Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Güven ÖZYER

yeni ve eski kasa arasında en fazla 10.000tl olur. o fark için eski kasa almaya değmez bence

Dediğiniz gibi 10000 tl fark olursa ki bencede en fazla o kadar olmalı sizin gibi düşünüyorum eski kasa alınmaz aslında ama 120 bin liralardan bahsediyor insanlar şaşırdım kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65-100 k arasında olacak deniyordu ama büyük ihtimal 65 ile 70 arası manuel benzinli başlangıç olur. 105-110 arası tdi dsg son olur. 80 e umarım 125 lik Manuel benzinli elegance donanım verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

65-100 k arasında olacak deniyordu ama büyük ihtimal 65 ile 70 arası manuel benzinli başlangıç olur. 105-110 arası tdi dsg son olur. 80 e umarım 125 lik Manuel benzinli elegance donanım verirler.

82 gibi filan olur 1.4 tsi elegance manuel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

65-100 k arasında olacak deniyordu ama büyük ihtimal 65 ile 70 arası manuel benzinli başlangıç olur. 105-110 arası tdi dsg son olur. 80 e umarım 125 lik Manuel benzinli elegance donanım verirler.

Yanlışım varsa düzeltin ama 77 bin gibi bir rakam Octavia fiyatı.82 az gibi sanki

• euro 3 tl yi geçerse, ki şu anda 2.90 larda bence ağustosa kadar geçer. o zaman tüm hesapları unutun. sadece kur farkından dolayı tüm araçlara %5-10 eklerler, o zaman evdeki hesap çarşıya uymaz işte.
  • 2015 1.6 TDI DSG Otomatik Elegance Modeli Superb 92.300 TL. 37 Bin tl peşinat istiyorlar. Kalan miktarı 4 yıl vade ile aylık 1.563 TL olarak ödersiniz diyorlar. Kaskoyu da onlardan yaptırmış haliyle bu ödeme tutarı çıktı ortaya.

Aracın sundugu oldukça büyük iç hacim, arka oturma alanı, bagaj hacmi rakiplerinden bariz farklı kılıyor modeli. Mondeo'nun 1.6 dizel otomatik versionu olmaması. 1.5 benzinli otomatik fiyatınında 8-9 bin tl daha fazla olması ayrıca arka oturma alanı dahil iç hacminin oldukça superbe göre dar olması gibi farklara bakınca yani sonuç olarak bana ideal geldi bu superb.

Ayrıca çok enteresandır ki 125 bin tl civarındaki passat modellerinde geri görüş kamerası yok. 92 bin liralık superbde geri görüş kamerası var. yani çok ilginç :D

Benim size sorum şu olacak. 1.6 tdi dsg passat comfortline 113 Bin TL. Superb 1.6 tdi dsg elegance paket 92.300. Arada yaklaşık 20 bin lira fark var. Superb elegance paketiyle comfortline passattan daha iyi yada benzer bir donanım ve kalite sunuyor mu sunmuyor mu ?

20 bin lira daha fazla olarak passat comfortline paketiyle superb elegance paketten, Passata daha geri görüş kamerası bile koymamışlarken daha iyi ne sunuyor?

Bu 20 bin lira daha ucuza alınabilecek skoda 1.6 tdi dsg elegance ile 20 bin lira fazla verip alınacak 1.6 tdi dsg passat comfortline paketi kıyaslarsak sizin öneriniz hangisi olacaktır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz09 -- 28 Mayıs 2015; 18:54:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz09

2015 1.6 TDI DSG Otomatik Elegance Modeli Superb 92.300 TL. 37 Bin tl peşinat istiyorlar. Kalan miktarı 4 yıl vade ile aylık 1.563 TL olarak ödersiniz diyorlar. Kaskoyu da onlardan yaptırmış haliyle bu ödeme tutarı çıktı ortaya.

Aracın sundugu oldukça büyük iç hacim, arka oturma alanı, bagaj hacmi rakiplerinden bariz farklı kılıyor modeli. Mondeo'nun 1.6 dizel otomatik versionu olmaması. 1.5 benzinli otomatik fiyatınında 8-9 bin tl daha fazla olması ayrıca arka oturma alanı dahil iç hacminin oldukça superbe göre dar olması gibi farklara bakınca yani sonuç olarak bana ideal geldi bu superb.

Ayrıca çok enteresandır ki 125 bin tl civarındaki passat modellerinde geri görüş kamerası yok. 92 bin liralık superbde geri görüş kamerası var. yani çok ilginç :D

Benim size sorum şu olacak. 1.6 tdi dsg passat comfortline 113 Bin TL. Superb 1.6 tdi dsg elegance paket 92.300. Arada yaklaşık 20 bin lira fark var. Superb elegance paketiyle comfortline passattan daha iyi yada benzer bir donanım ve kalite sunuyor mu sunmuyor mu ?

20 bin lira daha fazla olarak passat comfortline paketiyle superb elegance paketten, Passata daha geri görüş kamerası bile koymamışlarken daha iyi ne sunuyor?

