Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.772
Cevap
115
Favori
482.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benden daha çok eşim bayıldı bu araca. Bu benim hayran olmadığım anlamına gelmiyor elbette. 1.4 Tsi 150 bg dsg düşünüyordum ilk etapta ama Türkiye'de benzinli araç sahibi olmayı düşünmek risk, çok rahat trafikte her gün işe gidip gelmeme ve dünya petrol fiyatlarının çok uzun yıllar 50 dolarlar civarında gezeceğini görmeme rağmen.

Dolayısıyla 1.6 tdi dsg düşünüyoruz, yüksek ihtimalle style paket gelirse l&k paket düşünebilirim, elbette fiyatları fikrimi değiştirebilir.

Yanlışlıkla da olsa 6 dsg görünce çok heyecanlanmıştım, kafamda hiç soru işareti kalmamıştı. Ama doğrucu davut abstraction bütün hayallerimi yıktı :)
  • Şimdi bu TR'de vergi felan deniyorda...
    Octavia Euro kuruyla Style donanım DSG 1.6 82.000 tl yapıyor alman sitesine göre bizde de 85.000 tl

Bu yeni skoda superb'nın alman satışı L&K 1.6 dsg 115.000 ediyor. Eeee bizde de 120.000 felan olur galiba .. Tabii gelirse hadi L&K'dan geçtim eğer büyük ekran seçeneği yine gelmezse çok laf ederim.
    Konuya dönersek hali hazırda premium donanımı 105.000 tl olan bi superb var... 120.000 gibi bi fiyatla gelecek gibi duruyor ki bence doğru bir fiyat olur..

Style donanım 110.000 gibi olur bize büyük ekran, otomatik park falan sokarlar L&K Fiyatına Style'a bineriz..
  • Ya Skoda neden fiyatları hala belirlemedi?1-2 ay sonra satışlara başlanacak deniliyor insanlar ona göre karar verse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az evvel Ankara And otodaydım.yine bir ilgisiz isteksiz tavırlar yine umursamamazlık ama bu konuya girmicem
    Temsilci arkadaş Ağustos'ta Aracın gelemeyeceğini Eylül Ekim gibi gelebileceğini ve ilk etapta sadece benzinli Araçların geleceğini bildirdi.yanlız fiyat konusunda net bir şey yok.65k denen fiyatın gerçekçi olmadığını daha yüksek fiyattan giriş yapacağını belirtti.
    Yanlız adamlara çok sallıyorum ilgisiz diye ama araç kalmamış hiç zaten güncel kasa Süperb yok,Octavia style yok hiç bişi yok showroomda.

• #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Zaten iki tane Skoda bayi var ikisinde de genelde Lordlar kamarasına satış yapıldığı için bizim gibi tebaadan olanlara ilgi alaka hakettiğimiz düzeyde ! Yahu ben neyse bir şey demiyorum
  • Yine efe Honda daha ilgili and otodan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Ya Skoda neden fiyatları hala belirlemedi?1-2 ay sonra satışlara başlanacak deniliyor insanlar ona göre karar verse.

Beceriksizlik başka açıklama yok. Passatın üst donanımı yıl sonuna kadar sipariş alamıyorken fırsattan daha fazla yararlanabilirlerdi.

• ben dün görüştüm skoda bayisindeki bir yetkiliyle bana dediği araçlar ağustosun başında gelecek ancak başı diyorum ama 10-15 ini bulabilir dedi.Hangi araçlar gelecek dediğimde donanım olarak bizde bilmiyoruz ancak ilk etapta gelecek araçlar dizel manuel olacak dedi. Fiyatlar da henüz belli değilmiş
  • Dsg vites en alt versiyon dizel yada benzinli fiyat tahmini olan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

Dsg vites en alt versiyon dizel yada benzinli fiyat tahmini olan varmı.

Baz versiyon Benzin dsg 78k dizel dsg 85k diyesim geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

1.4 lerde dsg gelmeyecek diyorlar,passatı baltalatmamak için bencede getirmez. ama dediğin fiyata verse piyasayı alt üst eder .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

1.4 lerde dsg gelmeyecek diyorlar,passatı baltalatmamak için bencede getirmez. ama dediğin fiyata verse piyasayı alt üst eder .

Tahminim gelir dsg tüm motorlarda.zaten bu fiyat aralığında geldiği takrirde kendisine alıcı bulacaktır.tamam çok güzel araç ama passat fiyatına gelirse ne yazıkki işler superb için iyi gitmez diye düşünüyorum

• Vazgecmisler satmayacaklarmis :))

• Bu arada skoda türkiye sitesi patlamış. Ya hacklediler ki çok saçma kim niye yapsın ya da yeniden fiyat listesi güncelleme falan yüklemek için askıya aldılar. İşim gücüm şu araba olunca her sabah bir kontrol ediyorum var mı sitede bir bilgi diye, bu sabah giremeyince stres yaptım :)

Derdini SİLKELEYİM butonu şu aşşağılarda bir yerde arkadaşlar, farkındayım :)
  • Araba Avrupa' da eskidi neredeyse.
    Türkiye' de fiyatı bile belli değil..
  • Bu superb nin eski kasalari cok pahali 2000 2004 arasi

• quote:

Arkadasım araca yazıldı agustos da tsı dsg full model için buyuk ıhtımal fıyat 95000 dendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowman

quote:

Arkadasım araca yazıldı agustos da tsı dsg full model için buyuk ıhtımal fıyat 95000 dendi.

1,4 tsı 150 bg lik mi.
  • quote:

quote:

En üst donanım seviyesindeki özelikler ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

quote:

quote:

En üst donanım seviyesindeki özelikler ne?

Bu fiyat 150 bg lik benzinli için değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.