Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya fiyatlarından gelse ne güzel olmaz mı..

Bugünün euro fiyatından hesapladığımızda ki 2.97 küsür, L&k donanım yani en üst paket 114 bin tl'ye geliyor 2.0 tdi 147 bg siz ona 150 bg deyiverin.

Ülkemizdeki '' vatandaş sevici '' vergiler olmasa şu harika motor ve şanzımana ( dsg 6 ileri kullanılıyor bu motorla birlikte, sorunsuz denilebilir 7 ileri ile karıştırmayın) bu para hiç bir şey, alternatifleri ile karşılaştırırsanız.

Almancası olanlar konfigüre edebilir linke tıklayarak ( sağ kolonda konfigurator yazıyor). Ben yarım yamalak ingilizcem ile anladım diyebilirim. Fakat sadece 2.0 tsi ve 2.0 tdi ve varyantları satışta, ben 1.4 tsi 150 bg otomatik bekleyenlerdenim, bu durum beni üzdü..

http://www.skoda-auto.de/models/superb-neu/overview_2/

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Almanya fiyatlarından gelse ne güzel olmaz mı..

Bugünün euro fiyatından hesapladığımızda ki 2.97 küsür, L&k donanım yani en üst paket 114 bin tl'ye geliyor 2.0 tdi 147 bg siz ona 150 bg deyiverin.

Ülkemizdeki '' vatandaş sevici '' vergiler olmasa şu harika motor ve şanzımana ( dsg 6 ileri kullanılıyor bu motorla birlikte, sorunsuz denilebilir 7 ileri ile karıştırmayın) bu para hiç bir şey, alternatifleri ile karşılaştırırsanız.

Almancası olanlar konfigüre edebilir linke tıklayarak ( sağ kolonda konfigurator yazıyor). Ben yarım yamalak ingilizcem ile anladım diyebilirim. Fakat sadece 2.0 tsi ve 2.0 tdi ve varyantları satışta, ben 1.4 tsi 150 bg otomatik bekleyenlerdenim, bu durum beni üzdü..

http://www.skoda-auto.de/models/superb-neu/overview_2/

114k fiyat çok fazla.güncel kasa fiyatından %7 Zamlı denmişti ama yinede belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Ancak bizim ülkemize L&k donanım gelmeyecektir o yüzden böyle yazdım üstat. Style donanım yani eski elegance tdi 120 bg 105 bin maks gelirse bence çok iyi bir alışveriş olur, şu şartlar dahilinde. Ama umarım sizin dediğiniz fiyatlarla gelir
  • Elâlem Passat ile karşılaştırıyor biz hala bekliyoruz gelmesini :)

• quote:

Ancak bizim ülkemize L&k donanım gelmeyecektir o yüzden böyle yazdım üstat. Style donanım yani eski elegance tdi 120 bg 105 bin maks gelirse bence çok iyi bir alışveriş olur, şu şartlar dahilinde. Ama umarım sizin dediğiniz fiyatlarla gelir

Hocam bende seçim öncesi 105 maksimum olur diye düşünmüştüm ama seçim sonu durumlar ortada.l&k Türkiye'ye gelmez diye hiç düşünmedim ama olurda gelmezse style donanımın satış fiyatını arttırırlar gibime geliyor.

• superb öyle bi fiyatla gelecekkki... üstüne 2-3 daha koyarsan muhadil passatını alırsınız.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    1.6 tdi dsg comfortline, navigasyon, açılır tavan,ambiyans aydınlatma, elektrilkli otomatik katlanır aynalar, bixenon led high ön farlar, navigasyon+hayalet ekran büyük boy ekran birlikte 133 bin tl fiyat aldım bugün. Yani bu kadar dolu bir Passat 133 bin tl ise, dolu Superb maksimum 105 olmalı, yani 100 bin tl'yi geçmemeli ama hadi neyse. Bakacağız Ağustos ayında
  • dsgyle gelmesi beklenen bisey ama handikap bence kardesler sanziman resmen arizali.araba mukemmel olmus passati begenmeyenlerin kalbini calabilir,hatta passata gonul verenleri bile uygun fiyatiyla cezbedebilir

• quote:

1.6 tdi dsg comfortline, navigasyon, açılır tavan,ambiyans aydınlatma, elektrilkli otomatik katlanır aynalar, bixenon led high ön farlar, navigasyon+hayalet ekran büyük boy ekran birlikte 133 bin tl fiyat aldım bugün. Yani bu kadar dolu bir Passat 133 bin tl ise, dolu Superb maksimum 105 olmalı, yani 100 bin tl'yi geçmemeli ama hadi neyse. Bakacağız Ağustos ayında

O kadar dolu bir Superb neden 30 bin lira ucuz olmak zorunda? Nedir yani bu saçma fikrin kaynağı?

Passat'tan hiçbir eksiği olmayacak, daha büyük bagajı ve iç hacmi (arka diz mesafesini saymıyorum artık) olacak ama 30 bin lira ucuz olacak. Şaka mı bu? VW AG'nin stratejisinden ötürü 10 bin TL fark olur en fazla ki o bile gereksiz bence.