Bu 20 bin lira daha ucuza alınabilecek skoda 1.6 tdi dsg elegance ile 20 bin lira fazla verip alınacak 1.6 tdi dsg passat comfortline paketi kıyaslarsak sizin öneriniz hangisi olacaktır ?

Hocam birçok kişide skodaya karşı bir ön yargı var.veya Volkswagene karşı bir sempati.açıkcası 10 Yıldır Volkswagen kullanıcısıyım ve arabamı Değiştirme kararı alınca ilk işim tdı dsg bir golf 7 bakmak oldu.lakin zamdan evvel bana 96 bin fiyat çıkartınca orda bir dur vw dedim.benim görüşüm Doğuş otonun pazarlama stratejisi ben passatı golfü yapıyım Donanım fazla koymayın zaten alacak her şekilde alır,skodayıda doldurayım uzun vadeli biniciyede bunu satarım mantığıdır.ama bu Süperbi çok beğendim style veya L&K alamasamda daha donanımsız versiyonunu alırım diye düşünüyorum.her türlü passattan donanımlı ve ucuz olacağı kesin

• Bu skodanın sitesindeki 2015 yılı 1.6 tdi dsg elegance 92.300 TL yazan fiyat şu resimdeki ağustos civarı gelmesi beklenen yeni modele ait değil mi ? Yoksa bu yeni gelecek modelin fiyatı daha belli değil mi ?

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)
  • Ayaz09 A kullanıcısına yanıt
    Yeni gelecek modelin fiyati belli değil.

• O fiyat mevcut kasa için; yeni kasanın fiyatları henüz belli değil.

• Teşekkür ederim. Yanlış bir bilgiyle heves etmişiz. İnşallah 100 lirayı geçmezde umutlarımız boşa çıkmaz
  • yeni kasa passata göre 5 bin ile 30 bin arası ucuz olur.olması gerekn yoksa kimse almaz .gider passatı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

quote:

Yanlışım varsa düzeltin ama 77 bin gibi bir rakam Octavia fiyatı.82 az gibi sanki

o 77binlik octavia manuel değil, dsg şanzımanlı. Ayrıca üzerinde 140hp lik tsi mevcut.

Bahsedilen süperb ise manuel vitesli 125hp lik tsi'lı olan.

Yani 1.4 Octavia elegance ın manueli ve 125 lik motoru olsaydı büyük ihtimalle 69 bin felan olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

quote:

o 77binlik octavia manuel değil, dsg şanzımanlı. Ayrıca üzerinde 140hp lik tsi mevcut.

Bahsedilen süperb ise manuel vitesli 125hp lik tsi'lı olan.

Yani 1.4 Octavia elegance ın manueli ve 125 lik motoru olsaydı büyük ihtimalle 69 bin felan olurdu.

Doğru diyorsunuz hocam dsg/manuel farkını göz ardı etmişim ben ki birde hp farkı var.o zaman umarım Demiş olduğunuz rakamlardan gelir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

yeni kasa passata göre 5 bin ile 30 bin arası ucuz olur.olması gerekn yoksa kimse almaz .gider passatı alır.

Ne yalan söyleyim Bende aynen öyle yaparım

• Bu 65.000 TL'den baslar 90.000 TL'ye full unu aliriz diyenler,bence buyuk hayal kirikligina ugrayacaklar :)

• 1.4 tsı 150 bg act düşünüyorum dsg
  • Babam istiyor bu araçtan skoda ya haber bırakmıştım fiyat belli olunca arayın diye. Tabi aranmayınca ben aradım. Dizel otomatik en yüksek paket opsiyonsuz haliyle 105-110 bin arası dendi. Bende 110 yani dedim evet dedi konuştuğum yetkili

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Bu 65.000 TL'den baslar 90.000 TL'ye full unu aliriz diyenler,bence buyuk hayal kirikligina ugrayacaklar :)

eski kasalarda passat la superp arasında 5-35 bin fark vardı donanıma göre.şimdide yine yeni kasalarda 5-35 bin fark olması lazım.yoksa satmaz.niye deresen passat varken almz insanlarımız.zaten marka algısı var.niye gidip aynı fiyatlarda skoda super alsın.arada ciddi fiyat farkı olmalıki skoda superb alsın.yoksa almaz.eğer yanlış fiyatla cıkarsa satmaz.ben olsam eğer arada ciddi fiyat farkı yoksa gidip passat alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself

Babam istiyor bu araçtan skoda ya haber bırakmıştım fiyat belli olunca arayın diye. Tabi aranmayınca ben aradım. Dizel otomatik en yüksek paket opsiyonsuz haliyle 105-110 bin arası dendi. Bende 110 yani dedim evet dedi konuştuğum yetkili

En yüksekten kasıt sanırım L&K Donanım değildir.style Yada eski adıyla elegance donanımın Dediğiniz gibi 105-110 fiyat aralığında gelmesi muhtemeldir.acaba Türkiye'ye gelecek en donanımlı araç Özellikleri ne olacak

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.