Yetkili servislere geri görüş kamerası gelmiş. 1690-2150 tl arasında fiyatlar veriliyor, bayiden bayiye fark var. Düşünenler servise sorabilir |
Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (22. sayfa)
-
-
Benim Egea'da sağ koltuk altında öyle bir kesik var. Kaldırdım, altında şasi no yazıyordu. Böyle bişe olabilir belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xxl567
Benim Egea'da sağ koltuk altında öyle bir kesik var. Kaldırdım, altında şasi no yazıyordu. Böyle bişe olabilir belkiGüzel bilgiymiş. Bakmak lazım araçlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir arkadaşa sormuştum aynı cevabı verdi. Diğer kesikten de bir mekanizmaya erişim varmış sanırım... -
Kablosuz carplay bağlantısı yapabilen oldu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: halogen666Kablosuz carplay bağlantısı yapabilen oldu mu?
Bende kablosuz CarPlay bekliyorum
Scala 1.0 dsg premium alt dilimden alınabiliyor mu şu an, araç var mı?
2014 BMW 116i’den geçtim ben de. 1.0 TSİ premium cam tavanlı. Yol tutuşu ve konforu baya iyi. Bu iki özelliği iyi dengelemişler. BMW’den sonra hiç kötü hissettirmedi, aratmadı. İç mekan ferah, çok geniş, malzeme kalitesi güzel. Yakıtta İstanbul şehir içi 1 saat yolculuk yapıyorsam 40 dakikası dur kalk trafik. Bu şekilde uzun süreli ortalama 6.2. Depoyu fulleyince 800 km menzil gösteriyor şu an. Genel olarak çok memnunum.
Negatif yönlerine gelecek olursak trim sesi konsolda biraz var. Yazın biraz daha oturabilir bilmiyorum ama o kadar rahatsız edecek derecede değil. Motor soğukken yokuşlarda D modunda iyi hissettirmiyor S’e alıyorum genelde. Çok çabuk ısınıyor zaten. Onun dışında performansı gayet yeterli. Mekanik el freni olmasaymış iyiymiş. Kamiq’e kablosuz CarPlay koyup Scala’ya koymamalarını beğenmedim. Keşke anahtarsız giriş de olsaymış diyorum bazen. Sonuç olarak düşünenler bayiye gidip mutlaka baksın.
-
Elzem gördüğünüz eksiklikten dolayı eklemeler yaptırdığınız kısımlar veya modifikasyonlar var mıdır? Varsa nelerdir?
-
Araç kameraları için dikiz aynasında ve bagajda usb standart olsa iyi olurdu. Kamera için kablo çekme dışında modifikasyon yapan var mı acaba?
-
2021 üretimlerde opsiyon olarak olması lazım aynada type-c. öyle hatırlıyorum.
-
Merhabalar, araç da silecek suyu uyarısı var mı? Bende hiç yanmıyor. Hayalet ekran var.
quote:
Orijinalden alıntı: basickitAraç kameraları için dikiz aynasında ve bagajda usb standart olsa iyi olurdu. Kamera için kablo çekme dışında modifikasyon yapan var mı acaba?
Kamera kablosunu nasıl monte ettiniz? Ben doğrudan çakmaklığa bağladım. Ayrıca, scalalarda kontak kapalı bile olsa type c ve çakmaklıkta elektrik oluyor, sürekli kamera kablosunu tak çıkar yapmak gerekiyor? Bu duruma bir çözüm var mıdır?
powerbank kullanıyorum. arabayı çok seyrek kullandığım için problem olmuyor. yardımcı olamayacağım maalesef
-
Arabayı çalıştırmak İçin frene basıp direk çalıştırıyor musunuz yoksa frene basmadan bir kez start düğmesine basıyor musunuz -
Tuşa basıp ekrandaki uyarı ışıkları sönene kadar bekliyorum. Sonra frene ve tuşa basıp çalıştırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsad1905 -- 27 Şubat 2021; 9:7:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet.erdem
Arabayı çalıştırmak İçin frene basıp direk çalıştırıyor musunuz yoksa frene basmadan bir kez start düğmesine basıyor musunuzhiçbir fark yok ikisi arasında
-
quote:
Orijinalden alıntı: gsad1905Yetkili servislere geri görüş kamerası gelmiş. 1690-2150 tl arasında fiyatlar veriliyor, bayiden bayiye fark var. Düşünenler servise sorabilir
Ben sorduğumda şerit çizgisinin dinamik olmadığı direksiyona duyarlı hareket etmediği söylenmişti. Size nasıl bilgi verdiler?
-
Bildiğiniz skoda rapid spaceback işte. Tipsiz bir araba. Ne hb ne de station wagon. Onun arası bir şey. Abartmayın. İleride sonu rapid gibi olacak. Unutulacak. Polo bile daha değerli olacak.
Bana da öyle söylediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X