Şimdi Ara

[Yeni]SonudBar LG LAS454B 299 tl Teknosa Mağazalarda (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
9
Favori
14.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de dayanamadım Cevahir Teknosa'dan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sepete 299 a ekledim simdi
  • bana özel fiat dedi ama ihtiyacım yok sepette
  • Ben ürünü mağazada görüp öyle almaya karar verdim. Beylikdüzü marmarapark teknosa ya gidiyorum şimdi teşhir de varsa öyle görüp alcam. Gidince yazarım görüşlerimi ürün hakkında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü bugün alıp kurulumunu yaptım z506 vardı önceden fakat bozuldu cızıltılı ses gelmeye başladı o yüzden gidip bu cihazı aldım genelde müzik dinliyorum tv de kablo tv olduğu için tv için kullanmayı çok düşünmüyorum sadece film izlerken kullanacağım. Bence z506 ile kıyaslamak yanlış olacak fakat bir fikir belirtmesi açısından söylemek istiyorum basslar çok net değil z506 kadar bass ın kablosuz olması biraz sıkıntılı olabilir gibi geldi ilk baştan itibaren. Ses olarak tizleri vs. iyi fakat bir bütün olarak sistemin max. ederi bence de 250 tl civarı. Onun dışında kibar güzel bir sistem. Samsung tv ile kullanıyorum kendi kumandasından ayarlıyorsunuz sesi tv kumandasından ayarlanmıyor optik ile bağlandığı için bu çok büyük bir eksi.

Kimler almalı ;

1-kablolardan sıkılanlar
    2- 5.1 sistem için yeri olmayanlar

Kimler almamalı ;

1-Çok sık müzik dinleyenler
    2-kablo tv kullananlar
    3-Güzel 5.1 sistemlere alışanlar

Ürünün eksi yanlarını saydık bir eksi yanı da bass kutusunun kablosunun çok kısa olması prizin yakınında olması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Ben ürünü mağazada görüp öyle almaya karar verdim. Beylikdüzü marmarapark teknosa ya gidiyorum şimdi teşhir de varsa öyle görüp alcam. Gidince yazarım görüşlerimi ürün hakkında.

Ben de 1 saat sonra çıkıyorum hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idkidc

Ürünü bugün alıp kurulumunu yaptım z506 vardı önceden fakat bozuldu cızıltılı ses gelmeye başladı o yüzden gidip bu cihazı aldım genelde müzik dinliyorum tv de kablo tv olduğu için tv için kullanmayı çok düşünmüyorum sadece film izlerken kullanacağım. Bence z506 ile kıyaslamak yanlış olacak fakat bir fikir belirtmesi açısından söylemek istiyorum basslar çok net değil z506 kadar bass ın kablosuz olması biraz sıkıntılı olabilir gibi geldi ilk baştan itibaren. Ses olarak tizleri vs. iyi fakat bir bütün olarak sistemin max. ederi bence de 250 tl civarı. Onun dışında kibar güzel bir sistem. Samsung tv ile kullanıyorum kendi kumandasından ayarlıyorsunuz sesi tv kumandasından ayarlanmıyor optik ile bağlandığı için bu çok büyük bir eksi.

Kimler almalı ;

1-kablolardan sıkılanlar

Kimler almamalı ;

2-kablo tv kullananlar

Ürünün eksi yanlarını saydık bir eksi yanı da bass kutusunun kablosunun çok kısa olması prizin yakınında olması gerekiyor.

Bass'lar Z506'dan kötü mü yani?

Bir de 3.5 mm jack ile baglarsanız kumanda olayını çözersiniz ama optik gibi kaliteli olamaz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Mart 2016; 19:21:49 >

• He birde şu varmış. Cocuğu olanlar LAS454B almasın hoparlörler anında perte çıkıyormuş...
  • . sepette ama almayacam
    25tlde kupon var hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemrax -- 31 Mart 2016; 19:25:04 >
  • quote:

Ürünü bugün alıp kurulumunu yaptım z506 vardı önceden fakat bozuldu cızıltılı ses gelmeye başladı o yüzden gidip bu cihazı aldım genelde müzik dinliyorum tv de kablo tv olduğu için tv için kullanmayı çok düşünmüyorum sadece film izlerken kullanacağım. Bence z506 ile kıyaslamak yanlış olacak fakat bir fikir belirtmesi açısından söylemek istiyorum basslar çok net değil z506 kadar bass ın kablosuz olması biraz sıkıntılı olabilir gibi geldi ilk baştan itibaren. Ses olarak tizleri vs. iyi fakat bir bütün olarak sistemin max. ederi bence de 250 tl civarı. Onun dışında kibar güzel bir sistem. Samsung tv ile kullanıyorum kendi kumandasından ayarlıyorsunuz sesi tv kumandasından ayarlanmıyor optik ile bağlandığı için bu çok büyük bir eksi.

Kimler almalı ;

1-kablolardan sıkılanlar

Kimler almamalı ;

2-kablo tv kullananlar

Hocam drc yi kapatırsan (3 sn.basılı tutun off tuşuna) kumandadan kontrol edebilirsin

• Aradigim sistemi mukemmel bir fiyata aldim.haber veren arkadasa cok tesekkurler..

• memurdan kullanıcısına yanıt
    Tv kumandasından mı bahsediyorsunuz ? Kullanım klavuzunda tv nin kumandasından kontrol için drc on tuşuna 3 saniye basılı tutun yazıyor ama denedim olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

worldpuan kullanılıyomu acaba bilen varmı?

World puan teknosa sitesinde geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RENAT27 -- 31 Mart 2016; 20:12:27 >
  • Arkadaslar hem ps3 hem de turkcell tv plus' da kullanabilir miyim ben bu urunu?kullanabilirsen baglantiyi nasil yapmaliyim? Zira arkasinda tek optik ses girisi var😐 Cihazi kuruyorum kutuyu yeni actim 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abderalı -- 31 Mart 2016; 20:26:14 >
  • philips'in 24watt'lık 2.1 kullanıyorum televizyonda, onda bile son ses açamıyorum çoğu zaman o yüzden 120watt'lık LAS355 modelini aldım haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Benim emektar tv de optik giris yok turkcell tv de media player cihazimda optik giris mevcut soundbari tv yerine bu cihazlara takarsam bir sikinti yasar miyim acaba"?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kimler almalı ;

1-kablolardan sıkılanlar

Kimler almamalı ;

2-kablo tv kullananlar

teşekkürler yorum yazdığın için karar vermemde faydalı oldu

• Mezarcı aldın mi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Tv kumandasından mı bahsediyorsunuz ? Kullanım klavuzunda tv nin kumandasından kontrol için drc on tuşuna 3 saniye basılı tutun yazıyor ama denedim olmadı.

Aynen hocam,olmuyorsa uyumlu değil demek ki

• Bu kampanya ne kadar kalir dogum gunum yakin 100 tl cek gelecek kullanmayi dusunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.