Şimdi Ara

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
12
Favori
76.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bogulanbalik

Selam herkese, dün yagmurda ayna ısıtıcısini bı açıp bakayım dedim 30 dk sonra sürücü tarafındaki aynanın çatladigini fark ettim. Bu sabah Maslak Skoda da servis kaydı açtırdım garantiden yapılması için talep oluşturdular pazartesi cevap gelirmiş. Sasirdigim nokta servisteki arkadaşlar aynayı görünce bu problem gelmeye başladı diyip 5 6 kişi fotoğrafını çektiler benden önce aynı problemi yaşayan var büyük ihtimal. Pazartesi günü umarım garantiden değiştirilir yoksa sıkı bir şekilde kavga etmeyi düşünüyorum başınıza gelirse bilginiz olsun.

Biraz once Maslak Dogus otoda aradilar herhangi bir darbe hatta araci surekli sungerle yikadigim icin cizik bile olmamasina ragmen dis etken dediler ve 2.200 TL ucreti oldugunu soylediler. Ayna icin Yuce oto genel mudurluge sikayet ettim oradan haber bekliyorum. Gelisme oldukca buraya ekleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogulanbalik -- 2 Kasım 2020; 17:39:18 >

• Bogulanbalik B kullanıcısına yanıt

Hem bu problem gelmeye başladı deyip hem de dış etken demeleri çok saçma. Bir sorun varsa müşterinin yanında olmalılar, dış etken deyip işin içinden sıyrılmak kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nasıl bir dış etken olabilir ya kaldı ki sünger yumuşacık bişey.

Geçmiş olsun, üzücü bir durum. Umarım garantiden hallederler.

Scala ucuzluğunu, kalitesini gün geçtikçe göstermeye devam edecek anlaşılan. Hoş ucuz da sayılmaz. Corolladan pahalı.

• Arkadaşlar araç fena değil ama fiyatı yüksek. Platform kardeşleri Polo, İbiza falan bu aracın ( MQB A0 platformu ). 308 1.2 Puretech 130 HP EAT8 gibi bir arabayı %50’lik dilimde veriyor Peugeot. Scala’ dan çok daha iyi bir araba. 308 şuan tam bir f/p aracı.

• quote:

Biraz once Maslak Dogus otoda aradilar herhangi bir darbe hatta araci surekli sungerle yikadigim icin cizik bile olmamasina ragmen dis etken dediler ve 2.200 TL ucreti oldugunu soylediler. Ayna icin Yuce oto genel mudurluge sikayet ettim oradan haber bekliyorum. Gelisme oldukca buraya ekleyecegim.

Alıntıları Göster

Selam herkese,

Bugun Maslak Skoda servisten aradilar Yuce Oto tarafi onlarin musteri hizmetlerine bunun garantiden yapilamayacagini soylemis. Yarin Maslak Skoda nin Musteri hizmetleri yoneticisi ile gorusecegim ayrica Yuce Oto ile tekrar gorusup talep actirdim. Bence yine ayni seyleri soyleyip yaptirmayacaklar ben Linkedin uzerinden tum Skoda yetkililerini ekledim ve oradan kendilerine durumu izah edecegim baktim oda olmuyor dava yoluna gidecegim kucuk bir ayna icin olsa bile elimden ne geliyorsa yapacagim gerekirse araci bayinin onunde ustune pankart yaptirip birakirim o kadar para veriyorsunuz servis dis etken diyip isin icinden cikiyor aynada 1 cizik bile yok. Guncelleme oldukca buradan ekleyecegim size tavsiyem ayna isiticilarinizi bi deneyin basiniza gelirse servise gidin.

• 3 gün kirada kullandım. Pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Böyle arada kalan sınıfsız araçlar bana göre değil. Bu arada bana verilen araçta da ayna camı çatlaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 3 Kasım 2020; 17:45:38 >
  • quote:

Selam herkese,

Bugun Maslak Skoda servisten aradilar Yuce Oto tarafi onlarin musteri hizmetlerine bunun garantiden yapilamayacagini soylemis. Yarin Maslak Skoda nin Musteri hizmetleri yoneticisi ile gorusecegim ayrica Yuce Oto ile tekrar gorusup talep actirdim. Bence yine ayni seyleri soyleyip yaptirmayacaklar ben Linkedin uzerinden tum Skoda yetkililerini ekledim ve oradan kendilerine durumu izah edecegim baktim oda olmuyor dava yoluna gidecegim kucuk bir ayna icin olsa bile elimden ne geliyorsa yapacagim gerekirse araci bayinin onunde ustune pankart yaptirip birakirim o kadar para veriyorsunuz servis dis etken diyip isin icinden cikiyor aynada 1 cizik bile yok. Guncelleme oldukca buradan ekleyecegim size tavsiyem ayna isiticilarinizi bi deneyin basiniza gelirse servise gidin.

