|
Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (19. sayfa)
-
-
Bu araca B sınıfı diyosan bu işten anlamıyosun. Sınıf olayı sadece kullandığı platforma göre mi belirleniyor sanıyorsun? Ha bu arada kapış kapış gidiyor araç şu an bayilerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 8 Aralık 2020; 19:44:19 > -
Bugün ben de Lav mavisi 1.0TSI Premium alarak aranıza katıldım. -
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
aynı renk aynı kombinasyon bende var.
-
Teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın -
quote:
Orijinalden alıntı: blackcurse
Bu araca B sınıfı diyosan bu işten anlamıyosun. Sınıf olayı sadece kullandığı platforma göre mi belirleniyor sanıyorsun? Ha bu arada kapış kapış gidiyor araç şu an bayilerde.Ben büyük şehirlerden birinde yaşamaktayım vede bu otomobilden gördüğümü söyleyemem ama filo satışları olduğunu biliyorum.
Hız sabitleme
Yağmur sensörü
Otomatik klima vs bile bir çok otomobilin baz versiyonunda standart özellik olarak varken bu otomobilde mevcut değil.Ayrıca kullananların yalancısıyım Yalıtım iyi değil ve trim seslerinin olduğunu söylüyorlar.
Kısacası Sınıfının ne olduğu önemli değil ama bu yüksel ederleri hak eden bir otomobil olduğunu düşünmüyorum
-
Ben de geçen hafta kampanyalı fiyat ile kırmızı renk Skoda Scala premium aldım. 1.0 tsi motorun yetersiz kalacağını düşünmüştüm. Ancak, motor ve şanzıman uyumu çok çok iyi. Özellikle motorun torkunun görece yüksek olması standart bir kullanıcı için gayet yeterli. Çokça araba değiştirmiş biri olarak almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booris -- 11 Aralık 2020; 15:40:35 > -
Rengi çok güzel. Güle güle kullanın.
-
-
%50 ötv de beyaz scala gören duyan bilen var mı dostlar?
-
-
Teşekkür ederim, bunların birini aradım, diğerine gidip sormuştum. Böyle bi araç yok ellerinde. ankaradaki satılmış, istanbuldakinde hiç yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robben6969 -- 15 Aralık 2020; 17:12:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: boorisBen de geçen hafta kampanyalı fiyat ile kırmızı renk Skoda Scala premium aldım. 1.0 tsi motorun yetersiz kalacağını düşünmüştüm. Ancak, motor ve şanzıman uyumu çok çok iyi. Özellikle motorun torkunun görece yüksek olması standart bir kullanıcı için gayet yeterli. Çokça araba değiştirmiş biri olarak almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Hocam merhaba. Bizimde scala alma düşüncemiz var. Siz araçtan memnun musunuz. Tavsiye eder misiniz. Artı ve eksileri neler size göre. Sıfır Seat Arona 1.0 ile arasında kaldık.
-
Arona dar değil mi hocam? Scalanın en büyük artısı iç hacminin baya geniş olması. İç hacim önemli değil yüksek olsun diyorsanız sizin tercihiniz. Motor ve şanzuman aynı zaten. -
quote:
Arona dar değil mi hocam? Scalanın en büyük artısı iç hacminin baya geniş olması. İç hacim önemli değil yüksek olsun diyorsanız sizin tercihiniz. Motor ve şanzuman aynı zaten.Aronayı yakından inceleme fırsatı buldum. Arka kısım felan ilginç bir şekilde geniş geldi. Ama bagaj küçük. 400 lt. Kullanım yol tutuş güvenlik anlamında kafamız karışık biraz.
-
Kamiq ile arasında ne kadar fiyat farkı var? -
Kamiq varken neden scala alınır ki? Kamiq ile iç hacimleri , iç dizaynları birebir aynı araçların .Kamiq tasarım olarak bariz daha iyi duruyor . Ayrıca yeni trendlere uygun olarakta yüksek bir araç ve daha dolu. İmkanı olan varsa scala yerine kamiq tercih etsin.
Bu arada scala c segmenti ise kamiq de C suvdur.
Benim fikrim scala b-c arasına konumlandırılmış bir model. -
Tasarım olarak bariz daha iyi demek kişiye göre değişir. Ayrıca kamiqin iç hacmiyke scalanınki bir değil. Kamiqin aks aralığı daha dar scalaya göre ve ek olarak bagajı da 67 litre daha küçük. -
quote:
Kamiq ile arasında ne kadar fiyat farkı var?Sıfır bayiden bulmak şuan mümkün değil. İki araçta sıfır km de ikinci el sitesinden. Kamiq 250 scala cam tavanlı 245 istiyorlar. Kamiq renk yaris mavisi pek hoşumuza gitmedi scala beyaz. Kararsız kaldık biraz. Scala bagaj yaklaşık 60 lt daha büyük. Değer mi bilemedim. Birde kamiq yol tutuş falan nasıl. Uzun yolda 120 geçince titreme durumu ne olur bilemedim.
-
Ben scalanın genişliğini ve tasarımını daha çok sevdiğim için scala tercih ettim. Aronanın fiyatı nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X