Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunların mı var senin arkadaşım ? Diyelim Passat ile aynı fiyata geldi memnun mu olacaksın bu fiyattan anlamadım ki. Dahası seninle tartışmıyorum tespitte bulunuyorum.

Beğen ya da beğenme iki aracı yan yana koy aynı donanım aynı malzeme kalitesi her şeyin aynı olduğunu var say. Hangi aracı tercih edersiniz diye yoldan geçene sor - ki bu yabancı bir otomobil programında yapıldı, bir önceki kasa Superb işlek bir caddede parkedilerek- nasıl sonuçlar çıkacak tahmin edebilirsin.

Yoksa sonuç olarak Coca Cola'da kolalı bir içecek, Le Cola'da. Ne zaman ki Skoda Volkswagen gibi algılanmaya başlar tüketici nezdinde işte o zaman istediği fiyatları etiket olarak koyabilir. Hyundai'nin Kuzey Amerika'da hali hazırda yaptığı fiyatlama gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİDUS1

1.6 TDİ 120 hp prestij olanı 110 bin

kaynak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

Kahin olmaya gerek yok fiyatlar neredeyse belli, Almanya satış fiyatlarına bakıp hesaplayabilirsiniz Octavia vs Almanya fiyatını euro'yla çarptığımda şuanki türkiye satış fiyatını buldum buyrun;

http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_Limo_Combi_PuA_2015_06_05.pdf

1.6 TDI 120HP Elegance 95.250 gibi bir fiyata geliyor.

Dizel ile 1.4 Tsi 150 Hp arasında 750€ var onun fiyatı ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 tdi modeli 100 bin liradan fazla olmayacaktır bence.

• DeepNote kullanıcısına yanıt
    aldınız mı passatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Kahin olmaya gerek yok fiyatlar neredeyse belli, Almanya satış fiyatlarına bakıp hesaplayabilirsiniz Octavia vs Almanya fiyatını euro'yla çarptığımda şuanki türkiye satış fiyatını buldum buyrun;

http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_Limo_Combi_PuA_2015_06_05.pdf

Bu durumda 93k civarı gibi gelir ama benm şahsi fikrim 1.6 TDI elegnce' ın 90 bin civarında geleceği ama bir yandanda Skoda bayide çalışan arkadsm fiyatların 68k ' dan başlayacağını söyledi.kesin olan bisey var Almanya fiyatlarından yüksek gelmesi olası değil 4-5 bin aşağı gelir diye düşünüyorum.

• Millet olarak yolunmaya alışmış olduğumuz ne kadar belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben simdi skodayla gorustum superb 1.6tdi dsg eylul ekim gibi gelir dediler fiyat olarakta passattan 15 20bin ucuz olacagini soylediler, bu hafta ici passat alacaktim kafam karisti sizce beklemelimiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

quote:

Bu durumda 93k civarı gibi gelir ama benm şahsi fikrim 1.6 TDI elegnce' ın 90 bin civarında geleceği ama bir yandanda Skoda bayide çalışan arkadsm fiyatların 68k ' dan başlayacağını söyledi.kesin olan bisey var Almanya fiyatlarından yüksek gelmesi olası değil 4-5 bin aşağı gelir diye düşünüyorum.

Benzinli dizel arasında 2 bin mi olacak?Bu işte saçmalık var o zaman Skoda 1 tane benzinli araba satamaz.En az 7-8 bin olacak ki insanlar benzinliye yönelsin.Bugüne kadar fiyatlandırmalar öyle oldu.Vw şu an 8-10 bin fark koyuyor.

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Woswogen 16bin fark koymus

• pilot0018 P kullanıcısına yanıt
    Hayır üstat, hanım Superb'i çok beğendi. Çok geniş bir aileyiz dolayısıyla bagaj ve arka koltuk diz mesafesi falan çok önemli. Hangi fiyatlardan hangi donanımlarla piyasaya gireceğini görmeden ve adam gibi incelemesi yapılmadan araç almayı düşünmüyorum
  • Ben tüm motor tiplerinde 6 ileri Dsg kullanıldığına dair bir yazı paylaşmıştım burada. Amma velakin abstraction bilgiyi düzeltti. Superb'de de alıştığımız ! 7 ileri çift kavrama şanzımanlar kullanılıyor 1.6 ve daha düşük hacimli motorlarda. 2.0 tsi ve 2.0 tdi motorlarda yüksek tork mukavemetli 6 ileri Dsg varmış.

Alt tarafta abstraction listeyi paylaştı, üzgünüm kafanızı karıştırdığım için :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 9 Temmuz 2015; 13:20:21 >
    Gerçekten helal olsun. Umarım en kısa zamanda tüm vag grubu vazgeçer 7dsgden.

6dsg benimde bildiğim kadarıyla yağlı kavramaya sahip. Demek bu şanzımanı tüketim ve performans olarak iyileştirip sunacaklar.

