Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Bu 65.000 TL'den baslar 90.000 TL'ye full unu aliriz diyenler,bence buyuk hayal kirikligina ugrayacaklar :)

eski kasalarda passat la superp arasında 5-35 bin fark vardı donanıma göre.şimdide yine yeni kasalarda 5-35 bin fark olması lazım.yoksa satmaz.niye deresen passat varken almz insanlarımız.zaten marka algısı var.niye gidip aynı fiyatlarda skoda super alsın.arada ciddi fiyat farkı olmalıki skoda superb alsın.yoksa almaz.eğer yanlış fiyatla cıkarsa satmaz.ben olsam eğer arada ciddi fiyat farkı yoksa gidip passat alırım.

Tamam anladik satmaz :))

Yahu olay o alir bu almaz degil olay, ne kadar stokla calisacaklar bunu biliyor musunuz ? Passat'in 1/4 u kadar ithal edilecek bu arac hatta daha azi, satilamamasi gibi bir durum olmaz, rahat olun! Ne kadar cok satmasini istediklerini ise bilmiyoruz ama onceki referanslara bakarsak Skoda Turkiye oyle cok satayim derdinde bir distributor degil!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ne kadar karamsarsınız, siz sanırım durumları bilmiyorsunuz.

Pazar araştırmalarının en ucuz çeşiti forumlara bakmaktır. Siz kendi dilinizle kendinizi yakıyorsunuz. Buralarda biz bizeyiz diye düşünüyorsunuz ama öyle değil. Sessizde olsalar tüm firmalar forumları takip eder. İstekleri dinler. Ses çok çıkıyorsa ona göre uygular. Siz burada 65'e gelmez, 120'de biter muhabbeti yapıyorsunuz. Adamın 100'e vereceği varsa vermez-ben olsam bende vermem- Bundan dolayı burada beklentilerimizi konuşalım, yoksa iş yaş. Ki 65'den başlatmayıp ne yapacak. Passat Trendline 72, boş felan demeyin, çoğu insan önce fiyatına bakıyor.

Benim ailem arabaya çok para vermeyi sevmezler, ama Skoda'yı-2 Octavia alacak kadar- seviyorlar. 1.4 Tsi Elegance için kaç kere gidip son anda caydılar. Bu yenisi 75'e gelse gene almak isterler. Belki alırlar; ama fiyatı Passata yaklaşırsa, ne gerek var şimdi derler. Zaten Skoda'nın özelliği -mantıklı- araçlar satması. Bundan vazgeçerlerse insanlarda Skoda'dan kolayca vazgeçer.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz. Zaten fiyatlandirma mantikli olmasa insanlar bu parayi vermisken passat alayim diyebilir. Hatta uçuk rakamlar olursa mondeo yeni gelecek 1.6 dizel avensis insignia bir suru alternatif ortaya cıkar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

quote:

Bu 65.000 TL'den baslar 90.000 TL'ye full unu aliriz diyenler,bence buyuk hayal kirikligina ugrayacaklar :)

eski kasalarda passat la superp arasında 5-35 bin fark vardı donanıma göre.şimdide yine yeni kasalarda 5-35 bin fark olması lazım.yoksa satmaz.niye deresen passat varken almz insanlarımız.zaten marka algısı var.niye gidip aynı fiyatlarda skoda super alsın.arada ciddi fiyat farkı olmalıki skoda superb alsın.yoksa almaz.eğer yanlış fiyatla cıkarsa satmaz.ben olsam eğer arada ciddi fiyat farkı yoksa gidip passat alırım.

Tamam anladik satmaz :))

Yahu olay o alir bu almaz degil olay, ne kadar stokla calisacaklar bunu biliyor musunuz ? Passat'in 1/4 u kadar ithal edilecek bu arac hatta daha azi, satilamamasi gibi bir durum olmaz, rahat olun! Ne kadar cok satmasini istediklerini ise bilmiyoruz ama onceki referanslara bakarsak Skoda Turkiye oyle cok satayim derdinde bir distributor degil!

skoda müdürünün acıklamalarını okudum 65 den başlayıp en ful dizel otomatiği 95-100 olacak dedi.ayrıca yeni superb te skoda müdürnün hedefi şuankinin 2 katı satmak istiyorlar.yani fazla adetli getircekler.

• Bugün fuara gittim.
    Style en fullu 105 bin dediler.
    Temmuz sonu fiyatlar belli olacakmış.