Alıntıları Göster

Merhaba Herkese,

Bugun Yuce oto Ve Maslak Skoda musteri hizmetleri ile telekonferans yaptik. 1 2 cumle ile tekrar bunun garanti kapsaminda yapilamayacagini soylediler. Bende kendilerine bu isi tuketici haklarina goturecegimi ayni zamanda sosyal medyada dile getirecegimi ve kendilerinin yoneticilerine linkedin uzerinden bu durumu bilgilendirecegimi soyledim ve garanti sartlarini kendilerine soyledim bu olayin bu sekillde olacagini bildigim icin garanti sartlarini ve kullanim klavuzunu sapik gibi okudum Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... . Bu gorusmeden 20 dk sonra servisten tekrar arandim ve tekrar degerlendirilecegini ve buyuk ihtimal ile garantiden yapilacagini soylediler. Ortalama 3 saat sonra servisten tekrar aradilar parcanin siparisinin yapildigini ve yarin saat 9 da gelip degisimi garanti uzerinden yapilacagini soylediler. Acikcasi bu surecte bu isin Skoda yada Scala ile ilgili oldugunu dusunmuyorum zamaninda Honda nin da boyle bir gocuk problemi olmustu bu tamamiyle bizim ulkemizde hakkinizi savasarak aramaniz gerektigi ile ilgili ben kendilerine caydirici olacak seyler soyledigim icin bunu kabul edip yaptilar yarin kendilerine de soracagim o kadar dis etken dediniz neden simdi degistiriyorsunuz diye. Bu sureci buradan bilerek paylastim basima bunlarin gelecegini biliyordum ve onlemlerimi almistim bu konu yada baska bir konuda sorun yasarsaniz belki surec ile ilgili bir yardimi olur.

helal olsun, peşinden koştunuz. emsal de oldunuz hatta.

• Keşke hiç bu kadar uğraştırmadan direkt yapsalardı buraya Skoda servis kalitesi yazsaydik ama durum bu umarım başka kimsenin başına gelmez sinir bozucu bir süreç.

Elbette öyle.

• Superb aracımda kapı içindeki şemsiyeleri deneme amaçlı ilk açışımda ikisi de kırıldı. Dandik ötesiymiş. Şemsiye kullanmıyorum normalde sadece denemek istemiştim. Garantiden değişemeyiz diye nazlanmışlardı. Demek ki üstelemek gerekiyomuş.

• Mojaverok kullanıcısına yanıt

Kullanmayı bilmediğiniz için öyle olmuştur. Kendiniz söylüyorsunuz.

mu dediler? Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 4 Kasım 2020; 23:53:3 >
  • cormen kullanıcısına yanıt

Onlara şemsiye konusunda tecrubesiz olduğumu söylemedim 😃. Siyah bir tuş var ona bastım tuttuğum plastik sap elimde dağıldı. Dur ötekine de bakıyım derken o da aynı şekilde gitti. Sanırım yazın sıcakta çürümüş plastik kısımlar . Kışın dağıldı. 250 tl dediler yenisine . Bimden 25 tl ye şemsiye alıp koydum ,skodadan sağlam 😂

• Iskaladın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok ilginç,eski aracım Fabia'da gelen şemsiye bayağı kaliteliydi benim:)

• Ceycey1103 C kullanıcısına yanıt

Eskiden herşey sağlamdı, şimdi maliyet düşürme çabası var.

• Mojaverok kullanıcısına yanıt

Benimde fabia'da ayna ayarlama tuşu kırılmıştı ,firmalar bir yerden verirken diğer yerden kısıyor malesef.

• Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

Yukarıda ki fiyatlardan B sınıfı hormonlu bir otomobili üstelikte bazı donanımları olmadan çok satacaklarını düşünmüyorum...

• Sabah gidip aynayi degistirdim bilginize.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.