Arkadaşlar umarım fiyatlar dediğiniz gibi olur ama highline passat donanımıda superb, elegance oluyor sanırım, 1.6tdi dsg elegance bence 110.000 den aşağı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bütün motor tiplerinde 6 ileri dsg kullanmaları dikkat çekici yaş tahtaya basmak istememişler belli ki.

Bu linkte tüm dizel ve benzinli motorlar ve onlarla konfigüre edilen şanzımanların listesi ve yakıt tüketim değerleri var

http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/3v3/69116#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=3V3&cc-carline=69116&cc-equipment=&cc-motor=135353&cc-color=2C2C&cc-interior=BS&cc-packages=&cc-view=step2&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_L5_BS_2C2C_%22%7D

Neden Volkswagen bu cihete gitmedi anlamak mümkün değil. 6 ileri Dsg, Renault'un kullandığı Edc kadar sorunsuz bir şanzıman. Yüksek torka dayanıklı ve uzun ömürlü olarak biliniyor. Zira bu şanzımanı tüm araçlarında kullansa Dsg'den ürküp başka markalara kayan tüketiciler Volkswagen'e dönecektir.

DeepNote: Edc ile ilgili bilip bilmeden atan veletlere itibar etmeyin. 2 fluence bir megane var hepsi edc şanzıman ve 100 bin km'ye dayandılar, taş gibi şanzıman gram sorun yok. Dsg 6 ileri de böyle.

EDC güzel katılıyorum ama yüksek torka dayanıklı değil.Oda dsg gibi 250 ile limitli.Sanırım kısa süre önne 130 ve 160 lık dizel motorlar için yeni bir edc şanzıman çıkardılar ama.

Keşke dediğiniz gibi olsa...

Fakat 6-gang yazanlar 6 ileri manuel şanzıman. 1.4 tsi 1.6 tdi ve 1.8 tsi motorlarda 7 dsg var, hala aynı terane maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 9 Temmuz 2015; 12:08:25 >

• Marmaratic ne yazık ki öyle fiyatlar göreceğiz gibi. Kırk yılda bir arabaya gerçekten sahip olmak istedim ona da o parayı vermek uygun olur mu diye düşünüyorum.

Abstraction, haklısınız ben 6 gang'ı görünce hemen Dsg ile ilişkilendirdim. Meğer 6 gang manuel şanzımanmış söylediğiniz gibi

Weba, evet edc 6 ileri 240-250 tork dayanımlı teknik olarak 1.5 dci motorlar 260 tork'a kadar çıkıyor ama şanzımana yüklenmemek için tork'ta kırpma yapıldığını duydum. Ama buna rağmen hiç sorun çıkarmıyor Edc. Yokuş inerken ve sıkışık trafikte hangi vitese geçeceğini şaşırması dışında. Bu durumda tork konvertörlü otomatik vitesler dışındaki viteslerde zaten sık olan bir durum. Şanzımanın gözlerinin olması lazım, a evet yokuş çıkacağım şimdi devir göstergesine bakmadan dur vites küçülteyim şimdiden demesi için :) Özellikle çift kavramada belirgin. İki kavrama çalıştığı için kafası daha çok karışıyor. Ama bu durum konfora küçük bir kesik atsada sağlamlığına yönelik bir veri değil.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Yalnız şu listede yüksek hacim motorlarda yani 2.0 tsi varyantaları ve 2.0 tdi'larda 6 dsg var. Bir karışıklık mı oldu acaba. Ben konfigüratörden bakınca şu listeyi görüyorum hocam

Hangi motor, şanzıman, donanımı düşünüyorsunuz ? Bence insan içine sineni yapmalı. Bugün katlanır ayna, 18 jant, ön park sensörü, gelişmiş gösterge gibi standart donanımlardam, kör nokta uyarısı, çarpışma engelleyici güvnelik donanımarına kadar onlarca eksiği olan 1.16 dizel otomatik 120 bine peynir ekmek gibi satılıyorsa, bir cla 145–150 bine satılıyorsa, superb parasını sonuna kadar hakedecek demektir. 5–6 sene güncel kalacak kasasyla, büyüklüğü ve heybetiyle şahane bir tercih superb. Yukarıda biri söylemiş yan yana koysa passatla diye. Yan yana koysak herkes superbi seçer. O kadar karizmatik bir araç. Millet önyargıdan gidip bakmıyor.

Ha birde şu 7dsg ye çözüm olsa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Yalnız şu listede yüksek hacim motorlarda yani 2.0 tsi varyantaları ve 2.0 tdi'larda 6 dsg var. Bir karışıklık mı oldu acaba. Ben konfigüratörden bakınca şu listeyi görüyorum hocam

http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/3v3/69116#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=3V3&cc-carline=69116&cc-equipment=&cc-motor=135351&cc-color=2C2C&cc-interior=BS&cc-packages=&cc-view=step2&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%225_5C_BT_2C2C_%22%7D

Zaten 2.0 vag araçlarında 6dsg kullanılıyor hocam. Şuanda öyle.

• Donanım listesi yayınlandımı? Style pakette falan neler standart?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.