• fuarda cektiğim yeni skoda superb fotoğrafları.
     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili) YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

• Beyaz olmuyor araba ne kadar güzel olsa da..

• fuarda fiyatıda sordum temmuzda belli olacakmış.internet sitelerinde skoda müdür 65 den başlayıp en üst donanım 1.6 dizel otomatik 95-100 olacak dedi.
  • belki kavga cıkacak ama auto bıld te yeni skoda superb le mercedes e serisi karşılaştırması yapılmış.

autobild.de
    Der neue Skoda Superb schlägt die Mercedes E-Klasse - autobild.de
    http://www.autobild.de/artikel/skoda-superb-mercedes-e-klasse-test-5755174.html

• Ben 105 ten aşağı beklemem ama 100 iyi fiyat hatta 99 yazacaksın tam pşskolojik AL olur araba. 😀

• hocam şuanki en üst donanım dizel otomatik 93 bin.hadi yeni kasa diye taş catlasın 100 bin olsun.cünkü marka algısı var.bunun böyle olması lazım.passata yeni kasad okdara zam geldi.bunada bukadar gelir.cünkü fiyat önemli yoksa insanlar gider passat alır.
  • 1.6 TDI DSG en üst donanım 105 olur diye tahmin ediyorum.
  • 1.4 TSI 125 HP Ambition manuel (Passattaki Comfortline a denk) hakkında fiyat tahmininde bulunabilecek var mı ?

Aynı şekilde 1.4 TSI ACT 150 manuel Elegance ( Passattaki Highline a denk) fiyatını da çok merak ediyorum.Passattan 1-2 bin lira ucuz olacaksa yine hayalkırıklığı olur.İnsanları Passatın cazip ikinci eldeki durumundan vazgeçirip Superb'e çekebilmeleri için çok mantıklı bir fiyat belirlemeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Bugün fuara gittim.
    Style en fullu 105 bin dediler.
    Temmuz sonu fiyatlar belli olacakmış.

Güzel olur gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

1.4 TSI 125 HP Ambition manuel (Passattaki Comfortline a denk) hakkında fiyat tahmininde bulunabilecek var mı ?

Aynı şekilde 1.4 TSI ACT 150 manuel Elegance ( Passattaki Highline a denk) fiyatını da çok merak ediyorum.Passattan 1-2 bin lira ucuz olacaksa yine hayalkırıklığı olur.İnsanları Passatın cazip ikinci eldeki durumundan vazgeçirip Superb'e çekebilmeleri için çok mantıklı bir fiyat belirlemeleri lazım.

85-90 bin olu tahmini.kafadan 15 bin olur.öyle 1-2 bin arası düşük olursa hüsran olur.skoda müdür acıkladığına göre 65 binden başlıyıp en üst donanım dizel otomatik 95-100 bin olacak dedi.
  • Şu anda bayiden çıktım adam 135 bin olcak yenisi diyor kendini passatla kıyasladı

• Şıkodaya 100bin verilir mi gözünüzü seveyim

90bine güzel olurdu

Bu arada bana bir Skoda görevlisi şöyle dedi:

2016 Mart ayına kadar dizel gelmeyecek, önce eldeki eski kasa makyajlı dizel otomatikler satılmaya devam edecek, stoklar bitince, dizel otomatik de ürün gamına katılacak..

Ne derece doğru bilemem... Ama niye yalan olsun?

İlk etapta 1.4 Tsi lar gelecekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 31 Mayıs 2015; 18:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Şıkodaya 100bin verilir mi gözünüzü seveyim

90bine güzel olurdu

Bu arada bana bir Skoda görevlisi şöyle dedi:

2016 Mart ayına kadar dizel gelmeyecek, önce eldeki eski kasa makyajlı dizel otomatikler satılmaya devam edecek, stoklar bitince, dizel otomatik de ürün gamına katılacak..

Ne derece doğru bilemem... Ama niye yalan olsun?

İlk etapta 1.4 Tsi lar gelecekmiş...

Her bayi elindekini bitirmeye çalışıyor.az önce bana dedikleri son parti Süperbler geldi elimde 2 tane var onlarda bugün yarın satılır dahada gelmez.ağustosta yeni Süperb benzinliler gelir kasım gibi dizeller gelir.her türlü yılbaşını beklicem bu aracı alsamda başka araç alsamda

• Bana da autoshow da ekim ayında yeni kasa dizeller gelecek dediler.

• Gelirse Ekim'e gelmezse Kasım'a artık

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.