Superb bu jenerasyonda artık kendini aşmış. Garip garip fikirler yürütmeyin.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Aynı donanımlarda olup Octavia ile Golf - Jetta' nın arasında neden senelerdir 10-15 bin TL fark var ise o yüzdendir belki de.

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    Bu ay içerisinde belli olacak fiyatlar demişti Yüce Autoshow' da.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Aynı donanımlarda olup Octavia ile Golf - Jetta' nın arasında neden senelerdir 10-15 bin TL fark var ise o yüzdendir belki de.

Komikmiş. Aynı donanımdaki Golf ve Octavia fiyatlarını yazar mısın?

Ek vergili Jetta nereden dahil oldu konuya, o da muamma.
  • 1.6 TDİ 120 hp prestij olanı 110 bin

• başlangıç fiyatından başlayarak en üst donanım dizel otomatik olaraka passata göre 5-30 bin arası fark olmalı.daha düşük olmalı
  • Passat tan eksiği mi var ki düşük olsun?
    Ha olsa süper olur.
    Passatın 130 olduğu yerde 110 bile makul fiyat.
    4-5 yıllık benzin parası.

• marka algısı var olmazsa kendi kaybeder.ayrıca olursada bundan hem tüketici kazanır hemde skoda kazanır.sonuçta iki tarafta kazançlı cıkmış olur.şuda var fiyatı pahalı tutup vw passat zarar görmesin diye yaparlarsada coğu kişi passat alır.benice tüketici kazanmalı yani uygun fiyat olmalı.
  • Daha önce de yazdım; konu tekrar dönüp dolaşıp aynı yere geldiği için yine yazıyorum, tabi ki benim kisi tamamı ile öngörü sonuçta bir referansım yok ama Superb öyle sanıldığı gibi değil, Passat'a olabildiğince yakın bir fiyat ile gelecek.. İlk zamanında yazılan 65.000 TL başlangıç fiyatı çok romantik bir fiyat.. Son zamlardan sonra 70.000 TL'nin altında olmayacağını düşünüyorum ki aynı zamanda bu manuel vites benzinli baz donanım hiç çıkmayabilir bile.. Gerçekten çok merak ettiğim bir araç benim de.. Skoda Türkiye daha neyi bekliyor onu da merak ediyorum!
  • xCixLandx kullanıcısına yanıt
    Kahin olmaya gerek yok fiyatlar neredeyse belli, Almanya satış fiyatlarına bakıp hesaplayabilirsiniz Octavia vs Almanya fiyatını euro'yla çarptığımda şuanki türkiye satış fiyatını buldum buyrun;

1.6 TDI 120HP Elegance 95.250 gibi bir fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 2 Temmuz 2015; 13:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

O kadar dolu bir Superb neden 30 bin lira ucuz olmak zorunda? Nedir yani bu saçma fikrin kaynağı?

Passat'tan hiçbir eksiği olmayacak, daha büyük bagajı ve iç hacmi (arka diz mesafesini saymıyorum artık) olacak ama 30 bin lira ucuz olacak. Şaka mı bu? VW AG'nin stratejisinden ötürü 10 bin TL fark olur en fazla ki o bile gereksiz bence.

Superb bu jenerasyonda artık kendini aşmış. Garip garip fikirler yürütmeyin.

Birincisi bu fiyatın bu kadar yüksek olmasındaki ana sebep 10.900 tl tutan navigasyon ve hayalet ekran. Bu donanım Skoda'da mevcut değil. İkincisi marka algısı.

Şu an Renault Megane kullanıyorum. 52 bin tl'ye almıştım 2011 yılında. Benim aracımla aynı donanımda ki bir Bmw o zamanlar 90 bin tl civarındaydı. Neden ? Marka algısı vesaire.

Superb ile Passat aynı donanımlar ile aynı fiyata satılsa hangisini tercih eder insanlar elbette Passat'ı.

O yüzden yırtma kendini fazla arkadaşım neden düşük olmak zorunda diye. Passat'a nazaran düşük olmak zorunda.

• quote:

Birincisi bu fiyatın bu kadar yüksek olmasındaki ana sebep 10.900 tl tutan navigasyon ve hayalet ekran. Bu donanım Skoda'da mevcut değil. İkincisi marka algısı.

Şu an Renault Megane kullanıyorum. 52 bin tl'ye almıştım 2011 yılında. Benim aracımla aynı donanımda ki bir Bmw o zamanlar 90 bin tl civarındaydı. Neden ? Marka algısı vesaire.

Superb ile Passat aynı donanımlar ile aynı fiyata satılsa hangisini tercih eder insanlar elbette Passat'ı.

O yüzden yırtma kendini fazla arkadaşım neden düşük olmak zorunda diye. Passat'a nazaran düşük olmak zorunda.

Oooov çok mantıklı. Öldüm, dıkşın dıkşın, çıkayım hemen.

Megane ile 1 Serisi'ni kıyaslayıp, oradan SuperB-Passat kıyasına zıplayan adamla otomotive dair herhangi bir şeyi tartışmam bile. Kafandaki algılarla, minik evreninde iyi yolculuklar sana.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.