yaptım. Daha önce kullandığım araçlar (2010-2013) 99’model golf, (2013-2015) 2013 model seat leon 1.2 tsi, 2015ten bugüne ise 2004 model Volvo s40 2.0T. Satın almayı düşünen arkadaşlar için yazıyorum aracın yol tutuşu ve sürüş zevki gayet iyi. 2000 turbo volvoyla yakaladığım ivmelenme bu araçta da mevcut. 2.0ın farkı uzun yolda yüksek hızlarda anlaşılır ama şehir içinde bu motor gayet yeterli. Ayrıca omurga rahatsızlığım var, uzun yolda sık mola vermek zorunda kalıyorum sırt ağrısı nedeniyle, ilginç bir şekilde bu araç hiç yormadı.
    Halihazırda aracı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, bugün arabayı kurcalarken ön koltukların altında nizami kesikler olduğunu fark ettim. Foto ekliyorum. Bunun ne olduğunu bilen var mı, sizin araçlarınızda da aynı şey mevcut mu acaba? Teşekkürler

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.