Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koppa
    Mağazaya teslim 15TL düşmedi sanırım. Müşteri hizmetlerini arasam mı acaba?

indirim 250 tl ve uzeri için gecerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Şöyleymiş;

Mağaza teslim seçeneğinde 15TL indirim var yazısı çıkmıştı fakat İzmir'de stokta herhangi mağazada ürün olmadığı için indirimden yararlanamıyormuşuz. Müşteri hizmetlerinin demesi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugabo

Kullanan arkadaslara bir sorum var urunu yaklasik 1 senedir kullaniyorum ancak film izlerken diyalog sahnelerinde sesi az efektlerde gumbur gumbur aliyorum dogal olarak devamli sesi arttirip azaltmak zorunda kaliyorum sorun hangi ayarlarda ayni durumu hisseden var ve cozen varsa bilgi verirse simdiden tskler

türkçe dublaj filmlerde genelde bu durum yaygındır. türkçe alt yazılı veya tamamen türk filmlerinde bu tarz durumla karşılaşmamanız gerekmekte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Şöyleymiş;

Mağaza teslim seçeneğinde 15TL indirim var yazısı çıkmıştı fakat İzmir'de stokta herhangi mağazada ürün olmadığı için indirimden yararlanamıyormuşuz. Müşteri hizmetlerinin demesi bu.

/>

• Arkadaşlar Philipss 55PFS8109 ile sorunsuz kullanabilir miyim acaba? Bağlantıyı ne şile yapacağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar Philipss 55PFS8109 ile sorunsuz kullanabilir miyim acaba? Bağlantıyı ne şile yapacağım?

optik hocam..
  • Pointten aldım. Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim. 250 TL'ye gelmiş oldu.
  • Arkadaşlar

LG LAS355B modelinin 199 tl olması kafamı kurcaladı.!! onda usb ve telefon app var hatta 3 cihaz aynı anda bağlanabılıyor birde önünde tek satır ekranıda var galiba, ve daha fazla ses formatı desteklediği kendi web sitesinde karşılaştırmada çıkıyor !

neden 299 tl olanı almalıyım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

Pointten aldım. Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim. 250 TL'ye gelmiş oldu.

Hocam nasıl 250ye geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Arkadaşlar

LG LAS355B modelinin 199 tl olması kafamı kurcaladı.!! onda usb ve telefon app var hatta 3 cihaz aynı anda bağlanabılıyor birde önünde tek satır ekranıda var galiba, ve daha fazla ses formatı desteklediği kendi web sitesinde karşılaştırmada çıkıyor !

dün akşamdan beri bende aynı ikilemdeydim. Hatta 199 TL lik ürünün şekli daha çok hoşuma gitmişti. Apartmanda oturduğum için 120 Watt da yeter diye düşünüyordum. Tam 199 TL lik ürünü alacakken, fikir değiştirip 284 TL ye (mağzadan teslim) diğer ürünü aldım az önce.

ama hala aklımda 199 TL lik ürün var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Arkadaşlar

Aynen deneyimli bu işten anlayan biri açıklasa. Sonuçta apt kullanacagız ve çok fazla ses açamayacagız.
  • cianni kullanıcısına yanıt
    pointte 250 lira üzerine altlimitsiz 50 tl hediye çeki veriliyor. bugün son gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

pointte 250 lira üzerine altlimitsiz 50 tl hediye çeki veriliyor. bugün son gün.

point dediğiniz izmir point bornova avm mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

İzmir point bornova teknosadan alacak varsa
    250 lira ustu 50 lira hediye ceki var
    249 liraya gelir

Hediye çeki kazanmak için, tek seferde yapılan 250 TL veya üzeri alışverişiniz fişi/faturası ile birlikte POINTZ noktasına müracaat etmeniz gerekmektedir. POINTZ noktasında size gösterilen QR'ı uygulama üzerinden okuttuğunuz takdirde, 50 TL değerinde hediye çeki olarak kullanabileceğiniz kod üyelik sırasında verdiğiniz cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir.

Stokta varmı peki?
    Birde bu 50 tl çeki nerde kullanabiliyoruz?
  • izmir porint bornovada hemen teslim görünmüyo las454b modeli (299 olan).
    1-5 gün diyor.
  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Dostum son seste biraz da olsa bozulma olur, teknik olarak farklarini iyi arastirmadim ama tvnin hoparlorunden farkli birsey olsun, 120 watt da bunu cok. Diger urunun bass tizz ve midlerinde muhakkak farkliliklar vardir ust model olduguna gore.

• Teknosa sen ne kadar mal bı magazasın yaa. Sabah 9 da mobıle olarak sipariş ettim. Magazadan teslim alacaktım.sipariş hala sisteme düşmüyor. Ürünü alamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LAS355B yabancı forumlarda falan yorumlar daha iyiydi ve bence de LAS454B'den daha iyi ve görünümü daha güzel. LAS355B olanını aldım. Başlık için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

LAS355B yabancı forumlarda falan yorumlar daha iyiydi ve bence de LAS454B'den daha iyi ve görünümü daha güzel. LAS355B olanını aldım. Başlık için teşekkürler.

ama biri 300 watt. biri 120 watt . mantıklımı sizce.
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    Ekranda ses seviyesi ve ses modlarını yazıyor mu ? Cihaz bağlantısını yapınca yazarmısınız.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.